Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
2.776
Σε σχέση με τα δικά σου, είναι 500.000 φορές καλύτερα ηχεία, σε κάθε αντιληπτή παράμετρο ήχου από τα ανθρώπινα αισθητήρια, και σε κάθε μετρήσιμη παράμετρο από τα καλύτερα μετρητικά εργαλεία.

Και λίγα λέω. 😎

Αυτά έχουν και ψηφιακή είσοδο. Ούτε DAC δε χρειάζονται. Από μια ψηφιακή πηγή κατευθείαν. Ολοκληρωμένο σύστημα κορυφαίων επιδόσεων, και με κορυφαίες κριτικές ακόμα και από πολύ απαιτητικούς ακροατές, όχι του επιπέδου σου, που ακούς αυτές τις άθλιες ηχογραφήσεις του '50.
Κατ' αρχήν δεν είναι πλήρη ηχεία οι (ακριβοί)δορυφόροι.
Δεύτερον,δεν αναβαθμίζονται.Εκεινο το ενσωματωμένο dac αύριο θα είναι παρελθόν.
Τρίτον,τα δικά μου είναι(ήταν)στο ήμισυ της τιμής των δορυφόρων.Στην ίδια τιμή σήμερα παίρνεις ένα ATC scm40 που τα 'χει για πρωινό.Κανονικο ηχείο.

Reaction score
2.776
μέχρι να τα ακούσεις και να αρχίσεις να κλαις για τα λεφτά που πέταξες στα καλώδια :p
Ισα-ισα,χρειάζονται πιο πολλά χρήματα για καλώδια και σίγουρα όχι γι αυτά που έχετε κατά νου.Οχι πως θα σωθούν έτσι όμως θα βελτιωθούν.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.737
Κατ' αρχήν δεν είναι πλήρη ηχεία οι (ακριβοί)δορυφόροι.
Δεύτερον,δεν αναβαθμίζονται.Εκεινο το ενσωματωμένο dac αύριο θα είναι παρελθόν.
Τρίτον,τα δικά μου είναι(ήταν)στο ήμισυ της τιμής των δορυφόρων.Στην ίδια τιμή σήμερα παίρνεις ένα ATC scm40 που τα 'χει για πρωινό.Κανονικο ηχείο.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως 2 x 5,25 δεν είναι κανονικό ηχείο ενώ 1 x 6,5 είναι;

Ανάλογα με την έκδοση μπορεί να είναι και 2 x 6,5....

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.737
Να και του @Π.Α.Η.

ναι και ο τενεκες

Α επιμένεις πως μπορείς να τα συγκρίνεις με 2 τυχαία βίδεο (τυχαίο μικρόφωνο, τυχαία μουσική, τυχαίος χώρος, τυχαία όλα) στο youtube....
καλά οκ... όπως θες, τενεκές; τενεκές... ξεγάνωτος κιόλας αν θες... δε βαριέσαι...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.231
Δεν μάλωσε κανείς μαζί σου.Εξ' αλλου εμείς είμαστε το κατεστημένο.
είπα ότι μάλωσε κανείς μαζί μου? άντε στο όντιο έχεις πάρει πεντιγκρί.....και στα ελληνικά δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις στο που απευθύνομαι?

Reaction score
2.776
Αν εχεις αυτο το τζενελεκ μπορει να ακουσεις τις μπουρμπουληθρες απο τον πνιγμο
Μ' άκουσε ο κάτοχος και τα έβαλε στον υπολογιστη.Αντε να δω τώρα που θα χωρέσει και τα subs με τον χαμό που γίνεται εκεί μέσα!
είπα ότι μάλωσε κανείς μαζί μου? άντε στο όντιο έχεις πάρει πεντιγκρί.....και στα ελληνικά δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις στο που απευθύνομαι?
Σε σας τους Ιεχωβαδες του audio απευθύνεσαι.Εμεις προυπηρχαμε και κάποια στιγμή εμφανίστηκε η αίρεση.Ευτυχως,ο Τραμπ θα επιληφθεί και επί τούτου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas