- Reaction score
- 3.565
Με την ίδια λογική, το να περπατάς με ένα ηχειάκι bluetooth να παίζει τη μουσική σου ή με δυνατά το κινητό, είναι σα ΒΙΑΣΜΟΣ.
ναι είναι , ειδικά όταν παίζουν τραπ.
Με την ίδια λογική, το να περπατάς με ένα ηχειάκι bluetooth να παίζει τη μουσική σου ή με δυνατά το κινητό, είναι σα ΒΙΑΣΜΟΣ.
είχατε και ειδική πλέιλιστ για σέχιμο ?Είχαμε μουσική στο μπάνιο όταν άναβε το φως από τη δεκαετία του 80 σπίτι μας.
στοιχειωμένο?Είχαμε μουσική στο μπάνιο όταν άναβε το φως από τη δεκαετία του 80 σπίτι μας.
Έγινε ο οπτιμους πραιμ πικάπ;Bhutiaaaa..
View attachment 295883
Πάντως πλακα ξεπλακα θα ήθελα πολυ να το ακουσω.Τι να δεις και πως να το μετρήσεις. Είναι ο ορισμός της καραμπόλας.
7 twetters & 7 mids.
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου, και είμαι βέβαιος πως θα παίζει φανταστικά, αν κρίνω από τα Beolab 9 που έχει ο γείτονας. Έτσι κ αλλιώς καi εγώ τόσα χρόνια με Omnipolars είμαι.
3D scanning στο δίσκο και μετά ψηφιακή αναγνώριση της κυματομοργής να έκαναν, σε λιγότερο κόπο θα έμπαιναν!Thorens New Reference Seismion: Νέο πικάπ για τα 140 χρόνια της εταιρείας
Το New Reference είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της Thorens για την δημιουργία ενός κορυφαίου πικάπ. Τα ηλεκτρικά σήματα σε ένα πικάπ δημιουργούνται από μηχανικούς κραδασμούς της ακίδας της κεφαλής ενώ κινείται κατά μήκος των αυλακώσεων ενός δίσhxosplus.gr
Περιπτωσάρα. Έχει βγάλει και δική του συχνότητα κουρδίσματος στα Α445. Χρυσαφτιάς γαρ.παιδια καλημερα
ξευρετε τι μπορει να ειναι αυτο που κανει τα ψηφιακα αρχεια (χωρις να αλλαζουν σε τιποτα τα φλακ)
καλυτερα;
μηπως πεσαμε σε τιποτε chaos;