Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πρώτος! Ούτε η μαντάμ Σουσού!Για όσους βρωμάνε τα χνώτα απο τη νηστικομάρα προτείνω...
Να ελπίζουμε για ένα - δυό σεντόνια στην κατηγορία των ακουστικών; Πώς να διαλέξουμε, για ποια δουλειά, τί να προσέξουμε και τί να αποφύγουμε...Απλά χρειάζεται πολύ προσεκτική επιλογή ακουστικών.
Καλή ιδέα, αν όχι "σεντόνι", ένας περιεκτικός οδηγός θα ήταν πολύ χρήσιμος για κάποιους. Θα μπορέσω να φτιάξω κάτι εντός λίγων ημερών ή φυσικά κι όποιος άλλος θέλει.Να ελπίζουμε για ένα - δυό σεντόνια στην κατηγορία των ακουστικών; Πώς να διαλέξουμε, για ποια δουλειά, τί να προσέξουμε και τί να αποφύγουμε...
Μη το λες.Εάν αυνανίζεσαι στο δρόμο και τα μέσα μεταφοράς θα βρεις το μπελά σου, να ξέρεις...
Πλεύση Ελευθερίας!Μη το λες.
Η ελευθερία έκφρασης..
Κοίταξε να δεις! Ένας περιεκτικός οδηγός πολύ χρήσιμος για κάποιους είναι ο εξής: πάρε τα ακουστικά που σε βολεύουν και μπορείς να πληρώσεις....ένας περιεκτικός οδηγός θα ήταν πολύ χρήσιμος για κάποιους...
Εάν αυνανίζεσαι στο δρόμο και τα μέσα μεταφοράς θα βρεις το μπελά σου, να ξέρεις...
Μη το λες.
Η ελευθερία έκφρασης..
τσικαμπουμΗ αίσθηση είναι τελείως διαφορετική με τα ακουστικά, σαν να παίζουν όλα μέσα ή διπλα στο κεφάλι σου, καμια σχέση με τα ηχεία. Έχουν θετικά αλλά προτιμώ τον ηχο των ηχειων.
Το " πάρε τα ακουστικά που σε βολεύουν και μπορείς να πληρώσεις." Άμα το γράψεις 200 φορές κολλητά, κάνει καλό σεντόνι.Κοίταξε να δεις! Ένας περιεκτικός οδηγός πολύ χρήσιμος για κάποιους είναι ο εξής: πάρε τα ακουστικά που σε βολεύουν και μπορείς να πληρώσεις.
Θέλει λίγο εμπλουτισμό ρε παιδί μου...
Με την ίδια λογική, το να περπατάς με ένα ηχειάκι bluetooth να παίζει τη μουσική σου ή με δυνατά το κινητό, είναι σα ΒΙΑΣΜΟΣ.τα ακουστικά είναι σαν τον αυνανισμό , δεν μου αρέσει να ακούω μουσική μόνος μου . Καλά είναι γα το δρόμο και τα μέσα μεταφοράς αλλά στο σπίτι με ακουστικά ΤΣΟΥ
...της ελευθερίας των άλλων να μην ακούν τη μουσική σου με το ζόρι.Με την ίδια λογική, το να περπατάς με ένα ηχειάκι bluetooth να παίζει τη μουσική σου ή με δυνατά το κινητό, είναι σα ΒΙΑΣΜΟΣ.