Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Σιγά καλέ, και συ μπορείς άμα θες!!
Όλα είναι στο μυαλό ;) :biggrin:

37 λεπτά πήγα μαντίλι μαζί με άλλους 29 εξωγήινους :roflmao:
1000002243.jpg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.644
Παίζει να έχασα και 3 λίτρα ιδρώτα
εγω εχασα 2 κιλα παρακολουθωντας αυτο το βιντεο απο τη πολυθρονα μου..

(ενταξη δεν ιδρωσα σωματικα, μονο πνευματικα...)
-σορρυ για το οφτοπου-κ-χρονου-
για συμπαρασταση το λεω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Κάτι άλλο που είναι εξοργιστικό με τη garmin είναι το ψέμα για τσιμπήσουν κάτι έξυπνα πλιά σαν και μένα.
Όταν έκανα έρευνα για τη solar τεχνολογία έπεσα πάνω σε αυτό
Screenshot_2025-01-29-21-04-36-480_com.android.chrome-edit.jpg

Λέω καλή φάση σε περίπτωση που δεν έχω φορτιστή μαζίμ, πίνω ένα καφεδάκι με κλειστό το ενεργοβόρο gps και θα φορτίσει για τη επιστροφή.
Ναι, παπάρια μάντολες... Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και όχι μόνο αυτό, δεν έχουν μπει καν στο κόπο να το διορθώσουν από τη επίσημη σελίδα και όλοι τους βρίζουν. https://www8.garmin.com/manuals/web...g occurs even when,to extend the battery life.

Reaction score
24.080
Ενθυμουμαι τον διάλογο με την δική μου προτροπή να ΜΗΝ πάρεις το 955 ψολαρ γιατί δεν θα σου προσφέρει τίποτα λόγω χρήσης...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Τι θες μωρέ και συ...
Συγνώμη που δεν σε άκουσα :biggrin:

Εδώ όμως λέμε γιά το 1040 πσόλαρ και το προφανές ψέμα της garmin 2.0:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Θα γράψεις εντυπώσεις από το καινούριο σου τιμόνι?
Ακόμα περιμένω!!

Reaction score
1.144
...

Εδώ όμως λέμε γιά το 1040 πσόλαρ και το προφανές ψέμα της garmin 2.0:lolsign:
Πέραν από την πολυπλοκότητα, που δεν τη βρήκα και τραγική, το 1040 το έχω βρει εξαιρετική επιλογή. Αυτά βέβαια σε σχέση με το 820/520 που είχα. Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό και όλοι οι αισθητήρες δουλεύουν υποδειγματικά. Δεν είναι το Solar, αλλά μου βγάζει ίσως και παραπάνω από 10 βόλτες (2ωρες) τουλάχιστον ανά φόρτιση. Έχει ευκρινέστατη μεγάλη οθόνη με πολύ χώρο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Το θκόμ Γιάννη είχε και έχει σοβαρά προβλήματα με τους αισθητήρες, κυρίως με τους αισθητήρες τις ίδιας τη garmin.
Στη αρχή δεν έβλεπε κανένα αισθητήρα, έπρεπε να το κάνεις επανεκκίνηση πριν από κάθε προπόνηση, αν στη πορεία σταματούσες και έσβηνε, όταν το ξανά άνοιγες δεν έβλεπε πάλι κανένα αισθητήρα.
Με τη πρόσφατη αναβάθμιση το πρόβλημα διορθώθηκε εν μέρη, πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τους αισθητήρες της garmin και πρέπει να κάνεις χειροκίνητο pair τη ώρα της προπόνησης.
Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και ειδικά για τα χρήματα που έδωσα...
Βοά το νέτ με παράπονα, όλοι τους βρίζουν και αυτοί δεν είναι σε θέση να δώσουν μόνιμη λύση, κάτι διορθώνουν και κάτι άλλο χαλάνε με τη έλευση κάθε νέου firmware update

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.785
Ακόμα περιμένω!!
Ωχου μωρέ κι εσύ... Υπομονή, προηγούνται αλλά τώρα! :biggrin:

Υ.Γ.: θα γράψω, εντός του Σαββατοκύριακου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Που έχεις μπλέξει αρέ?
Άφησες τη γκομενα έγκυο?
Σου κάηκε το βίντεο?
Έπαψε να σου αρέσει η ακρόαση μέταλ μουσικής?
Δγιό κουβέντες γράψε, μαρές ή δεν μαρές :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Σήμερα θα πέσει τσούνα...
Screenshot_2025-02-02-09-27-14-468_com.android.chrome-edit.jpg

Λίγες συμμετοχές μέχρι στιγμής, αν παίξει καλή διαχείριση στα υψομετρικά στη αρχή και στο τέλος θα έχω ελπίδες (εφόσον δεν μαζευτούν πολλοί εξωγήινοι)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Δεν είμαι καλά, στα 5 τελευταία χλμ άρχισα να ζαλίζομαι, βρήκα το κουράγιο από το draft και συνέχισα. Πολλά χλμ πατήματος και δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ, έχασα τη πρωτιά τσάμπα και βερεσέ... :(
Screenshot_2025-02-02-12-47-56-397_com.strava-edit.jpg
Screenshot_2025-02-02-12-47-42-962_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.118
Παρακολουθώ live το βραδινό αγώνα του grand fondo GF Florida | USA.
Ρε τι παλτά είναι αυτά? :roflmao:
Ο απογευματινός πήγε καλά αλλά δεν κατάφεραν να πιάσουν τους πρωινούς χρόνους που έκανε το θκόμ group, οπότε είμαι τέταρτος στη γενική.
Ο κάθε αγώνας περιλαμβάνει 3 επαναλήψεις μέσα στη μέρα ώστε να έχει ανά το κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές, το πρωινό group έχει πάντα τα καλύτερα μπιστόλια, σκάω για τη μ@λακία που έκανα σήμερα... Τη πάτησα σαν πρωτάρα, ενώ είχα δει τις απαιτήσεις δεν φρόντισα να είμαι σωστά προετοιμασμενο, είχα και υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες αλλά δεν έδωσα σημασία επειδή η ένταση με ελάχιστα υψομετρικά είναι το φόρτε μου, δεν υπολόγισα όμως ότι ήταν 62km συνολικά η απόσταση και έμεινα από ενέργεια.

Reaction score
1.144
Το θκόμ Γιάννη είχε και έχει σοβαρά προβλήματα με τους αισθητήρες, κυρίως με τους αισθητήρες τις ίδιας τη garmin.
Στη αρχή δεν έβλεπε κανένα αισθητήρα, έπρεπε να το κάνεις επανεκκίνηση πριν από κάθε προπόνηση, αν στη πορεία σταματούσες και έσβηνε, όταν το ξανά άνοιγες δεν έβλεπε πάλι κανένα αισθητήρα.
Με τη πρόσφατη αναβάθμιση το πρόβλημα διορθώθηκε εν μέρη, πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τους αισθητήρες της garmin και πρέπει να κάνεις χειροκίνητο pair τη ώρα της προπόνησης.
Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και ειδικά για τα χρήματα που έδωσα...
Βοά το νέτ με παράπονα, όλοι τους βρίζουν και αυτοί δεν είναι σε θέση να δώσουν μόνιμη λύση, κάτι διορθώνουν και κάτι άλλο χαλάνε με τη έλευση κάθε νέου firmware update
Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα μόνο αισθητήρα Garmin, το ραντάρ, που δουλεύει άψογα. Έχω Polar H10 για τους παλμούς, Rotor InSpider βατόμετρο και τη Shimano Di2. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα το στρώσουν αν και δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο μοντέλο... θα έπρεπε να είχαν λυθεί τα όποια θέματα καιρό τώρα.
Με τα resources που έχουν, μιας και πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρία του είδους, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια χρόνια προβλήματα που αναφέρεις. Μιλάμε για εργαλείο που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες και θεωρείται από τα καλύτερα στην κατηγορία του.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.785
Ακόμα περιμένω!!
Ωχου μωρέ κι εσύ... Υπομονή, προηγούνται αλλά τώρα! :biggrin:

Υ.Γ.: θα γράψω, εντός του Σαββατοκύριακου.
Που έχεις μπλέξει αρέ?
Πουθενά, είμαι καλό παιδί εγώ.:angel:
Άφησες τη γκομενα έγκυο?
Δεν έχω.:)
Σου κάηκε το βίντεο?
Δεν έχω.:biggrin:
Έπαψε να σου αρέσει η ακρόαση μέταλ μουσικής?
ΠΟΤΕ!!!
Δγιό κουβέντες γράψε, μαρές ή δεν μαρές :lolsign:
Μ' αρές!:p

Λοιπόν, το τιμόνι είναι μια χαρά. Είχατε δίκιο εσύ κι ο @pankrok στην πρόταση για 40εκ τιμόνι κι όχι για 42εκ. Χρειάζεται, βέβαια, να συνηθίσω εκ νέου τη θέση μου πάνω στο ποδήλατο, πού και πώς τοποθετώ τα χέρια μου αναλόγως του τι κάνω. Τα πεπλατυσμένα άκρα αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα! :thumbsup:

Reaction score
24.080
με τα 40εκ τιμόνι θα είναι πιο εύκολο να αλλάξεις και ύψος για να γίνεις πιο άερο κλαιν μαιν , καθώς φέρεις τα χέρια σε πιο εργονομική θέση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.267
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti