Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
608
Τότε πρέπει ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς.Βελτιωσεις επί βελτιώσεων μήπως και καταφέρεις να παίξεις καλύτερα από τον συγκεκριμένο Ίκαρο!
Δεν διορθώνει άλλο....οπότε θα μείνω έτσι να νιώθω καυτή ανάσα...για να πώ τώρα κάτι σοβαρό: Το πιο σημαντικό που έχουν καταφέρει φίλε Πανο είναι να παίζουν όλοι! ανεξαρτήτως κόστους! σωστά.! Χροιές, βάθος σκηνής, έκταση χαμηλού (για λυχνιακή υλοποίηση τρομερή), απόδοση οργάνων, μεσαία περιοχή αριστουργηματική. Και μετά οι λεπτομέρειες οι οποίες είναι θέμα γούστου και τιμής (περισσότερη ισχύς = πιο ακριβές υλοποιήσεις = οδήγηση σε κορυφώσεις έργων με άνεση και κατ' επέκταση μεγ. άπλωμα των συχνοτικών άκρων , από την άλλη τάξη Α ανάδειξη λεπτομερειων, γλυκιά-εθιστική απόδοση σε χαμηλές στάθμες κλπ)

Reaction score
27
Δεν διορθώνει άλλο....οπότε θα μείνω έτσι να νιώθω καυτή ανάσα...για να πώ τώρα κάτι σοβαρό: Το πιο σημαντικό που έχουν καταφέρει φίλε Πανο είναι να παίζουν όλοι! ανεξαρτήτως κόστους! σωστά.! Χροιές, βάθος σκηνής, έκταση χαμηλού (για λυχνιακή υλοποίηση τρομερή), απόδοση οργάνων, μεσαία περιοχή αριστουργηματική. Και μετά οι λεπτομέρειες οι οποίες είναι θέμα γούστου και τιμής (περισσότερη ισχύς = πιο ακριβές υλοποιήσεις = οδήγηση σε κορυφώσεις έργων με άνεση και κατ' επέκταση μεγ. άπλωμα των συχνοτικών άκρων , από την άλλη τάξη Α ανάδειξη λεπτομερειων, γλυκιά-εθιστική απόδοση σε χαμηλές στάθμες κλπ)
Με 99 ευαισθησια, δεν ειναι καθολου χαμηλες οι σταθμες και με μεγαλο headroom μπορω να πω. Απλα δεν "ψηνεσαι" για μεγαλες εντασεις οταν το ακουσμα ειναι πληρες

Reaction score
3.100
Φίλε Πάνο εν' τέλη αυτή είναι η επιτυχία των Αφων...δημιουργούν κλίμα ευφορίας στους ακροατές...γενικότερα οι λυχνιακές υλοποιήσεις έχουν έναν άμεσο εντυπωσιασμό σε σχέση με τις solid state
Σωστά όμως εξαρτάται από το ποιος είναι ο εντυπωσιασθεις.Αν είμαι εγώ ίσως να εντυπωσιαστω μεν,αρνητικά δε.
Θετικά εντυπωσιάστηκε γνωστός από την ποιότητα του μπάσσου του Ικαρου(KT 150)αρνητικά όμως από την έκταση του χαμηλού του.

Reaction score
608
Με 99 ευαισθησια, δεν ειναι καθολου χαμηλες οι σταθμες και με μεγαλο headroom μπορω να πω. Απλα δεν "ψηνεσαι" για μεγαλες εντασεις οταν το ακουσμα ειναι πληρες
Σωστά ολόσωστα!. Απλά μιλάω γενικά για την "ολιγόβατη" υλοποίηση της τάξης Α, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί σε επιλογή ηχείων. Προφανώς με τέτοιες ευαισθησίες ή μικρές ωμικές διακυμάνσεις ηχείων, ο πήχης ανεβαίνει.

Reaction score
3.100
Ευχαριστω για τη βοηθεια, θα το κοιταξω. Εγω εχω βαλει βεβαια το καλο ποτενσιομετρο και ολες τις δυνατες αναβαθμισεις. Το τερματισα πιστευω, εφτασα στο χιλιαρικο με λαμπες gold Lion αντι JJ. Η απολαυση εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα, ακομα και στη λεπτομερια που λεει παραπανω ο Λουκας . Μονο το phone δεν ειναι τιποτα εκπληκτικο. Ακουω σε επιπεδα 7.000 με 10.000 Ε κοστολογια... χωρις καποιες "πρακτικες" ευκολιες. Και ακομα στρωνω...
Οι Psvane είναι καλύτερη επιλογή.

Reaction score
60
Ευχαριστω για τη βοηθεια, θα το κοιταξω. Εγω εχω βαλει βεβαια το καλο ποτενσιομετρο και ολες τις δυνατες αναβαθμισεις. Το τερματισα πιστευω, εφτασα στο χιλιαρικο με λαμπες gold Lion αντι JJ. Η απολαυση εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα, ακομα και στη λεπτομερια που λεει παραπανω ο Λουκας . Μονο το phone δεν ειναι τιποτα εκπληκτικο. Ακουω σε επιπεδα 7.000 με 10.000 Ε κοστολογια... χωρις καποιες "πρακτικες" ευκολιες. Και ακομα στρωνω...
Να υποθεσω για τις 2 προενισχυσης εγινε η αλλαγη σε gold lion. Και πανω σε αυτο θα ηθελα να σε ρωτησω να μου πεις μηπως γνωριζεις τον ηχο απο την αντιστοιχη electroharmonix

Reaction score
608
Να υποθεσω για τις 2 προενισχυσης εγινε η αλλαγη σε gold lion. Και πανω σε αυτο θα ηθελα να σε ρωτησω να μου πεις μηπως γνωριζεις τον ηχο απο την αντιστοιχη electroharmonix
Πετάγομαι στην κουβέντα για να πω ότι οι genalex καλύτερες χροιές...ή nos μετα με ρίσκα

Reaction score
27
οχι, ολη η τετραδα εγινε αλλαγη. Δεν εχω ιδεα απο electroharmonix. Νεος στο λαμπατο παιχνιδι.

Reaction score
27
Οι Psvane είναι καλύτερη επιλογή.
Ισως, δεν εχω ιδεα, προς το παρον δεν χαλαω αλλα. Αν δοκιμασω κατι στο μελλον , θα ειναι ολικη αλλαγη σε 300B.
Ο Τσακιριδης κανει ανταλλαγη τον ικαρο στη τιμη που μου στοιχησε και θα κανω και ακροαση στον χωρο μου αυτο που προτεινει, που παλι ειναι value for money αριστο, νομιζω. Καινουργιος στις λαμπες, θα ακουσω αρκετο χρονο με αυτον που πηρα. Εχω και για πουλημα κατι καλωδιακια οταν το αποφασισω, θα παρω 2-3000. Προς το παρον πρεπει να ακουσω παρα πολυ μουσικη με αυτα που εχω. Ολη τη συλλογη μου τουλαχιστον μια με δυο φορες. Αν υπολογισουμε 10Κ+ αλμπουμ, θα παρει καιρο..... Και μεχρι τωρα ακουω οτι βαζω με καινουργιο ενδιαφερον. Και το σημαντικοτερο δεν με χαλαει καμια παραγωγη , ουτε οι μετριες - κακες. Με το νεο ακουσμα κατι νεο μου δινουν

Reaction score
31
Παρελαβα παρασκευη στις 22:30 απο κτελ! Περιτο να πω οτι αν δεν δουλευα 6-2 σημερα θα ημουν ακομα στη πολυθρονα καθηλωμενος στο τρελο αυτο spin marathon.

Οπως ανεφερα και πιο πανω πειρα την εκδοση με ΚΤ88, alps, shielded signal cables.
624 μαγικα ευρα! End game στα ενισχυτικα για μενα. Και το λεω θαραλεα στα 30 μου! Δεν λεω ισως με τα χρονια παρω και γω ενα Linn ή ενα RD11-110 αλλα απο ενισχυτικα ειμαστε τζετ, αντε μπορει και κανα DAC καλυτερο... Οχι οτι θα παροπλισω το RD 60 που υπηρετει την οικογενια μου πιστα απο το 1988 αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να εχω 2 πικαπ. Παιζω κυριως δισκους και το συστημα αποτελειται απο:

Ariston RD 60, Jelco Enigma, At 12E (δεν την αλαζω ουτε με KOETSU δωρο και το ενοω)
Phono Tsakiridis με τις 2 12AX7
Icarus ΚΤ88
NM Acoustis 92,5db efficiency
Topping D30 για τα ψηφιακα μου (PC/TV/CD-DVD)

Οσοι γουσταρουν εχει καλως!! Ξερω τι ακουω, δεν ονειρευομαι, 624 ευρω κυριοι!!! Εχω ακουσει καλα συστηματα, ακριβα συστηματα και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ συστηματα. Προτιμω το δικο μου.

Καλημερα

Reaction score
27
Παρελαβα παρασκευη στις 22:30 απο κτελ! Περιτο να πω οτι αν δεν δουλευα 6-2 σημερα θα ημουν ακομα στη πολυθρονα καθηλωμενος στο τρελο αυτο spin marathon.

Οπως ανεφερα και πιο πανω πειρα την εκδοση με ΚΤ88, alps, shielded signal cables.
624 μαγικα ευρα! End game στα ενισχυτικα για μενα. Και το λεω θαραλεα στα 30 μου! Δεν λεω ισως με τα χρονια παρω και γω ενα Linn ή ενα RD11-110 αλλα απο ενισχυτικα ειμαστε τζετ, αντε μπορει και κανα DAC καλυτερο... Οχι οτι θα παροπλισω το RD 60 που υπηρετει την οικογενια μου πιστα απο το 1988 αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να εχω 2 πικαπ. Παιζω κυριως δισκους και το συστημα αποτελειται απο:

Ariston RD 60, Jelco Enigma, At 12E (δεν την αλαζω ουτε με KOETSU δωρο και το ενοω)
Phono Tsakiridis με τις 2 12AX7
Icarus ΚΤ88
NM Acoustis 92,5db efficiency
Topping D30 για τα ψηφιακα μου (PC/TV/CD-DVD)

Οσοι γουσταρουν εχει καλως!! Ξερω τι ακουω, δεν ονειρευομαι, 624 ευρω κυριοι!!! Εχω ακουσει καλα συστηματα, ακριβα συστηματα και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ συστηματα. Προτιμω το δικο μου.

Καλημερα
Καλοριζικος, να τον χαρεις. Οπως μου ειπε ο Τσακιριδης, στο στρωσιμο 2 με 2,5 ωρες ακροαση, ξεκουραση και παλι απο την αρχη....

Reaction score
31
Η αληθεια ειναι οτι το διαβασα αυτο εδω καπου νομιζω αλλα δεν μου ειπε τιποτα ο Τσακιριδης. 5 ωρες δουλεψε τη Παρασκευη το βραδυ, 3 Σαββ πρωι , 8 Σαββ απογευμα , 3 Κυρ πρωι, 6 Κυρ απογευμα.... Του εστρωσα τη καμπουρα :Ρ

Reaction score
608
Η αληθεια ειναι οτι το διαβασα αυτο εδω καπου νομιζω αλλα δεν μου ειπε τιποτα ο Τσακιριδης. 5 ωρες δουλεψε τη Παρασκευη το βραδυ, 3 Σαββ πρωι , 8 Σαββ απογευμα , 3 Κυρ πρωι, 6 Κυρ απογευμα.... Του εστρωσα τη καμπουρα :Ρ
Δωσε ρε πόνο, στρώσιμο 2 ώρες και μετά άλλες 1 και 57 λεπτά και μετά άλλες 3 και 25 λεπτά.....όλο μ@@@κιες διαβάζω!

Reaction score
3.100
Καλοριζικος, να τον χαρεις. Οπως μου ειπε ο Τσακιριδης, στο στρωσιμο 2 με 2,5 ωρες ακροαση, ξεκουραση και παλι απο την αρχη....
Ακριβώς το ίδιο είπε και σε φίλο.Ισχυει για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Reaction score
27
Δωσε ρε πόνο, στρώσιμο 2 ώρες και μετά άλλες 1 και 57 λεπτά και μετά άλλες 3 και 25 λεπτά.....όλο μ@@@κιες διαβάζω!
Εγω ειμαι ασχετος για να πω, απλα μου το ειπε ο Τσακιριδης οταν παρελαβα τον δικο μου... Βεβαια υπαρχει και ακρως επιστημονικη εξηγηση : σου δινει χρονο να αλλαξεις σωβρακο απο τη χαρα που παιρνεις απο τις πρωτες ακροασεις :dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

Reaction score
186
Καλορίζικος, καλές ακροασεις!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.268
Members
38.293
Νεότερο μέλος