Perlisten & Trinnov

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.300
Καταρχήν καλορίζικο φίλε μου το σούπερ όπλο που έχει ότι καλύτερο υπάρχει σε room correction εκεί έξω! Ουαού!!!

Έτυχε μια φορά να χαιδέψω απλα το σασί του και να το "ακούσω" για λίγο... Φοβερή κ αξέχαστη εμπειρία!!

Βήμα βήμα κ ολα θα γίνουν όπως σου ειπαν και οι υπόλοιποι εδω! Οι βαθιές σου βάσεις έχουν ήδη μπει και θα χτιστούν γύρω από τον σούπερ προ π ήδη εχεις!

Και πάλι καλορίζικος κ καλοάκουστος !!

Ερώτηση προς τους βαθιά γνώστες !
Η προγραμματάρα του τρίνοφ οπως και των lyngdorf καταργεί ας το πούμε την ανάγκη για room treatment??

Υγ. Επειδη τα καημένα τα κλιπσάκια σου πανε για σφάξιμο κ ειδικά αν είναι reference premiere 2 δηλώνω από τώρα ενδιαφέρον για ένα ζεύγος αυτών για χρήση front wide!! Ακούς γυναίκααα;; 🤣
Μην βάζεις lyngdorf RoomPerfect και Trinnov στην ίδια πρόταση. Δεν είναι κοντά το RP με της Trinnov.
Όχι, δεν καταργούν την ανάγκη acoustic treatment. Με το waveforming γλιτώνεις τα χαζά που κάναμε παλιά για το μπάσο. Αλλά για τις μεσαιουψηλές και το reverberation time στα ίδια bands θες κάποιο room treatment.

υ.γ. Άσε τα Klipsch του ανθρώπου, θες πιο σοβαρά ηχεία για την μπροστινή τριάδα έστω ;)

Reaction score
469
Καταρχήν καλορίζικο φίλε μου το σούπερ όπλο που έχει ότι καλύτερο υπάρχει σε room correction εκεί έξω! Ουαού!!!

Έτυχε μια φορά να χαιδέψω απλα το σασί του και να το "ακούσω" για λίγο... Φοβερή κ αξέχαστη εμπειρία!!

Βήμα βήμα κ ολα θα γίνουν όπως σου ειπαν και οι υπόλοιποι εδω! Οι βαθιές σου βάσεις έχουν ήδη μπει και θα χτιστούν γύρω από τον σούπερ προ π ήδη εχεις!

Και πάλι καλορίζικος κ καλοάκουστος !!

Ερώτηση προς τους βαθιά γνώστες !
Η προγραμματάρα του τρίνοφ οπως και των lyngdorf καταργεί ας το πούμε την ανάγκη για room treatment??

Υγ. Επειδη τα καημένα τα κλιπσάκια σου πανε για σφάξιμο κ ειδικά αν είναι reference premiere 2 δηλώνω από τώρα ενδιαφέρον για ένα ζεύγος αυτών για χρήση front wide!! Ακούς γυναίκααα;; 🤣
Όχι κάτι μικρά έχω παραθέτω μια φωτό

Αυτή είναι η δεξιά μεριά Με τα σαράουντ και τα Atmos

Attachments

Reaction score
119
Όχι κάτι μικρά έχω παραθέτω μια φωτό

Αυτή είναι η δεξιά μεριά Με τα σαράουντ και τα Atmos
Με εσκισες τώρα...και μικρά και μαύρα...γκαμωτ!!!
Βλέπω το ταβανι σου π θα ειναι κοντα στο 2,3 με 2,50 και ήδη το φαντάζομαι με 3D diffusers λευκά γεμάτο...

Το επιθυμητό για εμένα θα ήταν να είχες 600 m2 καρυδιά..

Εντωμεταξύ έχω πάθει πλακα ποσο όμορφα ειναι τα περλιστεν εκείνα με τον κώνο σκακιέρα...Με το εφάπαξ πια εαν ζω!! 😁

Reaction score
469
Με εσκισες τώρα...και μικρά και μαύρα...γκαμωτ!!!
Βλέπω το ταβανι σου π θα ειναι κοντα στο 2,3 με 2,50 και ήδη το φαντάζομαι με 3D diffusers λευκά γεμάτο...

Το επιθυμητό για εμένα θα ήταν να είχες 600 m2 καρυδιά..

Εντωμεταξύ έχω πάθει πλακα ποσο όμορφα ειναι τα περλιστεν εκείνα με τον κώνο σκακιέρα...Με το εφάπαξ πια εαν ζω!! 😁
Τα μεγάλα που είναι πλάι στον τοίχοRP 600M είναι αλλά όχι m2

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.619
Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες.
Δεν ξέρω γιατί υπάρχει ακόμα η αγγελία, καθώς τα συγκεκριμένα τα έχω ήδη παραλάβει.
έχουν κ άλλα τεμάχια....σε πιάσαν κότσο :biggrin:

Reaction score
469
έχουν κ άλλα τεμάχια....σε πιάσαν κότσο :biggrin:
Η πλάκα είναι ότι τον Μάρτιο θα πάω Σικάγο και Μιλγουόκι από κει 109 km
Είναι τα κεντρικά γραφεία της Perlisten Περιοχή Wisconsin
Θα πάω και θα τους πω παίζει καμιά πρόσφορα να τα πάρω μαζί μου μισή τιμή και πιο κάτω
Πολύ γέλιο θα έχει θα κοιτάξω πάντως αν υπάρχει έκθεση να πάω

Reaction score
2.168
κολαζ δεν μπόρεσα
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι τελικα θα γλυτωσεις καποια χρηματα.
Η διαταξη του χωρου δεν ειναι για 7.Χ.4 αλλα για 5.Χ.4 οποτε αυτοματα γλυτωνεις ενα σετ surround.
Εκτος αν πας μπροστα τον καναπε.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.300
Ο καναπές πρέπει να πάρει φόρα και να πάει μπροστά.
Για το 7.x.4 vs 5.x.4 που λέει ο @SpZach είναι μια σκέψη, ανάλογα το πόσο μπροστά μπορεί να πάει ο καναπές, μπορεί το 7 να παραμείνει χρήσιμο και όχι περιττό.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
@fotiadis Αν πας και γυρίσεις με Αμερικάνικη εταιρία , δεν παίζει να μπορέσεις να τα φέρεις.
Δεν επιτρέπουν ηχεία , με μαγνήτες.
Είναι γκασμάδες.

Reaction score
469
Το δεύτερο σαμπ.... βάλτο μπροστά αριστερά.

Και αργείς με την αγγελία των κλιπς, άντε να τελειώνουμε, άντε, λε πουλέ
Εκεί το είχα και πίσω από την πολυθρόνα είχα το Φόκαλ πριν λίγες μέρες το πούλησα και η αλήθεια είναι μου έλειψε το μπάσο πίσω από την πολυθρόνα βέβαια το ξαναλέω θα πάρω άλλα δύο σαμπ Perlisten και πιθανόν D15 S

Reaction score
2.168
Η πλάκα είναι ότι τον Μάρτιο θα πάω Σικάγο και Μιλγουόκι από κει 109 km
Είναι τα κεντρικά γραφεία της Perlisten Περιοχή Wisconsin
Θα πάω και θα τους πω παίζει καμιά πρόσφορα να τα πάρω μαζί μου μισή τιμή και πιο κάτω
Πολύ γέλιο θα έχει θα κοιτάξω πάντως αν υπάρχει έκθεση να πάω
Αν δεν κανω λαθος τα Perlisten ειναι Νορβηγικα...
Εκεί το είχα και πίσω από την πολυθρόνα είχα το Φόκαλ πριν λίγες μέρες το πούλησα και η αλήθεια είναι μου έλειψε το μπάσο πίσω από την πολυθρόνα βέβαια το ξαναλέω θα πάρω άλλα δύο σαμπ Perlisten και πιθανόν D15 S
Δοκιμασες στο μεσο των πλαινων τοιχων?

Reaction score
469
@fotiadis Αν πας και γυρίσεις με Αμερικάνικη εταιρία , δεν παίζει να μπορέσεις να τα φέρεις.
Δεν επιτρέπουν ηχεία , με μαγνήτες.
Είναι γκασμάδες.

Όχι αυτό που έγραψα πιο πάνω

Δοκιμασες στο μεσο των πλαινων τοιχων?
Όχι αυτό που έγραψα πιο πάνω από εκεί είναι Αμερική

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1