Tesla

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.578
Το Tesla Model 3 Performance είναι ταχύτερο από την BMW M3 σε επιτάχυνση, φρένα και στρίψιμο

Reaction score
1.993
Ο @Dimifoot φταίει. Την έφαγε. :biggrin:

Και στην Γαλλία έχει μεγάλη πτώση τον Ιανουάριο, και στην Καλιφόρνια.

Είναι πολλοί αυτοί σε Ευρώπη και Αμερική που δεν μπορούν να διαχωρίσουν τις κινήσεις ενός CEO εκτός εταιρείας με αυτές εντός. Τα παίρνουν προσωπικά. Σαν τα παιδιά. :biggrin:
ναι όταν αυξάνονται οι πωλήσεις, λέμε τι κάνει ο παικταράς,
όταν χαιρετάει ναζιστικά γίνεται " ένας CEO εκτός εταιρείας "

CEO εκτός εταιρείας; χα χα χα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.287
(".....αύξηση των πωλήσεων των plug-in hybrids ήταν υπεδιπλάσια αυτής των EVs".)
Άλλο ένα παράδειγμα ασχετοσύνης.

Όσο για τα οικονομικά της, ήδη βγαίνουν φήμες πως το πρώτο σχέδιο για την περικοπή 10δις, 30 τόσες χιλιάδες απολύσεις και κλείσιμο τριών εργοστασίων δεν φτάνει.
χαιρετάει ναζιστικά γίνεται
:gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.578
Βέβαια εξακολουθώ να έχω και ένα T-Roc το οποίο άμα ψοφήσει μάλλον θα αντικαταστήσω με ένα ίδιο, αν όχι με μια γρήγορη αγαπημένη Γκόλφω...
Αμετανόητος εξατμισάκιας. 😂🤣🤣

Πάνε οδήγα ένα μοντελ 3 ρε, κι άμα θες επιδόσεις, το περφόρμανς. Το έχει στο βίντεο που ανέβασα πριν λίγο, που βγαίνει καλύτερο από το Μ3 CS της μπεμβέ.

Άκου κει γκολφω.. 😁😂🤣

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.411
Φανταστείτε να έβγαζε η VW αποτελέσματα τόσο άθλια σαν της Tesla, τι θα λέγανε :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.578
Φανταστείτε να έβγαζε η VW αποτελέσματα τόσο άθλια σαν της Tesla, τι θα λέγανε :p
Άμα κλείσει ένα εργοστάσιο η Τέσλα φαντάσου τι θα λέτε.

Δε ξέρω τι θα λέτε που θα κλείσει 3 εργοστάσια η φολγκζβάγκεν. 😁😂🤣

alexis

Reaction score
31.287
Εμένα πάντως δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πέσουν και άλλο οι πωλήσεις της Tesla το 2025. Ο λόγος είναι ο παραπάνω που έγραψα.

Παιδιά.

Υγ: δεν με χαλάει από την άλλη καθώς θα πάρει ανάποδες και θα βγάλει νέα προϊόντα, καλύτερα και φθηνότερα. Ή θα τον στείλουν να αναλάβει άλλος. Αδιάφορο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.578
Τσακώνεστε για το ποιός έχει το πιό συνηθισμένο αυτοκίνητο εδώ; :roflmao:
Το πιο γρήγορο στο τεστ ταράνδου. 😁😂🤣

Βασικά ο ντιμιφουτ νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί την φολγκζβάγκεν για να κάνει Λίζινγκ ένα ακόμα iD.3 😁😂🤣

Καμία φαντασία ρε φίλε! Έστω ένα μπεμβέ, το i4 ή ένα Φορντ μάσταγκ μαχ-ί!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.822
Αμετανόητος εξατμισάκιας. 😂🤣🤣

Πάνε οδήγα ένα μοντελ 3 ρε, κι άμα θες επιδόσεις, το περφόρμανς. Το έχει στο βίντεο που ανέβασα πριν λίγο, που βγαίνει καλύτερο από το Μ3 CS της μπεμβέ.

Άκου κει γκολφω.. 😁😂🤣
Άμα θέλω περφόρμανς ανεβαίνω στην δίτροχη αγελάδα με την οποία άμα σας πάω βόλτα το σκατό θα φτάσει στη κάλτσα. :roflmao: Αυτά που λέμε εδώ είναι για να παγαίνουμε βόλτα την οικογένεια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.578
Μόνο η μπριζόλα 🥩 με ενδιαφέρει προσωπικά.
Άσε τη μπριζόλα και δες τι αυτοκίνητο θα κάνεις Λίζινγκ, κι άσε το iD.3, πήρες απ'αυτό.

Δες κάτι άλλο ρε, έλεος. Σαφώς το model 3 είναι καλύτερο για οτιδήποτε (δες το βιντεάκι που μόλις ανέβασα), αλλά έχει ακριβό Λίζινγκ, άστο σ'αυτους που το αγοράζουν κανονικά. Εσύ δες κάτι πιο συμφέρον για Λίζινγκ, από Γερμανία νομίζω το i4-M50 θα έχει προσιτή μίσθωση, και από FORD το Mach e, αλλά και το KIA ΕV-6, όποιο σ'αρέσει περισσότερο σε μούρη και οδηγικά στα δικά σου γούστα (λογικά το μπεμβέ).
Άμα θέλω περφόρμανς ανεβαίνω στην δίτροχη αγελάδα με την οποία άμα σας πάω βόλτα το σκατό θα φτάσει στη κάλτσα. :roflmao: Αυτά που λέμε εδώ είναι για να παγαίνουμε βόλτα την οικογένεια.
Άμα είναι να πηγαίνεις βόλτα με την οικογένεια, το iD.4 είναι ωραιότατο, ήσυχο και άνετο, και σε καμία περίπτωση δεν είναι για να το "ξεκωλιάζεις στην Αττική" όπως λες, γιατί ούτε τελική δεν έχει της προκοπής μωρή! 😁😂🤣

Πιο νορμάλ επιλογή που να συνδυάζει "ξεκώλιασμα στην Αττική" και "βόλτες με την οικογένεια" από το model Y LR, δεν έχει. 😎

alexis

Reaction score
31.287
Αφήστε την VW. Θα την βρει τη λύση. Θα την πάρουν Κινέζοι ή θα συμφιλιωθεί με τις μισές πωλήσεις.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα θεωρούν πως τα κατάφερε, πουλώντας πλατφόρμες Rivian και XPENG με άλλο σήμα.

Ούτε τα βασικά δεν έχουμε λύσει στην προχωρημένη Ευρώπη. Πόσο δύσκολο είναι το γ@.... να μπουν παντού τέτοια; Μέσα από το αμάξι τα κατεβάζεις όταν φτάσεις να φορτίσεις.

1000020102.jpg
1000020103.jpg

Reaction score
1.993
Αφήστε την VW. Θα την βρει τη λύση. Θα την πάρουν Κινέζοι ή θα συμφιλιωθεί με τις μισές πωλήσεις.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα θεωρούν πως τα κατάφερε, πουλώντας πλατφόρμες Rivian και XPENG με άλλο σήμα.

Ούτε τα βασικά δεν έχουμε λύσει στην προχωρημένη Ευρώπη. Πόσο δύσκολο είναι το γ@.... να μπουν παντού τέτοια; Μέσα από το αμάξι τα κατεβάζεις όταν φτάσεις να φορτίσεις.

View attachment 357811 View attachment 357812
στον πολιτισμένο κόσμο, μέχρι σήμερα, τα "τέτοια" ήταν κατά κανόνα περιττά,
στην κίνα με την αντικοινωνική συμπεριφορά των περισσοτέρων είναι απαραίτητα

Αυτά είναι δικά σου συμπέρασμα.🙂
προφανώς δικό μου συμπέρασμα,
το δικό σου ή του αλλουνού θα γράψω;

alexis

Reaction score
31.287
Ναι γιατί στην πολιτισμένη δύση είναι όλα αλφαδιά. :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Που παρκάρουν ακόμη και σε θέσεις ΑΜΕΑ, και αν τους κάνεις παρατήρηση θα στην πουν και από πάνω.

Για θέση φορτιστή ούτε λόγος. Κανονικά στα @@.

Έχετε πολύ πλάκα μερικοί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.276
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1