- Μηνύματα
- 29.376
- Reaction score
- 86.383
Κοίτα ποιος μιλάει. Που ακόμα κλαίει για το πλέιμομπίλ
ναι όταν αυξάνονται οι πωλήσεις, λέμε τι κάνει ο παικταράς,Ο @Dimifoot φταίει. Την έφαγε.
Και στην Γαλλία έχει μεγάλη πτώση τον Ιανουάριο, και στην Καλιφόρνια.
Είναι πολλοί αυτοί σε Ευρώπη και Αμερική που δεν μπορούν να διαχωρίσουν τις κινήσεις ενός CEO εκτός εταιρείας με αυτές εντός. Τα παίρνουν προσωπικά. Σαν τα παιδιά.
Δεν είναι για τέτοια γούστα αυτό.ξεκώλιασα ένα ID4
χαιρετάει ναζιστικά γίνεται
Αμετανόητος εξατμισάκιας.Βέβαια εξακολουθώ να έχω και ένα T-Roc το οποίο άμα ψοφήσει μάλλον θα αντικαταστήσω με ένα ίδιο, αν όχι με μια γρήγορη αγαπημένη Γκόλφω...
ναι όταν αυξάνονται οι πωλήσεις, λέμε τι κάνει ο παικταράς,
Αυτά είναι δικά σου συμπέρασμα.CEO εκτός εταιρείας; χα χα χα
Άμα κλείσει ένα εργοστάσιο η Τέσλα φαντάσου τι θα λέτε.Φανταστείτε να έβγαζε η VW αποτελέσματα τόσο άθλια σαν της Tesla, τι θα λέγανε
Το πιο γρήγορο στο τεστ ταράνδου.Τσακώνεστε για το ποιός έχει το πιό συνηθισμένο αυτοκίνητο εδώ;
Μόνο η μπριζόλα με ενδιαφέρει προσωπικά.Τσακώνεστε για το ποιός έχει το πιό συνηθισμένο αυτοκίνητο εδώ;
Άμα θέλω περφόρμανς ανεβαίνω στην δίτροχη αγελάδα με την οποία άμα σας πάω βόλτα το σκατό θα φτάσει στη κάλτσα. Αυτά που λέμε εδώ είναι για να παγαίνουμε βόλτα την οικογένεια.Αμετανόητος εξατμισάκιας.
Πάνε οδήγα ένα μοντελ 3 ρε, κι άμα θες επιδόσεις, το περφόρμανς. Το έχει στο βίντεο που ανέβασα πριν λίγο, που βγαίνει καλύτερο από το Μ3 CS της μπεμβέ.
Άκου κει γκολφω..
Άσε τη μπριζόλα και δες τι αυτοκίνητο θα κάνεις Λίζινγκ, κι άσε το iD.3, πήρες απ'αυτό.Μόνο η μπριζόλα με ενδιαφέρει προσωπικά.
Άμα είναι να πηγαίνεις βόλτα με την οικογένεια, το iD.4 είναι ωραιότατο, ήσυχο και άνετο, και σε καμία περίπτωση δεν είναι για να το "ξεκωλιάζεις στην Αττική" όπως λες, γιατί ούτε τελική δεν έχει της προκοπής μωρή!Άμα θέλω περφόρμανς ανεβαίνω στην δίτροχη αγελάδα με την οποία άμα σας πάω βόλτα το σκατό θα φτάσει στη κάλτσα. Αυτά που λέμε εδώ είναι για να παγαίνουμε βόλτα την οικογένεια.
στον πολιτισμένο κόσμο, μέχρι σήμερα, τα "τέτοια" ήταν κατά κανόνα περιττά,Αφήστε την VW. Θα την βρει τη λύση. Θα την πάρουν Κινέζοι ή θα συμφιλιωθεί με τις μισές πωλήσεις.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα θεωρούν πως τα κατάφερε, πουλώντας πλατφόρμες Rivian και XPENG με άλλο σήμα.
Ούτε τα βασικά δεν έχουμε λύσει στην προχωρημένη Ευρώπη. Πόσο δύσκολο είναι το γ@.... να μπουν παντού τέτοια; Μέσα από το αμάξι τα κατεβάζεις όταν φτάσεις να φορτίσεις.
View attachment 357811 View attachment 357812
προφανώς δικό μου συμπέρασμα,Αυτά είναι δικά σου συμπέρασμα.