Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.672
Για πες μας λοιπόν τι κατάλαβες εσύ πως είπε και τι αυτός στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά.
αφού ξέρεις το νήμα....κάτσε και διαβασε να δεις τι είπα :whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.672
χέρια έχεις....

όλοι ή το παρεάκι? έτσι κ αλλιώς εσύ έχεις βγάλει συμπέρασμα αφού...γι αυτό άλλωστε το πόσταρες με ειρωνικά υπονοούμενα για άλλα μέλη πριν λίγο στον καλιτσούνι
τι? όχι? :whistling:

Reaction score
3.113
χέρια έχεις....

όλοι ή το παρεάκι? έτσι κ αλλιώς εσύ έχεις βγάλει συμπέρασμα αφού...γι αυτό άλλωστε το πόσταρες με ειρωνικά υπονοούμενα για άλλα μέλη πριν λίγο στον καλιτσούνι
τι? όχι? :whistling:
Το αντίθετο.Αυτος έγραψε ότι ο Χ.Χ. κι εγώ είμαστε ΓΤΠΚ.Οχι απλώς ειρωνικό.Πολυ χειρότερο.
Και να σκεφτείς ότι του παρουσίασα αυτόν που επικαλέστηκε.Μηχανικο ήχου και μάλιστα τον καλύτερο.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.401
Μηχανικο ήχου και μάλιστα τον καλύτερο.
Αν υπάρχει μηχανικός ήχου που δεν έχει διαβάσει αυτό:

Screenshot From 2025-02-04 19-31-39.png

Τότε πρέπει να αναθεωρήσω...

Αυτός είναι ΓΤΠΚ.
Εσύ και ο χαχάνας είστε απλά θύματα.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.672

View attachment 357867

Αυτός είναι ΓΤΠΚ.
ρε ο άλλος που ανέβασε ο Χριστός χθες στο βίντεο....ηχογράφησε ένα τρακ από στριμ και
ένα από σιντι με 96kHz για να μην υπάρχει πιθανότητα να χάσει καμία πληροφορία είπε :laugh: :roflmao:
είναι καθυστερημένοι οι τύποι...δεν κόβει λέμε...

και μετά τα ανέβασε στο youtube που παίζει 48 και τους έβαλε να ακούσουν διαφορές...:lol:

Reaction score
3.113

View attachment 357867

Αυτός είναι ΓΤΠΚ.
Μπερδεύεσαι.Η απάντηση μου περί μηχανικού ήχου αφορούσε δοκιμές με subs κλπ. που με εψεξες διότι δεν τις έχω κάνει.Φυσικα όπως έχω επανειλημμένως γράψει δεν θέλω να τα βάλω όχι όμως για ηχητικούς λόγους.Εσυ έκανες κάτι διαφορετικό.Εβγαλες συμπέρασμα άνευ δοκιμής.Αυτα που μου δείχνεις υπολογίζουν την κατασκευή κάθε συσκευής η το streamer του πενηνταρικου παίζει καλύτερα από το cd των 50.000€ και ίδια με το streamer των 50.000€;

Reaction score
352
Όλη η αλήθεια .... με κόστος λιγότερο από 20 (πολλά λέω) CDs τον χρόνο, έχεις έναν ολόκληρο κόσμο μουσικής στα πόδια σου και ας παίζει χειρότερα.
Προτιμώ να ακούω μουσική και να ανακαλύπτω παρά το αν ξύνει στα ψιλά και αν το μπάσο είναι στακάτο.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.401
Μπερδεύεσαι.Η απάντηση μου περί μηχανικού ήχου αφορούσε δοκιμές με subs κλπ. που με εψεξες διότι δεν τις έχω κάνει.Φυσικα όπως έχω επανειλημμένως γράψει δεν θέλω να τα βάλω όχι όμως για ηχητικούς λόγους.Εσυ έκανες κάτι διαφορετικό.Εβγαλες συμπέρασμα άνευ δοκιμής.Αυτα που μου δείχνεις υπολογίζουν την κατασκευή κάθε συσκευής η το streamer του πενηνταρικου παίζει καλύτερα από το cd των 50.000€ και ίδια με το streamer των 50.000€;
Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο. Σόρρυ.
Καλωσήλθες στην ignore list.

daharis666

Moderator
Reaction score
80.672
Όλη η αλήθεια .... με κόστος λιγότερο από 20 (πολλά λέω) CDs τον χρόνο, έχεις έναν ολόκληρο κόσμο μουσικής στα πόδια σου και ας παίζει χειρότερα.
Προτιμώ να ακούω μουσική και να ανακαλύπτω παρά το αν ξύνει στα ψιλά και αν το μπάσο είναι στακάτο.
η αλήθεια σου και μπράβο....
αλλά εδώ όπως βλέπεις....παλεύουμε για την ανωτερότητα των μέσων
κ όχι για το πως ευχαριστιέται ο καθένας

Reaction score
12.349
Το αντίθετο.Αυτος έγραψε ότι ο Χ.Χ. κι εγώ είμαστε ΓΤΠΚ.Οχι απλώς ειρωνικό.Πολυ χειρότερο.
Και να σκεφτείς ότι του παρουσίασα αυτόν που επικαλέστηκε.Μηχανικο ήχου και μάλιστα τον καλύτερο.
Κοίτα. Ως προς το audio που συζητάμε, είστε λίγο ΓΤΠΚ. Δεν λαμβάνετε υπ'όψιν την επιστήμη, διατείνεστε ότι διαθέτετε τα τέλεια αυτιά που αποτελούν και καλύτερο μέσο αξιολόγησης ενός ηχοσυστήματος απο τον μετρητικό εξοπλισμό ( σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που ακολουθάμε τη κοινή λογική ) και αποφεύγετε σαν τον διάολο το λιβάνι το πραγματικό τυφλό τεστ. Ξοδεύετε ασύλληπτα ποσά σε καλώδια και μαντζούνια επειδή δήθεν ακούγονται στα αυτιά σας καλύτερα και ειρωνεύεστε είτε άμεσα με τον λόγο σας είτε έμμεσα με τα χαζόγελά σας όσους σας λένε τα αυτονόητα ( και αυταπόδεικτα ).

Reaction score
377
Σωστος αλλα αμφιβαλλω αν υπαρχει cd transport στην κατηγορια του streamer σου που να παιζει καλυτερα μεσω του dac σου ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.279
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.