- Reaction score
- 80.670
αφού ξέρεις το νήμα....κάτσε και διαβασε να δεις τι είπαΓια πες μας λοιπόν τι κατάλαβες εσύ πως είπε και τι αυτός στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά.
αφού ξέρεις το νήμα....κάτσε και διαβασε να δεις τι είπαΓια πες μας λοιπόν τι κατάλαβες εσύ πως είπε και τι αυτός στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά.
Βαλε τα επίμαχα posts για να τα δουν όλοι.Υστερα,ο καθένας ας βγάλει το συμπερασμα του.αφού ξέρεις το νήμα....κάτσε και διαβασε να δεις τι είπα
Το αντίθετο.Αυτος έγραψε ότι ο Χ.Χ. κι εγώ είμαστε ΓΤΠΚ.Οχι απλώς ειρωνικό.Πολυ χειρότερο.χέρια έχεις....
όλοι ή το παρεάκι? έτσι κ αλλιώς εσύ έχεις βγάλει συμπέρασμα αφού...γι αυτό άλλωστε το πόσταρες με ειρωνικά υπονοούμενα για άλλα μέλη πριν λίγο στον καλιτσούνι
τι? όχι?
Αν υπάρχει μηχανικός ήχου που δεν έχει διαβάσει αυτό:Μηχανικο ήχου και μάλιστα τον καλύτερο.
ρε ο άλλος που ανέβασε ο Χριστός χθες στο βίντεο....ηχογράφησε ένα τρακ από στριμ καιΑν υπάρχει μηχανικός ήχου που δεν έχει διαβάσει αυτό:
View attachment 357867
Τότε πρέπει να αναθεωρήσω...
Αυτός είναι ΓΤΠΚ.
Εσύ και ο χαχάνας είστε απλά θύματα.
Μπερδεύεσαι.Η απάντηση μου περί μηχανικού ήχου αφορούσε δοκιμές με subs κλπ. που με εψεξες διότι δεν τις έχω κάνει.Φυσικα όπως έχω επανειλημμένως γράψει δεν θέλω να τα βάλω όχι όμως για ηχητικούς λόγους.Εσυ έκανες κάτι διαφορετικό.Εβγαλες συμπέρασμα άνευ δοκιμής.Αυτα που μου δείχνεις υπολογίζουν την κατασκευή κάθε συσκευής η το streamer του πενηνταρικου παίζει καλύτερα από το cd των 50.000€ και ίδια με το streamer των 50.000€;Αν υπάρχει μηχανικός ήχου που δεν έχει διαβάσει αυτό:
View attachment 357867
Τότε πρέπει να αναθεωρήσω...
Αυτός είναι ΓΤΠΚ.
Εσύ και ο χαχάνας είστε απλά θύματα.
Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο. Σόρρυ.Μπερδεύεσαι.Η απάντηση μου περί μηχανικού ήχου αφορούσε δοκιμές με subs κλπ. που με εψεξες διότι δεν τις έχω κάνει.Φυσικα όπως έχω επανειλημμένως γράψει δεν θέλω να τα βάλω όχι όμως για ηχητικούς λόγους.Εσυ έκανες κάτι διαφορετικό.Εβγαλες συμπέρασμα άνευ δοκιμής.Αυτα που μου δείχνεις υπολογίζουν την κατασκευή κάθε συσκευής η το streamer του πενηνταρικου παίζει καλύτερα από το cd των 50.000€ και ίδια με το streamer των 50.000€;
η αλήθεια σου και μπράβο....Όλη η αλήθεια .... με κόστος λιγότερο από 20 (πολλά λέω) CDs τον χρόνο, έχεις έναν ολόκληρο κόσμο μουσικής στα πόδια σου και ας παίζει χειρότερα.
Προτιμώ να ακούω μουσική και να ανακαλύπτω παρά το αν ξύνει στα ψιλά και αν το μπάσο είναι στακάτο.
ναι...αφήστε με μόνο μου ολοι σαςΔεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με τον κάθε άσχετο. Σόρρυ.
Καλωσήλθες στην ignore list.
Κοίτα. Ως προς το audio που συζητάμε, είστε λίγο ΓΤΠΚ. Δεν λαμβάνετε υπ'όψιν την επιστήμη, διατείνεστε ότι διαθέτετε τα τέλεια αυτιά που αποτελούν και καλύτερο μέσο αξιολόγησης ενός ηχοσυστήματος απο τον μετρητικό εξοπλισμό ( σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που ακολουθάμε τη κοινή λογική ) και αποφεύγετε σαν τον διάολο το λιβάνι το πραγματικό τυφλό τεστ. Ξοδεύετε ασύλληπτα ποσά σε καλώδια και μαντζούνια επειδή δήθεν ακούγονται στα αυτιά σας καλύτερα και ειρωνεύεστε είτε άμεσα με τον λόγο σας είτε έμμεσα με τα χαζόγελά σας όσους σας λένε τα αυτονόητα ( και αυταπόδεικτα ).Το αντίθετο.Αυτος έγραψε ότι ο Χ.Χ. κι εγώ είμαστε ΓΤΠΚ.Οχι απλώς ειρωνικό.Πολυ χειρότερο.
Και να σκεφτείς ότι του παρουσίασα αυτόν που επικαλέστηκε.Μηχανικο ήχου και μάλιστα τον καλύτερο.
Σωστος αλλα αμφιβαλλω αν υπαρχει cd transport στην κατηγορια του streamer σου που να παιζει καλυτερα μεσω του dac σουΌλη η αλήθεια .... με κόστος λιγότερο από 20 (πολλά λέω) CDs τον χρόνο, έχεις έναν ολόκληρο κόσμο μουσικής στα πόδια σου και ας παίζει χειρότερα.
Προτιμώ να ακούω μουσική και να ανακαλύπτω παρά το αν ξύνει στα ψιλά και αν το μπάσο είναι στακάτο.