Παρουσίαση HiFi συστήματος

Reaction score
640
Ρε άνθρωπε δεν λυπάσαι τόσο κόσμο που βλέπουν τέτοιες εικόνες;
Κρίμα είμαστε γαμω το ξερό μου κεφάλι ,αν γύρναγα το χρόνο πίσω 22 χρόνια , τότε που φώναζε η κυρα , ας φτιάξουμε μια σοφίτα να την έχουμε…….
Να τα χαίρεσαι από καρδιάς….10000 μπράβο , θεϊκός χώρος…….
Φίλε Jonny ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια!, νομίζω ότι ένας χώρος μπορεί να βρεθεί μέσα σε ένα σπίτι εάν είναι τα παιδιά μεγάλα κσι δεν υπάρχουν κατοικίδια!

Reaction score
385
Φίλε Jonny ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια!, νομίζω ότι ένας χώρος μπορεί να βρεθεί μέσα σε ένα σπίτι εάν είναι τα παιδιά μεγάλα κσι δεν υπάρχουν κατοικίδια!
Τα παιδιά μεγάλα , τα κατοικίδια στο μπαλκόνι και στην αυλή μόνο …αλλά δεν περισσεύει ένας τέτοιος η αντίστοιχος χώρος, δυστυχώς !!!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.075
ακόμα μία φωτο προχθεσινή, με τα MoFi σε κύριο πλάνο και με τάξη Α για αλλαγή View attachment 357914
ακόμα και να μην έπαιζε καλά το σύστημα (που δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο)... ο χώρος είναι άκρως ενδιαφέρων!

Reaction score
640
ακόμα και να μην έπαιζε καλά το σύστημα (που δεν έχω λόγο να πιστεύω κάτι τέτοιο)... ο χώρος είναι άκρως ενδιαφέρων!
Ευχαριστώ ! Καλημέρα!!

Είναι ο συνδιασμός του ηχείου (εύκολο φορτίο) με ένα καλό RT του χώρου (όταν είχε μετρηθεί πριν 3 χρόνια) που μπορώ να πώ ότι δεν με ενοχλεί κάτι.

Να μην ξεχάσω και την ενσωμάτωση των δύο subs.

Νέες μετρήσεις (λόγω αλλαγής ηγχείων και ενισχυτικών) σε λίγες εβδομάδες.

1738749496452.png

Reaction score
640
Πολύ όμορφος ο χώρος.
Εχεις τα μεγάλα το mofi με το 10ιντσο. Τα σαμπ πόσες ιντσες είναι?
Νaι τα mofi 10"

Ta subs 8 inj [Rel T5i] (ο χώρος που έχω περιποιηθεί ακουστικά είναι περίπου 4mΧ4m περίπου 16τμ) το καλύπτουν με σχετική άνεση.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα παρακάτω για την απόδοση των mofi Σε σχέση με τα spendors
Ρύθμιση Rel t5i με τα spendor 1/2

Cross Over 15 clicks (63,75 Hz)

Ρύθμιση Rel t5i με τα Mofi

Cross Over 5 clicks (41,25 Hz)

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader