Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
2.680
Πήρα αυξηση κουφάλες χθες και ετήσιο μπόνους στην σύμβαση...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΑΙ ΕΝΤ!
Ανδρέα, μην κάνεις το λάθος και τα ξοδέψεις σε στέρεα, πολυκαναλικά συστήματα και σε κανένα προβληματικό Tesla !
Δώστα καλύτερα όλα σε μένα, για να πάρουμε ακίνητα σε Σαντορίνη και Αμοργό...
Σε πληρώνουν κιόλας για να τα μεταβιβάσουν στο όνομά σου.

Last edited:

Reaction score
2.122
Ανδρέα, μην κάνεις το λάθος και τα ξοδέψεις σε στέρεα, πολυκαναλικά συστήματα και σε κανένα προβληματικό Tesla !
Δώστα καλύτερα όλα σε μένα, για να πάρουμε ακίνητα σε Σαντορίνη και Αμοργό...
Σε πληρώνουν κιόλας για να τα μεταβιβάσουν στο όνομά σου.
Δεν ξέρω τι λες....εγω ηχομπαρα ατμος θα παρω

Reaction score
2.680
Συγχαρητηρια! Αν το ειπες στη γυναικα σου ειναι σα να μη πηρες :laugh:
ούτε σε συγγενείς να το πει , γιατι σε ένα μήνα θα του ζητούν δανεικά, που όπως πάντα θα είναιι δανεικά κι αγύριστα !

Reaction score
19.790
Τα σαμπ και τα μετρητικα δεδομένα είναι όργανα του διαβόλου για τον πάτερ ΠΑΗσιο :biggrin:
Ο θηβα το προσεγγίζει σωστά όταν προσδίδει χαρακτηριστικά σεκτας.

Για το cd vs streaming όπως λέει και ένας κύριος στην ανάλυσή του στο youtube οι διαφορές είναι subtil δηλαδή <λεπτες>. Αυτό που έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στον ηχο είναι η ηχογράφηση και το μαστερινγκ.
Σωστά με επεξηγείς σε όλα απλώς να πω ότι εγώ όμως σέκτα τους θεωρώ όλους. :D Τώρα ψιλοδιάφορες σε επιμέρους θέματα που κάποιοι έχουν σε κάποια περισσότερο δίκιο και άλλοι περισσότερο σε άλλα .... ΟΚ. Στην τελική η λογική και η παγίδα που στήνει η βιομηχανία του audio κα όλοι τρέχετε πίσω της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι ίδια. :D :D
Αφού ξεκαθαρίστηκε ότι δεν είναι αποκλειστικά τα αυτιά αλλά και ο... εγκέφαλος καθενός μας. :sneaky:
Και η ψυχή και η ψυχή.

Και η συνείδηση και η συνείδηση και το υποσυνείδητο και το υποσυνείδητο.

:D

Last edited:

Reaction score
19.790
Γιατί τα γράφεις διπλά ? Γιατί τα γράφεις διπλά ?
Εϊναι προφορικός λόγος που κάποιες φορές τα λές δύο φορές για να τονίσεις ή να δώσεις έμφαση σε κάτι. Και δείχνει και μια γλυκιά αβεβαιότητα και αμηχανία για ένα θέμα που δεν έχει πολυεξετασθεί απο τον εγκέφαλο ή δεν είναι δυνατόν καθώς δεν έχεις αποδείξεις. Κάτι σαν το "Βεβαίως, βεβαίως" του διευθυντή του σχολείου με την Βιουγιουκλάκη.

Μεταφερόμενος σε γραπτό λόγο αυτό δεν είναι πρέπον ή ορθόν και δημιούργησε την εύλογη απορία σου αλλά ήθελα να εκμεταλλευτώ (προφανώς αποτυχημένα) την αμεσότητα του προφορικού λόγου και μου αρέσει να γράφω έτσι πολλές φορές. Προσπαθώ δηλαδή ο γραπτός λόγος να είναι σαν προφορικός.

Επίσης η επανάληψη αυτή δεν χρησιμοποιείται κιόλας πλέον απο τους νέους ούτε κάν στον προφορικό λόγο. Παλαιότερα το κάναμε.

:D

Reaction score
2.680
H συχνή επανάληψη λέξεων, ή ακόμα και ολόκληρων προτάσεων, τις περισσότερες φορές, υποδειλώνει ότι στον εγκέφαλό μας υπάρχουν έντονες πρώτες ανακλάσεις και ακουσίως αυτές μετατρέπονται από τον πάσχοντα σε ομιλία.

Εξαιρούνται οι σεξουαλικής φύσεως συνεχείς επαναλήψεις επιφωνημάτων , όπως: χσύνω - χσύνω -χσύνω ...

Last edited:

Reaction score
2.680
υποδηλώνει, ήθελα να γράψω. Όλο ορθογραφικά λάθη κάνω και τα βλέπω εκ των υστέρων και ντρέπομαι

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.749
Έβαλε ο μπουτχιας ένα λινκ, οπότε λογικά τώρα ο πάης έμαθε τι είναι η ζώνη ελεύθερη ανακλασεων.

Κι αν δεν το έμαθε καλά, θα του το εξηγήσει ο Θήβας.

With this side to sleep.

Reaction score
19.790
Έβαλε ο μπουτχιας ένα λινκ, οπότε λογικά τώρα ο πάης έμαθε τι είναι η ζώνη ελεύθερη ανακλασεων.

Κι αν δεν το έμαθε καλά, θα του το εξηγήσει ο Θήβας.

With this side to sleep.
Η ζώνη ελευθέρων ανακλάσεων επηρρεάζεται απο τα καλώδια και το εύρος της συχνοτικής περιοχής που αυτά αναπαράγουν. Στα δικά σου τα Μογκαμο Μπελντεν ... έχεις πρόβλημα.

Καλά δεν του απάντησα ΠΑΗ ;

:D :D

Reaction score
3.127
Τα καλώδια μου δίνουν όλα όσα χρειάζομαι.
Change side.
Η ζώνη ελευθέρων ανακλάσεων επηρρεάζεται απο τα καλώδια και το εύρος της συχνοτικής περιοχής που αυτά αναπαράγουν. Στα δικά σου τα Μογκαμο Μπελντεν ... έχεις πρόβλημα.

Καλά δεν του απάντησα ΠΑΗ ;

Α,όλα κι όλα!Άλλη η Μογκαμοτσιριδα κι άλλη η Μπελντενοφιμωση.

Reaction score
19.790
Τα καλώδια μου δίνουν όλα όσα χρειάζομαι.
Change side.

Α,όλα κι όλα!Άλλη η Μογκαμοτσιριδα κι άλλη η Μπελντενοφιμωση.
Τουλάχιστον το Μπέλντεν κάνει καλή σκηνή και έχει και βάθος που είναι και πιο σημαντικό.

Το άλλο για την τσιρίδα το κανονίζει ο Ear με τις καμπύλες και πόσο μουγκό έχει κάνει εκεί μέσα τον χώρο. Είναι και γέρος, δεν ακούει τις ψηλές συχνότητες.

Τι απο τα δύο έχει ο Ear ; Ξέρουμε ; Ξέρουμε ;

Έχω πεθάνει στο γέλιο. :D :D Νάστε καλά. Νάστε καλά. Όλοι.

Reaction score
3.127
Τουλάχιστον το Μπέλντεν κάνει καλή σκηνή και έχει και βάθος που είναι και πιο σημαντικό.

Το άλλο για την τσιρίδα το κανονίζει ο Ear με τις καμπύλες και πόσο μουγκό έχει κάνει εκεί μέσα τον χώρο. Είναι και γέρος, δεν ακούει τις ψηλές συχνότητες.

Τι απο τα δύο έχει ο Ear ; Ξέρουμε ; Ξέρουμε ;

Έχω πεθάνει στο γέλιο. :D :D Νάστε καλά. Νάστε καλά. Όλοι.
Κι από τα δύο έχει.Το ένα συμπληρώνει το άλλο.Fine tuning.Η ισοστάθμιση δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.749
Είναι και γέρος
Αυτό είναι αλήθεια, κι όχι απλά γέρος, μπαμπόγερος.

Μπάμπο το ελεφαντάκι.

Τώρα για τη ζώνη ελεύθερη ανακλασεων θα μας πει ο πάης. Κάτσε να βάλω υποστηρικτικό* μασέλας, γιατί απ'τα γέλια δε τη βλέπω καλά.

* τουγκστενίου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90