Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Reaction score
2.674
Πήρα αυξηση κουφάλες χθες και ετήσιο μπόνους στην σύμβαση...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΧΑΙ ΕΝΤ!
Ανδρέα, μην κάνεις το λάθος και τα ξοδέψεις σε στέρεα, πολυκαναλικά συστήματα και σε κανένα προβληματικό Tesla !
Δώστα καλύτερα όλα σε μένα, για να πάρουμε ακίνητα σε Σαντορίνη και Αμοργό...
Σε πληρώνουν κιόλας για να τα μεταβιβάσουν στο όνομά σου.

Last edited:

Reaction score
2.116
Ανδρέα, μην κάνεις το λάθος και τα ξοδέψεις σε στέρεα, πολυκαναλικά συστήματα και σε κανένα προβληματικό Tesla !
Δώστα καλύτερα όλα σε μένα, για να πάρουμε ακίνητα σε Σαντορίνη και Αμοργό...
Σε πληρώνουν κιόλας για να τα μεταβιβάσουν στο όνομά σου.
Δεν ξέρω τι λες....εγω ηχομπαρα ατμος θα παρω

Reaction score
2.674
Συγχαρητηρια! Αν το ειπες στη γυναικα σου ειναι σα να μη πηρες :laugh:
ούτε σε συγγενείς να το πει , γιατι σε ένα μήνα θα του ζητούν δανεικά, που όπως πάντα θα είναιι δανεικά κι αγύριστα !

Reaction score
19.774
Τα σαμπ και τα μετρητικα δεδομένα είναι όργανα του διαβόλου για τον πάτερ ΠΑΗσιο :biggrin:
Ο θηβα το προσεγγίζει σωστά όταν προσδίδει χαρακτηριστικά σεκτας.

Για το cd vs streaming όπως λέει και ένας κύριος στην ανάλυσή του στο youtube οι διαφορές είναι subtil δηλαδή <λεπτες>. Αυτό που έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στον ηχο είναι η ηχογράφηση και το μαστερινγκ.
Σωστά με επεξηγείς σε όλα απλώς να πω ότι εγώ όμως σέκτα τους θεωρώ όλους. :D Τώρα ψιλοδιάφορες σε επιμέρους θέματα που κάποιοι έχουν σε κάποια περισσότερο δίκιο και άλλοι περισσότερο σε άλλα .... ΟΚ. Στην τελική η λογική και η παγίδα που στήνει η βιομηχανία του audio κα όλοι τρέχετε πίσω της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι ίδια. :D :D
Αφού ξεκαθαρίστηκε ότι δεν είναι αποκλειστικά τα αυτιά αλλά και ο... εγκέφαλος καθενός μας. :sneaky:
Και η ψυχή και η ψυχή.

Και η συνείδηση και η συνείδηση και το υποσυνείδητο και το υποσυνείδητο.

:D

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90