East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
2.766
δεν πειράζει...
πάντα θα υπάρχουν όμως και επαγγελματίες από το σπίτι που θα αναπληρώνουν την αυτή τη χασούρα της αγοράς...

αλλά γι αυτούς δεν ακούω την λέξη λαμόγιο και απατεώνας που είδαμε σε προηγούμενα ποστς... :whistling:
μα αυτοί λένε ότι παρέχουν υπηρεσίες δωρεάν, αποκλειστικά για φίλους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.134
Επειδή προφανώς αναφέρεστε στο δικό μου ποστ , ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε
Εννοείται ότι υπάρχουν ιδιώτες που λαμβάνουν μαύρα για παροχή υπηρεσιών επισκευής μηχανημάτων ?
Αν δεν είναι φιλική εξυπηρέτηση με χρέωση μονο των υλικών αλλά αποκομίζει κέρδος τοτε σαφέστατα είναι λαμογια

Αλλά γιατί δεν λέτε ποιοι είναι ;
Να ξέρει ο κόσμος με ποιους μιλάει
αν ακόμα δεν καταλάβατε....δεν φέρω ευθύνη

Reaction score
409
Ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες , αλλά διαβάζω 7 σελίδες , όπου οι περισσότεροι κρίνουν με πολύ αυστηρό τρόπο μια επιχείρηση , η οποία είναι από όσο ξέρω πολλών ετών, πληρώνοντας φόρους, ΦΠΑ, υπαλλήλους , ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια μισθούς φως νερό τηλέφωνο , έχει τόση πολύ δουλειά και είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, και έχει σταυρωθεί για ένα 50αρικο και μια απόδειξη που δεν έκοψε και ότι λάθος έκανε και που ίσως έχει δίκιο ο νηματοθετης , αλλά μπήκε ο κατηγορούμενος , ζήτησε δημόσια συγνώμη και δέχτηκε να διορθώσει τα κακώς κείμενα , με ειλικρίνεια .
Δλδ τι άλλο πρέπει να κάνει για να σταματήσουμε αυτό τον ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο αυτής της επιχείρησης;
Νομίζω και το θεωρώ αμαρτία όλο αυτό.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.134
Ονόματα δεν έχουν ;
νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ευχαριστημένοι πελάτες εδώ μέσα...που έχουν στήσει παραμάγαζο με τα σπιτικά μαστόρια...για να έχουν και κάποιες ''φιλικές'' εξυπηρετήσεις
ας τους αναφέρουν αν τολμάνε

daharis666

Moderator
Reaction score
81.134
Ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες , αλλά διαβάζω 7 σελίδες , όπου οι περισσότεροι κρίνουν με πολύ αυστηρό τρόπο μια επιχείρηση , η οποία είναι από όσο ξέρω πολλών ετών, πληρώνοντας φόρους, ΦΠΑ, υπαλλήλους , ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια μισθούς φως νερό τηλέφωνο , έχει τόση πολύ δουλειά και είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, και έχει σταυρωθεί για ένα 50αρικο και μια απόδειξη που δεν έκοψε και ότι λάθος έκανε και που ίσως έχει δίκιο ο νηματοθετης , αλλά μπήκε ο κατηγορούμενος , ζήτησε δημόσια συγνώμη και δέχτηκε να διορθώσει τα κακώς κείμενα , με ειλικρίνεια .
Δλδ τι άλλο πρέπει να κάνει για να σταματήσουμε αυτό τον ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο αυτής της επιχείρησης;
Νομίζω και το θεωρώ αμαρτία όλο αυτό.
έτσι κάνουν οι αναμάρτητοι νομοταγείς πολίτες...:whistling:
εύχομαι μόνο να μην είναι ΔΥ αυτοι που σηκώσανε τις πέτρες :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.134
εγώ εδώ στη γειτονιά που αλλάζω λάμπες στους γέρους τους παίρνω 30€ μόνο με θκιάμ τη λάμπα, καλά είναι πιστεύω :biggrin:
βάλε να κάνεις και ενέσεις στο μενού...πληρώνουν καλά οι γεροι :biggrin:

Reaction score
1.335
Το ολο θεμα εχει κοινωνικη υποσταση δεδομενου οτι αποτελει αντιπροσωπευτικο παραδειγμα ενος συνολου τεχνικων επαγγελματων που τεινουν να αποτελεσουν ολιγοπωλειο σε σχεση με τη ζητηση που εχει η υπηρεσια στην αγορα. Η ισορροπια προσφορα/ζητηση στην αγορα εχει πληρως ανατραπει τα τελευταια χρονια. Εχουμε γεμισει αργοσχολους επιστημονες ενω ταυτοχρονα εχουμε ελαχιστους και πολυασχολους τεχνιτες, οποτε μην απορουμε για την κατασταση που επικρατει.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.656
απ όοοοοολα αυτά δηλαδή ...στον όγκο τον επισκευών εστίασες?
Έχω εστιάσει σε πολλά αλλά όπως έγραψα παραπάνω, ότι σε όλη αυτή την "σούπα" όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Πως θα πάμε παρακάτω; Ας σκεφτεί ο καθένας από μεριά του και να πράξει ανάλογα.
Απλά με ενοχλεί η αλαζονία, γενικά στην ζωή.

Φτου, είπα αν μην ξαναγράψω και δεν το κράτησα...τώρα τέλος.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.802
... ελπιζω ολα αυτα που περιγραφονται (στο παρων νημα οσο και στο υπολοιπο φορουμ) να ειναι προιοντα μυθοπλασιας, ωστε -ως τετοιο προιον - να χαιρει τοσο απαλλαγης φπα αλλα και δηλωσης mydata. 🐒

Reaction score
6.840
Εν έτει 2025 τα δύο αδερφάκια (ο φθόνος και η ζήλεια) κυριαρχούν ακόμη σε αυτό το χωριό που λέγεται Δανιμαρκία....

ika

News
Reaction score
15.428
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται η κακοκαιρία Ψωράλ :roflmao::roflmao:

Με τέτοια κακοκαιρία δεν θα απογειωθεί ούτε κουνούπι :biggrin:
Πάλι καλά που δεν την λένε Ψωλάρ!
:gamer: :dance2: :errwhat:
Δεν είναι εύηχο.

Last edited:

Reaction score
2.766
Εν έτει 2025 τα δύο αδερφάκια (ο φθόνος και η ζήλεια) κυριαρχούν ακόμη σε αυτό το χωριό που λέγεται Δανιμαρκία....
Σωστά , όλοι ζηλεύουμε τους επαγγελματίες που εκδίδουν αποδείξεις κάνοντας υποτιμολόγηση, ή εκείνους που δεν εκδίδουν αποδείξεις. Για το δεύτερο πρέπει να έχεις δικό σου άνθρωπο, για προστασία, εμείς φοβόμαστε.

Στην Ελλάδα ζούμε, οπότε να μην έχουμε και παράπονο αν το παιδί μας, το καμάρι μας, θεωρείται αλλά και αντιμετωπίζεται ως ένα επιπλέον βάρος για το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Ούτε να τους ζηλεύουμε επειδή τα παιδάκια τους τα στέλνουν στα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.445
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap