East Electronics για γελια η για κλαμματα…

Reaction score
2.757
δεν πειράζει...
πάντα θα υπάρχουν όμως και επαγγελματίες από το σπίτι που θα αναπληρώνουν την αυτή τη χασούρα της αγοράς...

αλλά γι αυτούς δεν ακούω την λέξη λαμόγιο και απατεώνας που είδαμε σε προηγούμενα ποστς... :whistling:
μα αυτοί λένε ότι παρέχουν υπηρεσίες δωρεάν, αποκλειστικά για φίλους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.108
Επειδή προφανώς αναφέρεστε στο δικό μου ποστ , ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάτε
Εννοείται ότι υπάρχουν ιδιώτες που λαμβάνουν μαύρα για παροχή υπηρεσιών επισκευής μηχανημάτων ?
Αν δεν είναι φιλική εξυπηρέτηση με χρέωση μονο των υλικών αλλά αποκομίζει κέρδος τοτε σαφέστατα είναι λαμογια

Αλλά γιατί δεν λέτε ποιοι είναι ;
Να ξέρει ο κόσμος με ποιους μιλάει
αν ακόμα δεν καταλάβατε....δεν φέρω ευθύνη

daharis666

Moderator
Reaction score
81.108
μα αυτοί λένε ότι παρέχουν υπηρεσίες δωρεάν, αποκλειστικά για φίλους.
στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ... ;)

Reaction score
401
Ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες , αλλά διαβάζω 7 σελίδες , όπου οι περισσότεροι κρίνουν με πολύ αυστηρό τρόπο μια επιχείρηση , η οποία είναι από όσο ξέρω πολλών ετών, πληρώνοντας φόρους, ΦΠΑ, υπαλλήλους , ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια μισθούς φως νερό τηλέφωνο , έχει τόση πολύ δουλειά και είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, και έχει σταυρωθεί για ένα 50αρικο και μια απόδειξη που δεν έκοψε και ότι λάθος έκανε και που ίσως έχει δίκιο ο νηματοθετης , αλλά μπήκε ο κατηγορούμενος , ζήτησε δημόσια συγνώμη και δέχτηκε να διορθώσει τα κακώς κείμενα , με ειλικρίνεια .
Δλδ τι άλλο πρέπει να κάνει για να σταματήσουμε αυτό τον ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο αυτής της επιχείρησης;
Νομίζω και το θεωρώ αμαρτία όλο αυτό.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.108
Ονόματα δεν έχουν ;
νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί ευχαριστημένοι πελάτες εδώ μέσα...που έχουν στήσει παραμάγαζο με τα σπιτικά μαστόρια...για να έχουν και κάποιες ''φιλικές'' εξυπηρετήσεις
ας τους αναφέρουν αν τολμάνε

daharis666

Moderator
Reaction score
81.108
Ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες , αλλά διαβάζω 7 σελίδες , όπου οι περισσότεροι κρίνουν με πολύ αυστηρό τρόπο μια επιχείρηση , η οποία είναι από όσο ξέρω πολλών ετών, πληρώνοντας φόρους, ΦΠΑ, υπαλλήλους , ασφαλιστικά ταμεία, ενοίκια μισθούς φως νερό τηλέφωνο , έχει τόση πολύ δουλειά και είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, και έχει σταυρωθεί για ένα 50αρικο και μια απόδειξη που δεν έκοψε και ότι λάθος έκανε και που ίσως έχει δίκιο ο νηματοθετης , αλλά μπήκε ο κατηγορούμενος , ζήτησε δημόσια συγνώμη και δέχτηκε να διορθώσει τα κακώς κείμενα , με ειλικρίνεια .
Δλδ τι άλλο πρέπει να κάνει για να σταματήσουμε αυτό τον ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο αυτής της επιχείρησης;
Νομίζω και το θεωρώ αμαρτία όλο αυτό.
έτσι κάνουν οι αναμάρτητοι νομοταγείς πολίτες...:whistling:
εύχομαι μόνο να μην είναι ΔΥ αυτοι που σηκώσανε τις πέτρες :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.108
εγώ εδώ στη γειτονιά που αλλάζω λάμπες στους γέρους τους παίρνω 30€ μόνο με θκιάμ τη λάμπα, καλά είναι πιστεύω :biggrin:
βάλε να κάνεις και ενέσεις στο μενού...πληρώνουν καλά οι γεροι :biggrin:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.238
Έψαχνα για τον Ζαχαρία και μου έβγαλε του θησαυρού ο Γκούγκλης!

1949-b.jpg

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot