- Μηνύματα
- 17.049
- Reaction score
- 24.331
τυριά φτιάχνουν στην βαλκανικη και την ιταλική χερσόνησο , τέλος
Φασολάκια!
Θεέ μου τι σκεφτόσουνόταν τα έβαλες μαζί με τις θεϊκές γαρίδες και το καλύτερο τυρί που υπάρχει.
Τυριά σιάχνουν στη Λάρσα και πουθενά αλλού, δεν είναι τυχαίο που μας αποκαλούν "τυρόγαλα"τυριά φτιάχνουν στην βαλκανικη και την ιταλική χερσόνησο , τέλος
Εννοείς Ανεβατο;ΘΕΛΩ!Βάλε Μαρή trail αγώνα στη Βερδικούσια, γίνεται μια φορά το χρόνο, φεύγοντας μαζί με το βάθρο πάρε και λίγο Νιβατό για το σπίτ.
Όλα γω πχιά?!!
Συνεχίζω από το «τέλος» για ν αποδώσω την τιμή που τους αξίζει : σε γαλλικά κι ελβετικα Τυριά.τυριά φτιάχνουν στην βαλκανικη και την ιταλική χερσόνησο , τέλος
Εννοείς τα μουχλιασμένα;Συνεχίζω από το «τέλος» για ν αποδώσω την τιμή που τους αξίζει : σε γαλλικά κι ελβετικα Τυριά.
Μα υπάρχουν διάφοροι πολύ εύγευστοι τύποι τυριών ,για μένα, και όχι μόνο αυτός των « μουχλιασμένων «.Εννοείς τα μουχλιασμένα;
Σωστά όμως πόσα απ' αυτά τα τυριά φτιαχνονται από αιγοπροβειο γάλα;Μα υπάρχουν διάφοροι πολύ εύγευστοι τύποι τυριών ,για μένα, και όχι μόνο αυτός των « μουχλιασμένων «.
Νιβατό λέμε, θέλε!!Εννοείς Ανεβατο;ΘΕΛΩ!
Ποιον να πιστέψω; Εσένα η την κουμπάρα μου που μου το πρωτοσερβιρε(έφαγα μισο κιλό σκετο)και μου είπε ότι προέρχεται από τα Γρεβενά;Έτρεξα να βρω πεντοκιλο και βρήκα έξω από τη Λαχαναγορα.Νιβατό λέμε, θέλε!!
Η Βερδικούσια είναι πολύ έξω από τη Λάρσα, ορεινό χωριό που προσφέρεται και ως εκδρομικός προορισμός. Να πας εκδρομή και φεύγοντας να πάρς και τυρί.
Αυτό πάντως δεν συνάδει με την ανάγκη που δημιούργησε το τυρί, να συντηρηθεί το γάλα περισσότερες μέρεςαντέχει ελάχιστες μέρες