Μηχανική γείωση, απομόνωση, ''αντικραδασμικά"

Reaction score
9.203
Χθες ασχολήθηκα με την στήριξη. Τοποθέτησα τα υπογουφερ στις νέες τους βάσεις και έβαλα επίσης κατάλληλο υλικό κάτω από τους 2 δορυφόρους L R αλλά και στα ποδαράκια στο τραπεζάκι
Το αποτελέσματα μπορειται να το ακούσετε στο παρακάτω ποτ πουρί ασμάτων :biggrin:
Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 8ιντσα γουφερ και δορυφόρους 5ιντσων. τα μπροστινά κανάλια εδάφους σε συχνότητα αποκοπής 90Hz και όλα τα υπόλοιπα στα 80.
Τα αναφέρω πιο πολύ για τον Μπούτχια μας:D
IMG_20250223_135653.jpg

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.995
Χθες ασχολήθηκα με την στήριξη. Τοποθέτησα τα υπογουφερ στις νέες τους βάσεις και έβαλα επίσης κατάλληλο υλικό κάτω από τους 2 δορυφόρους L R αλλά και στα ποδαράκια στο τραπεζάκι
Το αποτελέσματα μπορειται να το ακούσετε στο παρακάτω ποτ πουρί ασμάτων :biggrin:
Να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 8ιντσα γουφερ και δορυφόρους 5ιντσων. τα μπροστινά κανάλια εδάφους σε συχνότητα αποκοπής 90Hz και όλα τα υπόλοιπα στα 80.
Τα αναφέρω πιο πολύ για τον Μπούτχια μας:D
View attachment 359810

Μρε Ν. Κ. τετοια ''Μουσικη'' ακουτε στο Ντοιτσλανδ :errwhat:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.869
Μρε Ν. Κ. τετοια ''Μουσικη'' ακουτε στο Ντοιτσλανδ :errwhat:
ειχε γκομενακια σπιτι και εκατσε και εβαλε τα στηρικτικα για τις εξτρα δονησεις που πραγματοποιηθηκαν εντος χωρου ακροασης ... 8-)

Reaction score
11.553
Γιατί αν μπούν 4 θα κόψει η μαγιονέζα ?
Είδες ποτέ τραπεζάκι με 3 πόδια να κουτσαίνει;;; ΠΟΤΕ. Ενώ με 4, αν δεν είναι ίσα τα πόδια ή τέλεια η επιφάνεια έδρασης τότε κουτσαίνει ;)

Reaction score
3.347
Είδες ποτέ τραπεζάκι με 3 πόδια να κουτσαίνει;;; ΠΟΤΕ. Ενώ με 4, αν δεν είναι ίσα τα πόδια ή τέλεια η επιφάνεια έδρασης τότε κουτσαίνει ;)
Έχω δει σε συσκευή μου με 3 πόδια να γέρνει προς τα δεξιά.Οχι με τα εργοστασιακά.Με τα aftermarket.Αυτο διότι το τροφοδοτικό της ήταν δεξιά.

Reaction score
415
Έχω δει σε συσκευή μου με 3 πόδια να γέρνει προς τα δεξιά.Οχι με τα εργοστασιακά.Με τα aftermarket.Αυτο διότι το τροφοδοτικό της ήταν δεξιά.
η γεωμετρία δεν πρέπει να είναι το δυνατό σου…. σημείο

Reaction score
4.220
Παρέλαβα τις πολυπόθητες βάσεις για τα χρυσουλια μου τα υπογουφερ.
Έκατσα να ακουσω διαφορά κομμάτια και η εντύπωσή μου είναι ότι τα υπογουφερ τοποθετημένα σε αυτές τις βάσεις αλληλεπιδρουν λιγότερο με τον χώρο και αυτό που λαμβάνω ως ηχητικό αποτέλεσμα είναι ένα μπάσο πιο καθαρό λιγότερο <<μουντό>>. Το όλο αποτέλεσμα στα αυτιά μου δένει τώρα πιο καλά με τον ήχο από τους δορυφόρους.
View attachment 359650
View attachment 359649
ΠΑΗ βγες από τον λογαριασμό του ΝΚ.
:lolsign:

Reaction score
3.347
Θα έπαιρνα εγώ κάτι τόσο φθηνό;
Που να έπαιρνε κάτι πιο σοβαρό και θα 'βλεπες. πώς θα χοροπηδούσε!
Τελικά,το ρήγμα στους "άλλους" είναι γεγονός.

Reaction score
9.203
Η δική μου στήριξη δεν έχει μπίλιες ούτε ακίδες, ροδάκια και αυτοκόλλητακια. :biggrin:
Πάλι με μπερδεύεις με κάποιους άλλους? :lolsign:

Reaction score
11.527
Προφανώς η προβολή του κέντρου βάρους του μηχανήματος ήταν εκτός του πολυγώνου που όριζαν τα στηρίγματα.

Reaction score
11.527
Σίγουρα.Πολυγωνο με τρεις γωνίες.
Σίγουρα. Πολύγωνο είναι. Απλά στις ειδικές περιπτώσεις που οι γωνίες είναι 3, ονομάζεται τρίγωνο. Εγώ σου έδωσα το γενικό κανόνα που καλύπτει και συσκευές με 4 ή περισσότερα σημεία στήριξης.
Η κρίση δικιά σου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS