kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.403
Εγώ περιμένω με αγωνία και (γιατί να το κρύψω) με ανυπομονησία να δω εάν θα συμπίπτουν οι απόψεις τους για το καλώδιο ρεύματος.
Αφου πάρεις πρώτα ένα αντιαγωνιακο-αντιαν υπομονησιακο θα σου αποκαλύψω ότι θα συμπεσουν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.454
Παντού μπορεί να υπάρχει hi end πινελιά. Μην ξεχνάς τις χαϊεντικές ασφάλειες που βάζουν πολλοί στον πίνακα.
με τις ίδιες ασφάλειες 🤡....θα μπορούσαμε να μιλάμε και για τον πρώτο κwλο χαι εντ.. :whistling: :roflmao:

Reaction score
3.403
Υπάρχουν στιγμές που ζηλεύω τους anti-tweakers.Συνεχιζουν να κοιμούνται όταν οι άλλοι είναι ήδη στο πόδι.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.454
Τι να κάνεις να κάτσεις να μαλώσεις;
Ό καθένας βγάζει και βάζει ότι θέλει. :idk:
εσύ από την άλλη....θα μπορούσες να το έχεις πάθει στο ίδιο σημείο από τοστιέρα...

Reaction score
2.564
Αν για κάποιο λόγο το πάρεις , απλά δώσε κάποιες ώρες λίγο χρόνο , (φυσικά δεν είναι κινητήρας που θέλει στρώσιμο)….ετσι για τα μάτια που λενε και μετά κατέθεσε μας την άποψη σου εδώ , όχι τίποτα άλλο να δω και εγώ αν είμαι καλά ……
Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω διαφορές.
Έχουν περάσει 5μιση μήνες από την τελευταία φορά που άκουσα το σύστημα.
Θα είναι πάνω με νέα ηχεία.
Θα μπει ή με ένα belden ή με ένα voodoo avatar καλώδιο.

Reaction score
3.403
Έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του Ludic Kratos.Κατοχος του που είχε συνδέσει από την αρχή το dac του σε φιλτραρισμένη υποδοχή, το δοκίμασε σε αφιλτραριστη και έμεινε έκπληκτος διοτι παιζει πολύ καλύτερα.

Reaction score
451
Έχουμε ανατροπή στην υπόθεση του Ludic Kratos.Κατοχος του που είχε συνδέσει από την αρχή το dac του σε φιλτραρισμένη υποδοχή, το δοκίμασε σε αφιλτραριστη και έμεινε έκπληκτος διοτι παιζει πολύ καλύτερα.
Ο κάτοχος αυτός (ρε Αθεόφοβε για κυνήγι πας τέτοια ώρα) πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Ναι παίζει καλύτερα στη direct θύρα δεν το είχα δοκιμάσει .
Δοκίμασα ομως, μιας και αντιμετωπίζω ένα θέμα με το καινούργιο μου tuner διάφορα , όπως η τοποθέτηση του παλιού μου ταπεινού apc πολυμπριζου και είδα τελικά πως οι διάφορες είναι τόσο μικρες που πραγματικά δεν αξίζει να σπρώχνεις λεφτά σε μαντζούνια τύπου πολυμπριζα , καλωδια , φις, μπανάνες κλπ κλπ…..
Για μένα αλλά και για πολλούς ήχος είναι , ενισχυτης και ηχεια .
Όλα τα αλλά είναι το πολύ το 10% της απόδοσης.
Παραμένει βέβαια στην θέση του το κράτος αφού τουλάχιστον δίνει μια σχετική προστασία συσκευών σε σχετικά καλά χρήματα.

Reaction score
11.529
Δοκίμασα ομως, μιας και αντιμετωπίζω ένα θέμα με το καινούργιο μου tuner διάφορα , όπως η τοποθέτηση του παλιού μου ταπεινού apc πολυμπριζου και είδα τελικά πως οι διάφορες είναι τόσο μικρες που πραγματικά δεν αξίζει να σπρώχνεις λεφτά σε μαντζούνια τύπου πολυμπριζα , καλωδια , φις, μπανάνες κλπ κλπ…..
Δεν το ξαναγράφεις αυτό πιο αναλυτικά, με περισσότερες λεπτομέρειες, μπας και το εμπεδώσουμε καλύτερα;

Reaction score
3.403
Ο κάτοχος αυτός (ρε Αθεόφοβε για κυνήγι πας τέτοια ώρα) πάντα λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Παραμένει βέβαια στην θέση του το κράτος αφού τουλάχιστον δίνει μια σχετική προστασία συσκευών σε σχετικά καλά χρήματα.
Πρωτον,το κυνήγι έχει ήδη τελειώσει γιατί σηκώθηκα 03:45.
Δεύτερον,το Kratos δεν θα πάει χαμένο ούτε τα χρήματα σου γιατί αγοράστηκε με υποσχετική καπετάνιου.
Τρίτον,ποτε δοκίμασες όλα αυτά τα "μαντζουνια"(και πόσο τα πλήρωσες) ώστε να αποφαίνεσαι περί ποσοστών;
Καλημέρα.
Υ.Γ. Και η πηγή συμπεριλαμβάνεται με όλα τα υπολοιπα στο 10%;

Last edited:

Reaction score
629
και 2% μη σου πω.... :lolsign:

Reaction score
3.403
Ακούστε τώρα μια πολύ πρόσφατη ιστορία.Μελος αγόρασε ένα πολυπριζο-φιλτρο που κοστίζει 5 φορές την τιμή του Ludic συν ένα καλώδιο ρεύματος της ίδιας εταιρίας που κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ.Παρα τα θετικα(σώμα,όγκος)είχε και αρνητικά(ανάλυση,λεπτομέρεια)τα οποία για να επιστρέψουν,απαιτηθηκε περαιτέρω επένδυση σε καλώδια.

Reaction score
629
Ακούστε τώρα μια πολύ πρόσφατη ιστορία.Μελος αγόρασε ένα πολυπριζο-φιλτρο που κοστίζει 5 φορές την τιμή του Ludic συν ένα καλώδιο ρεύματος της ίδιας εταιρίας που κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ.Παρα τα θετικα(σώμα,όγκος)είχε και αρνητικά(ανάλυση,λεπτομέρεια)τα οποία για να επιστρέψουν,απαιτηθηκε περαιτέρω επένδυση σε καλώδια.

Attachments

Reaction score
3.403
Θα έχουμε και συνέχεια.Την προηγούμενη εβδομάδα,μέλος από την Κρήτη πήρε το Ludic Kratos και αναμένω τις εντυπώσεις του.Κατα σύμπτωση τα δύο μέλη κι εγώ τρία,είχαν πριν το ίδιο αφιλτρο επώνυμο πολυπριζο των 150€ με τη διαφορά ότι το τωρινό δικό μου δεν έχει φίλτρο κι αυτό θα επαναληφθεί αν το αλλάξω.

Reaction score
451
Δεν το ξαναγράφεις αυτό πιο αναλυτικά, με περισσότερες λεπτομέρειες, μπας και το εμπεδώσουμε καλύτερα;
Εν αρχή αγοράς του Κράτος , μπήκαν όλες οι μπριζες στις θύρες με φίλτρα.
Μετά από την κλασική συνήθεια μας , αποφάσισα να βάλω τον ενισχυτή στην direct πράγμα που έγινε.
Έτσι έμεινε καιρό.
Όμως λίγες μέρες πριν αγοράστηκε ένα καινούργιο tuner , και εχω κάποια θέματα θορύβου από αυτό, σαν όταν δεν έχεις καλή κεραία , ακόμη το ψάχνω και άρχισα να αλλάξω θέσεις.
Έβαλα στην θύρα direct το Dac και διαπιστωθεί μια καλύτερη δυναμική από αυτό στην συγκεκριμένη θύρα.
Μιας και το θέμα με το tuner συνεχίζεται όπου και αν τοποθετηθεί , αποφάσισα να βγάλω τελείως το Κράτος μήπως και είναι η αιτία από παρεμβολές στο ραδιόφωνο .
Έτσι έβαλα το προηγούμενο πολυμπριζο μου .
Η αλλαγή του μου έδειξε πως αυτό το απλό , είχε ακόμη περισσότερη δυναμική στον ήχο , αλλά όχι τόση μεγάλη ανάλυση από το κράτος.
Τώρα όλα αυτά με δεδομένη την αίσθηση του νομίζω , ίσως και εάν μιας και δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα , ισχυρίζομαι πως όλα αυτά τα κλικ , είτε απώλειας είτε κέρδους από την μια η την άλλη μερια είναι άκρως ασύμφορα με τα όσα πληρώνεις.
Ελπίζω να βοήθησα στην οποία απορία.
Φυσικά και το Κράτος σε σχέση με αλλά πολυμπριζα θεωρώ τίμια την τιμή του.
Άποψη μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.541
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld