kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.403
Εν αρχή αγοράς του Κράτος , μπήκαν όλες οι μπριζες στις θύρες με φίλτρα.
Μετά από την κλασική συνήθεια μας , αποφάσισα να βάλω τον ενισχυτή στην direct πράγμα που έγινε.
Έτσι έμεινε καιρό.
Όμως λίγες μέρες πριν αγοράστηκε ένα καινούργιο tuner , και εχω κάποια θέματα θορύβου από αυτό, σαν όταν δεν έχεις καλή κεραία , ακόμη το ψάχνω και άρχισα να αλλάξω θέσεις.
Έβαλα στην θύρα direct το Dac και διαπιστωθεί μια καλύτερη δυναμική από αυτό στην συγκεκριμένη θύρα.
Μιας και το θέμα με το tuner συνεχίζεται όπου και αν τοποθετηθεί , αποφάσισα να βγάλω τελείως το Κράτος μήπως και είναι η αιτία από παρεμβολές στο ραδιόφωνο .
Έτσι έβαλα το προηγούμενο πολυμπριζο μου .
Η αλλαγή του μου έδειξε πως αυτό το απλό , είχε ακόμη περισσότερη δυναμική στον ήχο , αλλά όχι τόση μεγάλη ανάλυση από το κράτος.
Τώρα όλα αυτά με δεδομένη την αίσθηση του νομίζω , ίσως και εάν μιας και δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα , ισχυρίζομαι πως όλα αυτά τα κλικ , είτε απώλειας είτε κέρδους από την μια η την άλλη μερια είναι άκρως ασύμφορα με τα όσα πληρώνεις.
Ελπίζω να βοήθησα στην οποία απορία.
Φυσικά και το Κράτος σε σχέση με αλλά πολυμπριζα θεωρώ τίμια την τιμή του.
Άποψη μου.
Πώς προκύπτει αυτό το τελευταίο από το γεγονός πως αποδίδει χειρότερα από το πολύ φθηνότερο προηγούμενο(ποιο; )πολυπριζο σου;Πόθεν η τιμιότης;

Reaction score
451
Πώς προκύπτει αυτό το τελευταίο από το γεγονός πως αποδίδει χειρότερα από το πολύ φθηνότερο προηγούμενο(ποιο; )πολυπριζο σου;Πόθεν η τιμιότης;
Ρε μπριζα δεν είπα είναι χειρότερο, είπα έχει καλύτερη δυναμική αλλά όχι καλύτερη ανάλυση.
Όλοι εσείς δεν λέτε πως όλα τα πολυμπριζα κόβουν δυναμικές;
Να καταλαβαίνουμε τι λέμε .

Reaction score
3.403
Ρε μπριζα δεν είπα είναι χειρότερο, είπα έχει καλύτερη δυναμική αλλά όχι καλύτερη ανάλυση.
Όλοι εσείς δεν λέτε πως όλα τα πολυμπριζα κόβουν δυναμικές;
Να καταλαβαίνουμε τι λέμε .
Αυτό το λέω για τα φίλτρα κι εσύ το επιβεβαιωσες στην direct πρίζα.

Reaction score
451
και 2% μη σου πω.... :lolsign:
Έτσι.
Θεωρώ βεβαιο , πως ένας αξιόλογος ενισχυτης , ένα ζευγάρι πολύ καλά ηχεια τα οποία αν συνδυάσεις με μια εξαιρετική πηγή (cd) δεν έχουν ανάγκη από καλωδια πύθωνες είτε ρεύματος , είτε ηχείων για να αποδώσουν τα μέγιστα.
Αν έχεις τα παραπάνω δεν χρειάζονται μαντζούνια και μπλιμπλικια .
Το κράτος να υπενθυμίσω , δεν το αγόρασα για να αλλάξω προς το καλύτερο τον ήχο μου, αλλά να εχω ένα σταθερό ρεύμα χωρίς θόρυβο (κάτι που δεν ξέρω τελικά αν είχα ).

Reaction score
3.403
Ναι. αλλα α δεν ειναι επωνυμα και β δεν σου πιανουν τον @ωλο να το ευχαριστηθεις :lol:
Ενώ αν σου τον πιάνουν σε ο,τιδηποτε άλλο,δεν υπάρχει πρόβλημα;

Reaction score
434
Έτσι.
Θεωρώ βεβαιο , πως ένας αξιόλογος ενισχυτης , ένα ζευγάρι πολύ καλά ηχεια τα οποία αν συνδυάσεις με μια εξαιρετική πηγή (cd) δεν έχουν ανάγκη από καλωδια πύθωνες είτε ρεύματος , είτε ηχείων για να αποδώσουν τα μέγιστα.
Το κράτος να υπενθυμίσω , δεν το αγόρασα για να αλλάξω προς το καλύτερο τον ήχο μου, αλλά να εχω ένα σταθερό ρεύμα χωρίς θόρυβο (κάτι που δεν ξέρω τελικά αν είχα ).
Ta καθε λογης φιλτρα δεν ειναι σταθεροποιητες τασης οσο για τον θορυβο ποιον θορυβο εννοεις γιατι υπαρχουν διαφορων ειδων και τελικα δεν καταλαβαινουμε γιατι μιλαμε. Οσον αφορα τα καλωδια καντε μια δοκιμη και μετα τα λεμε. Προσωπικα ετυχε να δανειστω ενα neotech 3200 ρευματος δλδ και η διαφορα απο ενα παλιο audionet που χρησιμοποιω ειναι σεβαστη. Τωρα δοκιμαζω και ενα ακομα οχι γνωστης μαρκας και επισης μου εχει κανει εντυπωση.

Reaction score
629
Πηγή,ενισχυτής,ηχεία.Στο χόμπυ μας.
παντου υπαρχει αισχροκερδια απλα ηχειο με ηχειο και ενισχυτης με ενισχυτη μπορει να εχουν μεγαλη διαφορα ηχητικα κατασκευαστικα κλπ κλπ
Καβλωδια κλπ συναφη η αποψη μου ειναι γνωστη ,.......
ενας luxman πχ των 10.000 ευρω οσο ναναι ειναι και ακουγεται αρκετα καλυτερα απο εναν μαραντζ των 2000
Ενα μετρο καλωδιο ηχειων των 20 ευρω δεν εχει διαφορα με ενα των 100 ευρω. period...

Reaction score
3.403
Έτσι.
Εσύ μπορείς να θεωρείς ο,τι θέλεις.Εγω όμως γνωρίζω.Για το μέγιστο χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα σε περιφερειακά για να πλησιασουμε το μέγιστο.Δεν θα το φθασουμε ποτέ.

Reaction score
629
Εσύ μπορείς να θεωρείς ο,τι θέλεις.Εγω όμως γνωρίζω.Για το μέγιστο χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα σε περιφερειακά για να πλησιασουμε το μέγιστο.Δεν θα το φθασουμε ποτέ.
και εγω ξερω οτι αρκετοι εχουν πιασει το νοημα και κανουν περιουσιες σε βαρος των θυματων. Οταν καταλαβεις οτι κατι τετοιο ειναι κοροιδια και μονο κοροιδια μπορουμε να ξαναμιλησουμε .Η απλα οταν καταφερεις να μου εξηγησεις επιστημονικα τι εχει το κατωθι καλωδιο το οποιο να δικαιολογει αυτη την τιμη σε σχεση με ενα αντιστοιχο καλο των 50 ευρω πχ . Και επισης επιστημονικα τι προσφερει αυτο το καλωδιο σε σχεση με ενα καλο των 50 ευρω.........
Ρητορικη ειναι η ερωτηση βεβαια...

Reaction score
3.403
και εγω ξερω οτι αρκετοι εχουν πιασει το νοημα και κανουν περιουσιες σε βαρος των θυματων. Οταν καταλαβεις οτι κατι τετοιο ειναι κοροιδια και μονο κοροιδια μπορουμε να ξαναμιλησουμε .Η απλα οταν καταφερεις να μου εξηγησεις επιστημονικα τι εχει το κατωθι καλωδιο το οποιο να δικαιολογει αυτη την τιμη σε σχεση με ενα αντιστοιχο καλο των 50 ευρω πχ . Και επισης επιστημονικα τι προσφερει αυτο το καλωδιο σε σχεση με ενα καλο των 50 ευρω.........
Ρητορικη ειναι η ερωτηση βεβαια...
Δεν ξέρεις γιατί δεν έχεις εμπειρία.Επι 38 συναπτά έτη βάζω μυαλό σε όσους κάνουν τους πονηρούς και έχουν την ευθιξία να το επιβεβαιώσουν.Μετα την δοκιμή,η πονηριά τους πηγαίνει περίπατο.
παντου υπαρχει αισχροκερδια απλα ηχειο με ηχειο και ενισχυτης με ενισχυτη μπορει να εχουν μεγαλη διαφορα ηχητικα κατασκευαστικα κλπ κλπ
Καβλωδια κλπ συναφη η αποψη μου ειναι γνωστη ,.......
ενας luxman πχ των 10.000 ευρω οσο ναναι ειναι και ακουγεται αρκετα καλυτερα απο εναν μαραντζ των 2000
Ενα μετρο καλωδιο ηχειων των 20 ευρω δεν εχει διαφορα με ενα των 100 ευρω. period...
Εκείνο το τελευταίο βγάζει μάτι! Ακόμη και δύο "γειτονικά" μοντέλα καλωδίων της ίδιας εταιρίας παίζουν διαφορετικά.π.χ. Kimber 4pr και 8pr.Το δεύτερο έχει διπλή διατομή.

Last edited:

Reaction score
629
Δεν ξέρεις γιατί δεν έχεις εμπειρία.Επι 38 συναπτά έτη βάζω μυαλό σε όσους κάνουν τους πονηρούς και έχουν την ευθιξία να το επιβεβαιώσουν.Μετα την δοκιμή,η πονηριά τους πηγαίνει περίπατο.

Εκείνο το τελευταίο βγάζει μάτι! Ακόμη και δύο "γειτονικά" μοντέλα καλωδίων της ίδιας εταιρίας παίζουν διαφορετικά.π.χ. Kimber 4pr και 8pr.Το δεύτερο έχει διπλή διατομή.
αποδειξεις θελω οχι εμπειρια....η εμπειρια δεν λεει τιποτα η επιστημονικη εξηγηση παυλα αποδειξη εχει αξια

Reaction score
3.403
αποδειξεις θελω οχι εμπειρια....η εμπειρια δεν λεει τιποτα η επιστημονικη εξηγηση παυλα αποδειξη εχει αξια
Το παν είναι να έχει κάποιος καλά αυτιά,να ξέρει ν' ακούει μουσική και να είναι ανοικτός στις προ(σ)κλήσεις.

Reaction score
2.257
Το παν είναι να έχει κάποιος καλά αυτιά,να ξέρει ν' ακούει μουσική και να είναι ανοικτός στις προ(σ)κλήσεις.
Define καλά αυτιά.....να είναι όμορφα; Να είναι μυτερά; Να ακούει καλά όλες τις συχνότητες;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.540
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld