kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.611
Είναι άλλο πράγμα το floating ground , και άλλο πράγμα το common ground.
Μην τα συγχέεις .
Ναι ο Χρήστος διαβάζει και θα μας αρχίσει πάλι στα έχω prive και θεμελειακή γείωση και τα ρέστα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.611
Υπάρχουν και διάφορα φωσφορικά άλατα που μπορούν να κάνουν την δουλειά.

Reaction score
20.511
Είναι άλλο πράγμα το floating ground , και άλλο πράγμα το common ground.
Μην τα συγχέεις .
Ναι ο Χρήστος διαβάζει και θα μας αρχίσει πάλι στα έχω prive και θεμελειακή γείωση και τα ρέστα.
Ναι, εσύ για ποιό απο τα δύο ρωτάς ; γιατί λές "οποιος έχει μηχάνημα που ....κλπ" Άρα ρωτάς για floaing ground μόνο ;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.611
Εγώ άλλο πράγμα ρώτησα .
Ναι, εσύ για ποιό απο τα δύο ρωτάς ; γιατί λές "οποιος έχει μηχάνημα που ....κλπ" Άρα ρωτάς για floaing ground μόνο ;
Το floating ground είναι διαφορετική ιστορία από το κοινό , common ground.
Ξαναλέω, τι διαφορά μπορεί να έχουν δύο μηχανήματα ? το ένα με common ground , και το άλλο χωρίς common ground και γιατί .
Οποιος ξέρει απαντάει .

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.198
Κύριε Διαχειριστά μπορείτε παρακαλώ να γίνεται πιο σαφής. Τι ακριβώς σημαίνει μία τελεία, με παράθεση δυο φράσεών μου. Με κρίνεται ως ημιμαθή?
Όχι απλώς δύο φράσεων, δύο αντιφατικών φράσεων στο ίδιο μήνυμα. Το καλύτερο καλώδιο είναι το μη καλώδιο. Αυτό είναι θεμελιώδης γνώση στον Ηλεκτρισμό. Αν μιλάμε για hi-fi δηλαδή, διότι, ως γνωστόν, το high end δεν έχει σχέση με τον Ηλεκτρισμό, είναι κάτι άλλο.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.316
Εγώ άλλο πράγμα ρώτησα .

Ξαναλέω, τι διαφορά μπορεί να έχουν δύο μηχανήματα ? το ένα με common ground , και το άλλο χωρίς common ground και γιατί .
Οποιος ξέρει απαντάει .
--αυτά χωρις common ground είναι έτσι γιατί οι σχεδαστές τους ήταν άσχετοι και δεν ξεραν πως να το κάνουν με common ground χωρίς προβλήματα...

--αυτά με γείωση είχαν μαστόρια σχεδιαστές

μπορείς τώρα να πετάξεις τα σανσούια χωρίς τύψεις!!! :p :p

Reaction score
20.511
Ο κ.Χρηστος έχει γείωση από τον βυθό της γειτονικης λίμνης.

Ωραία ... μέσα στο νερό ακόμη καλύτερα, είναι μονίμως υγρό το έδαφος. :D :D
Εγώ άλλο πράγμα ρώτησα .

Οποιος ξέρει απαντάει .
Να είναι star ground ή να μην είναι ;

Θα σου σπάσω τα νεύρα. :D 😍

Last edited:

Reaction score
642
Σημερα εντελως κατα τυχη (εχω και αετισιο ματι) επιβεβαιωθηκα περι καλωδιων και θυματων
Σε μαγαζι hifi επεσε το ματι μου εντελως τυχαια σε ενα τιμολογιο αγορας που το ειχε πανω στο γραφειο
Ε λοιπον καλωδιο ρευματος πασιγνωστης μαρκας στον χωρο το highend h hifi oπως θελετε πειτε το , 1μιση μετρο με τιμη λιανικης...... 255 ευρω ...κρατηθειτε.......................................................................................................................................
αγορα 21 ευρω συν φπα
ειχε και rca αλλα δεν ηθελα να καρφωθω οτι κοιταω το τιμολογιο
Παρτε κανα καλωδιο ακομα να ακουσετε διαφορες :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.588
Ωραία ... μέσα στο νερό ακόμη καλύτερα, είναι μονίμως υγρό το έδαφος. :D :D
Τον Χρήστο δεν τον πιάνετε. Έχει δική του ολόκληρη λίμνη. Έχετε πάει στο χωριό του να δείτε?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.043
2) στο παρών νήμα δε θυμάμαι να ανέφερα καν τη λέξη γείωση!
A ενταξη γιατι αν την ανεφερες θα σε ειχα αναλαβει παραυτα :prankster: :smile:
βρε "σαρδανάπαλοι χαϊεντάδες", εκτός του ότι το θέμα είναι για το πολύπριζο.... εγώ τρώω "bullying" από τον @JOHN MARKOU
δεν ξερ απο γειωση ο κ. τζονυς :prankster: :gamer:

Last edited:

Reaction score
3.418
Σημερα εντελως κατα τυχη (εχω και αετισιο ματι) επιβεβαιωθηκα περι καλωδιων και θυματων
Σε μαγαζι hifi επεσε το ματι μου εντελως τυχαια σε ενα τιμολογιο αγορας που το ειχε πανω στο γραφειο
Ε λοιπον καλωδιο ρευματος πασιγνωστης μαρκας στον χωρο το highend h hifi oπως θελετε πειτε το , 1μιση μετρο με τιμη λιανικης...... 255 ευρω ...κρατηθειτε.......................................................................................................................................
αγορα 21 ευρω συν φπα
ειχε και rca αλλα δεν ηθελα να καρφωθω οτι κοιταω το τιμολογιο
Παρτε κανα καλωδιο ακομα να ακουσετε διαφορες :lolsign: :lolsign: :lolsign:
Τρεξε τώρα και σε όλες τις υπόλοιπες αντιπροσωπείες καλωδιων για να διαπιστώσεις το ποσοστό κέρδους της κάθε μιας ώστε να προφυλάξεις τον κόσμο.

Reaction score
642
Τρεξε τώρα και σε όλες τις υπόλοιπες αντιπροσωπείες καλωδιων για να διαπιστώσεις το ποσοστό κέρδους της κάθε μιας ώστε να προφυλάξεις τον κόσμο.
εγω χεστηκα τετοια ποσα δεν δινω απλα μιας και υπεπεσε στην αντιληψη μου απλα το ανεφερα

Reaction score
3.418
εγω χεστηκα τετοια ποσα δεν δινω απλα μιας και υπεπεσε στην αντιληψη μου απλα το ανεφερα
Δε θέλω κουτοπονηριες! Αν ήταν όντως έτσι, δεν θ' ακολουθούσε το σχόλιο σου στο τέλος "πάρτε κάνα καλώδιο ακόμα για ν' ακούσετε διαφορες"

Reaction score
642
Δε θέλω κουτοπονηριες! Αν ήταν όντως έτσι, δεν θ' ακολουθούσε το σχόλιο σου στο τέλος "πάρτε κάνα καλώδιο ακόμα για ν' ακούσετε διαφορες"
ακου λοιπον οτι ετσι ειναι
Εχω 3 ζευγαρια rca της qed τιμη περιπου 25 με 30 ευρω εκαστο, επισης ενα coaxial wireworld αξιας 45 ευρω
καλωδια ηχειων το κατωθι 25 ευρω και αλλο ενα ζευγος audioquest που το ειχα παρει 60 ευρω
και απο ρευματος ετσι για το χαβαλε απο αμαζον 2 τετοια στα 25 ευρω εκαστο
power.jpg

Attachments

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.043
και μετά τους βόες... συνεχίζει (στη συντριπτική πλειοψηφία) στον τοίχο,
Εγω κ. WNET Ειμαι μειοψηφια :gamer:
Μόνο ένας τα κατάφερε πολύ καλά με τα ρεύματα και respect....με δικιά του κολώνα DEH!!!
Και εγω και εγω τα καταφερα ;) :gamer:

Reaction score
3.418
Σταυρο εχουμε και χορο για την λιμνη το χωριο μου απεχει 3 χιλ
Σ' αυτη τη λίμνη που θα δουουουουουμεεεεεεε
όλοι μέσα θα πνιγουουουουουμεεεεεεεε
ο κ.Χρηστος γείωση δεν εεεεεεεεχειειει
μα δεν τον νοιάζει,πέρα βρεεεεεεεχειειειειει
Ηπειρώτικο μοιρολοι
Βιολί,ΠΑΗΚορος

Last edited:

Staff online