Αλλαγή ενισχυτή σε οικονομικό σύστημα

Reaction score
0
Καλημέρα
Έχω ένα οικονομικό σύστημα
Ενισχυτή arcam alpha 5 (1996)
Ηχεία B&W DM 302
Cd marantz 6007
πικαπ TECHNICS SL 1200 MK2

O arcam παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα και θα τον αντικαταστήσω
με κάτι ανάλογο
εχω διαβασει για
rotel a8
marantz pm60007
Cambridge Audio AXA35

τα έχει ακούσει κανεις ?
καμία πρόταση ?

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
727
Αν πρέπει να διαλέξεις υποχρεωτικά από αυτή τη λίστα και μόνο, πας για τον Marantz.

Η δική μου πρόταση κι επιλογή στο ίδιο budget είναι ο Yamaha A-S501.

gid

Reaction score
9.640
Πάρε τον 501 που είναι καλός και οικονομικός και ξεκίνα την αναζήτηση για ένα-δύο sub, να συνοδεύσουν τα ηχεία σου που έχουν μόλις 130mm woofer. Ή για τον αντικαταστάτη τους.

Reaction score
205
Χωρίς να έχω άποψη για κάποιον ενισχυτή από αυτούς που αναφέρεις θα έλεγα αν δεν γίνεται να τους ακούσεις, τουλάχιστον διάβασε κριτικές για τον ηχητικό τους χαρακτήρα και κρινε σε συνδυασμό με το προσωπικό σου γούστο (για τον ηχητικό χαρακτήρα) και το μπάτζετ. Ρώτα και το chat GPT

Reaction score
0
Χωρίς να έχω άποψη για κάποιον ενισχυτή από αυτούς που αναφέρεις θα έλεγα αν δεν γίνεται να τους ακούσεις, τουλάχιστον διάβασε κριτικές για τον ηχητικό τους χαρακτήρα και κρινε σε συνδυασμό με το προσωπικό σου γούστο (για τον ηχητικό χαρακτήρα) και το μπάτζετ. Ρώτα και το chat GPT
Να τους ακούσω δύσκολο , Ακούω κλασική και jazz περισσότερο και όσο διαβάζεις κριτικές μπερδεύεσαι , θα βαλω και τον 501 στην λίστα
Πάρε τον 501 που είναι καλός και οικονομικός και ξεκίνα την αναζήτηση για ένα-δύο sub, να συνοδεύσουν τα ηχεία σου που έχουν μόλις 130mm woofer. Ή για τον αντικαταστάτη τους.
Δεν είχα σκεφτεί για sub .Κάποια πρόταση (δεν εχω ιδέα για αυτό το ηχείο )

Reaction score
94
Είχα τον Marantz για κάποιο χρονικό διάστημα και θα έλεγα πως είναι αρκετά καλός ενισχυτής για τα λεφτά του.
Είχα ακούσει και τον Cambridge και μου είχε φανεί κάπως κλινικός.(στα δικά μου αυτιά βέβαια).
Για τον 501 που σου προτείνουν τα άλλα μέλη δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν τον έχω ακούσει. Πήρε όμως το μάτι μου μια καλή προσφορά εδώ:
Αυτά από εμένα , καλή συνέχεια σε όλους

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.623
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam