kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
673
Και για να έχουμε και κακίες,τρίτο μέλος μου είπε πριν από λίγο ότι ο Τσακιριδης δεν ξέρει να φτιάξει ενισχυτές και θα φτιάξει και πολυπριζα;
To ακουσαμε και αυτο .....παλι καλα που ειμαι σε ζαναξ γιατι με αυτα που διαβαζω τα διαμαντια θα ειχα αποτρελαθει εντελως

Reaction score
111
Με τα πολύπριζα γίνεται χαμός, από πολλές απόψεις και για πολλούς λόγους!!!

Για αυτό και εγώ φτιάχνω τα δικά μου κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :D

Ενδεικτικά μια εσωτερική φωτό (εσωτερική καλωδίωση Mundorf 12AWG), ενός συγκεκριμένου πολύπριζου, από τα πολλά και διαφορετικά που έχω κατασκευάσει. ;)

πολύπριζο.jpg

Reaction score
6.843
Τρίτο μέλος μου είπε πριν από λίγο ότι ο Τσακιριδης δεν ξέρει να φτιάξει ενισχυτές και θα φτιάξει και πολυπριζα;
Βλακείες.
Έχουν πάρα πολύ καλούς ενισχυτές τα παιδιά!

Reaction score
111
To ακουσαμε και αυτο .....παλι καλα που ειμαι σε ζαναξ γιατι με αυτα που διαβαζω τα διαμαντια θα ειχα αποτρελαθει εντελως
Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση, δεν καταλαβαίνω. Εδώ έχουν εκφραστεί ηχητικά παράπονα ακόμα και για πολύ πιο διάσημους και πιο ακριβούς ενισχυτές.
Ακόμα και ο ONGAKU, α ακριβότερος ενισχυτής του πλανήτη, δεν αρέσει ηχητικά σε όλους!!! :):hi:

Reaction score
673
Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση, δεν καταλαβαίνω. Εδώ έχουν εκφραστεί ηχητικά παράπονα ακόμα και για πολύ πιο διάσημους και πιο ακριβούς ενισχυτές.
Ακόμα και ο ONGAKU, α ακριβότερος ενισχυτής του πλανήτη, δεν αρέσει ηχητικά σε όλους!!! :):hi:
Ειναι αλλο το ,εμενα δεν μου αρεσει πχ οι ταδε ενισχυτες και αλλο το δεν ξερουν να φτιαχνουν ενισχυτες
Δεν εχω καμια σχεση καταρχην ουτε που τους ξερω μονο στις εκθεσεις που εχω μπει στο δωματιο τους και προσωπικα δεν μπορω να πω κατι αρνητικο και μου αρεσαν σαν ηχος και ποιοτικα φαινονται ( οπτικα παντα) αλλα και γενικα η αγορα εχει μια καλη γνωμη ως προς την εταιρια.
Ο μηδενισμος δεν ειναι καλο πραγμα σε τιποτα στη ζωη .

Reaction score
3.472
Ειναι αλλο το ,εμενα δεν μου αρεσει πχ οι ταδε ενισχυτες και αλλο το δεν ξερουν να φτιαχνουν ενισχυτες
Δεν εχω καμια σχεση καταρχην ουτε που τους ξερω μονο στις εκθεσεις που εχω μπει στο δωματιο τους και προσωπικα δεν μπορω να πω κατι αρνητικο και μου αρεσαν σαν ηχος και ποιοτικα φαινονται ( οπτικα παντα) αλλα και γενικα η αγορα εχει μια καλη γνωμη ως προς την εταιρια.
Ο μηδενισμος δεν ειναι καλο πραγμα σε τιποτα στη ζωη .
Είπεν ο καλωδιομηδενιστής.

Reaction score
673
Είπεν ο καλωδιομηδενιστής.
καμια σχεση ενα μηχανημα (ενισχυτης, προ, η εχα ζευγαρι ηχεια) και αλλο το πιασοκωλε των καλωδιων. αν δεν το καταλαβαινεις (που δεν το καταλαβαινεις) δεν μπορω να κανω κατι για αυτο

Reaction score
111
...............................
Μα τα ηχητικά παράπονα, για λόγους υπερβολής και χιούμορ, μέχρι εκεί φθάνουν, μέχρι το μηδενισμό, μέχρι το "δεν ξέρουν να φτιάχνουν ενισχυτές". :D :D :D

Reaction score
444
Τρίτο μέλος μου είπε πριν από λίγο ότι ο Τσακιριδης δεν ξέρει να φτιάξει ενισχυτές και θα φτιάξει και πολυπριζα;
Aφου ειναι μελος γιατι δεν μας το λεει ο ιδιος εδω και να μας τεκμηριωσει που στηριζει μια τετοια δηλωση.

Reaction score
3.472
καμια σχεση ενα μηχανημα (ενισχυτης, προ, η εχα ζευγαρι ηχεια) και αλλο το πιασοκωλε των καλωδιων. αν δεν το καταλαβαινεις (που δεν το καταλαβαινεις) δεν μπορω να κανω κατι για αυτο
Εγώ βλέπω ότι ακολουθείς το δάσκαλε που διδάσκες και λόγο δεν εκράτεις.

Reaction score
673
Έμενα πάντως μου έχει πει μέλος άλλου site ότι ο Πετρετζίκης δεν ξέρει να μαγειρεύει.
δεν εχει καλο καλωδιο ρευματος στην κουζινα του ,για αυτο.....ολα εγω πχια? :lol:
θα του δωσει o παης ενα neotech να βαλει....εκει να δεις......φακες θα βαζει στην κατσαρολα ,αστακομακαροναδα θα βγαζει...

Last edited:

Reaction score
111
Aφου ειναι μελος γιατι δεν μας το λεει ο ιδιος εδω και να μας τεκμηριωσει που στηριζει μια τετοια δηλωση.
Τι κόλλημα είναι αυτό με τη συγκεκριμένη μάρκα???
Εδώ λέμε κατακρίνουν και ειρωνεύονται τον ONGAKU!!! :lolsign: :hi:

Reaction score
460
Δεν θεωρώ σωστό για ανθρώπους επαγγελματίες , και μάλιστα καταξιωμένους στον χώρο να ακούγονται τέτοιες κουβέντες.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι , βγαίνει και το λέει.
Συμπαθα με Παναγιώτη είναι φάουλ η τοποθέτηση αυτή.

Υ.Γ το περίεργο , ρώτησα κάποιο φίλο για τα προϊόντα τους χτες κατά τύχη , αλλά ευτυχώς με ξέρει για να μην φανταστεί πως ήμουν εγώ αυτός που είπε αυτό για τα αδέλφια.
Ρε πως μπορεί να συμβεί εύκολα μια παρεξήγηση…..από το πουθενά.

Reaction score
111
Έμενα πάντως μου έχει πει μέλος άλλου site ότι ο Πετρετζίκης δεν ξέρει να μαγειρεύει.
Πάντως όταν έδειξε αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι στη σούβλα, "τον πέρασαν γενεές 14", οι πάντες.:D
Και είχαν απόλυτο δίκιο!!!

Last edited:

Reaction score
11.537
Πάντως όταν έδειξε αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι στη σούβλα, "τον πέρασαν γενεές 14", οι πάντες.:D
Και είχαν απόλυτο δίκιο!!!
Ευτυχώς δεν το έχω δει αυτό, γιατί θα τον έκραζα κι εγώ. Από τα λίγα που έχω δει πριν χρόνια, έχω να πω ότι είναι "προχειράντζας". Δε μου αρέσει ο τρόπος του.
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Είναι μέλη. Πού είναι μέλη; Στο AVSite; Αν ναι, γιατί δε βγαίνουν να γράψουν κάτι; Φοβούνται; Έχουν βάλει μεσάζοντα τον Παναγιώτη; Για ποιό λόγο;
Μάλλον κάποιος είναι πολύ κουτσομπόλης.

Reaction score
444
Τι κόλλημα είναι αυτό με τη συγκεκριμένη μάρκα???
Εδώ λέμε κατακρίνουν και ειρωνεύονται τον ONGAKU!!! :lolsign: :hi:
δεν εχει να κανει με συγκεκριμενη μαρκα αλλα με οποιαδηποτε και δη ελληνικη ειναι "ακομψο" να λεγονται απομειωτικες αποψεις του στυλ κουτσομπολιου μου ειπε ο τριτος ξαδελφος του μπατζανακη το κουμπαρου μου...

Reaction score
111
δεν εχει να κανει με συγκεκριμενη μαρκα αλλα με οποιαδηποτε και δη ελληνικη ειναι "ακομψο" να λεγονται απομειωτικες αποψεις του στυλ κουτσομπολιου μου ειπε ο τριτος ξαδελφος του μπατζανακη το κουμπαρου μου...
Εγώ πάντως, επειδή διαβάζω πολύ το τι γίνεται στο διεθνές audiophile, δεν κατακρίνουν ποτέ και δεν ζητούν εξηγήσεις ποτέ, για τις πάμπολλες ηχητικές κατακρίσεις διασήμων, πανάκριβων και καταξιωμένων μηχανημάτων.

Reaction score
1.828
αμα δεν ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει;
Με τα πολύπριζα γίνεται χαμός, από πολλές απόψεις και για πολλούς λόγους!!!

Για αυτό και εγώ φτιάχνω τα δικά μου κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :D

Ενδεικτικά μια εσωτερική φωτό (εσωτερική καλωδίωση Mundorf 12AWG), ενός συγκεκριμένου πολύπριζου, από τα πολλά και διαφορετικά που έχω κατασκευάσει. ;)

View attachment 361427
βάλε κόντρα με τον μανέστρο. που είναι το δικό σου καλώδιο ΔΕΗ???
δεν εχει καλο καλωδιο ρευματος στην κουζινα του ,για αυτο.....ολα εγω πχια? :lol:
θα του δωσει o παης ενα neotech να βαλει....εκει να δεις......φακες θα βαζει στην κατσαρολα ,αστακομακαροναδα θα βγαζει...
Πολύ καλά τα λες!! έχει ακούσει κανείς παράπονο για την (γνωστή) Λόλα; οχι, γιατι έχει καλώδιο ρέυματος οντιοκουέστ.

Last edited:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.624
Members