Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.653
Μια νέα έκδοση του Megane e-tech έκανε την εμφάνιση της, σε τιμή ελαφρός χαμηλότερη από την full extra. H Esprit Alpine, σε ματ εξωτερικό και νέο εσωτερικό χρώμα, και υλικά. Νέα καθίσματα, ενώ μπαίνει και one-pedal drive σε αυτό αλλά και όλα τα Megane. Στον στάνταρντ εξοπλισμό όλων των μοντέλων μπαίνει και 11kW bidirectional on-board charger, και Plug & Charge με την αρχή να γίνεται στους φορτιστές και ταχυφορτιστές που δέχονται Mobilize Charge Pass. Ο οδηγός θα μπορεί να φορτίζει χωρίς συνδρομή ή κάρτα. Θα κουμπώνει, θα γίνεται αναγνώριση οχήματος και θα ξεκινά η φόρτιση.

1000021913.jpg
1000021912.jpg

1000021914.jpg
1000021916.jpg

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.581
Είδα τα βιντεάκια, τις φωτό, τα χαρακτηριστικά και μου αρέσει. Και αισθητικά, και ως μέγεθος, και είναι πολύ σύγχρονο τεχνολογικά.
Ως fan boy, ψηφίζω CLA τετρακίνητο, και είμαι πλέον με το χέρι στην σκανδάλη μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες.
Ακόμα και αν φύγει ο Έλον από CEO, πάλι το προτιμώ κατά πολύ από τα Tesla και ας περιμένω λίγο παραπάνω, κι ας δώσω και 15Κ παραπάνω. Αξίζει σαφώς.
Έκλεισα, τώρα συζητάμε πλέον για το χρώμα μόνο.
:party:

Dimifoot

Editor
Reaction score
87.581
Δεν ξέρουμε. Γράφτηκαν κάτι εικασίες αλλά είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.
Υπολογίζω αρκετά κάτω από την EQE, και πάνω από το model 3.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.984
Βρε ωραίο φαίνεται, αλλά κάτσε να δούμε τα λεφτά του, με μια καλά "γεμάτη" διαμόρφωση (αυτά τσούζουν στη φίρμα).

TGD

Reaction score
9.384
Άντε, να βγει το νέο eUP.
Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει με τη γυναίκα μου που δεν με άφησε να αγοράσω ένα από τα τελευταία κομμάτια που τα έδιναν με έκπτωση όταν καταργήθηκε (για δεύτερη φορά).

Dimifoot

Editor
Reaction score
87.581
Βρε ωραίο φαίνεται, αλλά κάτσε να δούμε τα λεφτά του, με μια καλά "γεμάτη" διαμόρφωση (αυτά τσούζουν στη φίρμα).
Στο EQE το διαμόρφωνα λιγότερο από 100Κ.
Εδώ μιλάμε για μικρότερη σειρά, πες να φτάσω 75. Άντε 80.

Reaction score
2.049
σχόλια πάνω στις διαφορές των ρουλεμάν στα συστήματα μετάδοσης ανάμεσα σε VW και Tesla
αλλά και αυτά του cybertruck που είναι πιο φτηνιάρικα από άλλα Tesla

γιατί έχουμε ξεχάσει ότι αυτοκίνητο δεν είναι μόνο μπαταρία και πόσες ευκολίες έχει το infotainment
αλλά και μηχανικά μέρη μετάδοσης, φρένα, αναρτήσεις κλπ

• Like
Reactions: TGD

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin