bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 51.287
Μόλις με ήρθε email ως προσφορά , στις παράδες αυτές αξίζει μακράν, έχω το ίδιο εδώ και καιρό με τη επωνυμία της magene και έχει αποδειχτεί σκλί.
Μου προτειναν αυτο στα 850 ευρω συναρμολογημενο... αν εχετε καποια γνωμη οτι τα αξιζει η αν πληρωνω κατι που δεν χρειαζεται.... ??Εγώ έχω πάρει ένα toorx που δείχνει σοβαρό απλά στις προπονητικές εφαρμογές δεν αλλάζει αυτόματα το φορτίο στις ανηφόρες (πρέπει να πατήσεις εσύ κουμπιά)
Όρθιο θα έλεγα , αναδίπλωση δεν παίζει για κάτι καλό μιλάμε για 50κιλα μηχάνημα τουλάχιστον.
Τους έφαγα Μαρή!!Φατους όλους!
Ναι, απο οτι βλεπω ειναι το ιδιο μοντελο, SRX 500... αυτο εχεις κι εσυ απο οτι καταλαβαινω...Αυτό λες;
Κοίτα είναι πολύ στιβαρό και αθόρυβο. Έχει μαγνητικό φρένο μετράει watt συνδέεται με εφαρμογές προπόνησης αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν το φορτιο πρέπει να το αλλάξεις από το ποδήλατο.
Εγώ το πήρα γιατί είχα μια δώρο επιταγή του κωτσοβολου και ήταν το μοναδικό που συνδεόταν με προπονητικές εφαρμογές.
Επίσης παίζουν κάτι Nordic track κάτι τέτοιο αλλά δεν τα είχε.
Αν το κάνει αυτό , δηλαδή αυτόματη ρύθμιση φορτίου σε ανηφόρες κλπ είναι μεγάλο προσόν, το δικό μου δεν το κάνει (τουλάχιστον στο woosh που είναι δωρεάν)Compatible with Automatic Resistance mode
The Automatic Resistance mode reproduces realistic routes by automatically adjusting the resistance to simulate ascents and descents: if you climb in your application, the bike will automatically increase the resistance, and reduce it if you descend. This provides an immersive experience, ideal for training with applications such as Kinomap.
(The training bike is therefore not compatible with ERG mode or SIM mode with % gradient correlation, used by Zwift for example).