Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.074
Για να σε προλάβω, συνδρομή δεν είχα ποτέ στο στράβα, ωστόσο με το προηγούμενο ποδήλατο, με άλλο βατόμετρο και άλλο gps δεν αντιμετώπιζα το συγκεκριμένο θέμα.
Στο νέο ποδήλατο με το παλιό gps επίσης δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη συσχέτιση των βάτ ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα το 1040, μαζί με 1002 άλλα προβλήματα προέκυψε και αυτό.
Είμαι 100% σίγουρος ότι τα πραγματικά βάτ είναι αυτά που καταγράφει το 1040 και έπειτα ανεβάζει στο connect. Τι πάει λάθος μετά στο στράβα... Ένας θεός ξέρει...
Επίσης τη ίδια απόδοση βάτ έχω και στο trainer σε ανάλογες προπονήσεις, μια σκέψη που κάνω (χωρίς να είμαι σίγουρος) είναι ότι όλο αυτό έχει να κάνει με παρεμβολές από άλλες συσκευές που εκπέμπουν παράλληλα.
Εχω ενοχοποιήσει τις νέες μανέτες της shimano όπου εκπέμπουν ασύρματα, κάποια ευαισθησία υπάρχει με το 1040 (που δεν υπήρχε στο 530)
Γενικά υπάρχει θέμα με τους αισθητήρες στο 1040 solar, εκεί που πίστευα ότι το διόρθωσαν, σήμερα πάλι είχα θέμα στο να κάνει pair με το Hr.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.583
Members
38.346
Νεότερο μέλος
terino