bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 51.140
ΌχιΈχεις συνδρομή στο Strava;
ΌχιΈχεις συνδρομή στο Strava;
Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό ότι όταν δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή ο υπολογισμός των Watts γίνεται μέσω του αλγόριθμου του Strava, όπως δηλαδή το υπολογίζει όταν δεν έχεις βατόμετρο στο ποδήλατο. Αγνοεί δηλαδή τα στοιχεία του Garmin. Είναι εικασία αυτή που βγήκε όταν όσοι είχαν το πρόβλημα ήταν με free account.
Αφού σε λέω ότι ισχύει μαναχά στο set up του BMC.Είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό ότι όταν δεν υπάρχει ενεργή συνδρομή ο υπολογισμός των Watts γίνεται μέσω του αλγόριθμου του Strava, όπως δηλαδή το υπολογίζει όταν δεν έχεις βατόμετρο στο ποδήλατο. Αγνοεί δηλαδή τα στοιχεία του Garmin. Θα κοιτάξω μήπως το βρω.
Το έχω κάνει, το είχα διαβάσει στο νέτ, το ίδιο πάλι...Μπορείς να κάνεις ένα πείραμα. Κατέβασε το αρχείο .fit από την Garmin και ανέβασέ το χειροκίνητα στο Strava για να δεις αν το πρόβλημα υφίσταται.
Είχα γράψει ήδη πριν το διαβάσω.Αφού σε λέω ότι ισχύει μαναχά στο set up του BMC.
Στο trainer πχ. ανεβάζει τα avg watt που τελειώνω τη προπόνηση, ούτε λίγο παρακάτ, ούτε λίγο παραπάν.
Το ψαλίδι που πέφτει στο bmc ποικίλη κάθε φορά, σε ρυθμό παίζει από 3-6% και σε πάτημα φτάνει και ξεπερνά το 10%
Το βατόμετρο δεν το συνέδεσες με ΑΝΤ+; Αν ναι οι μανέτες είναι bluetooth. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει παρεμβολή. Αν τώρα είναι αμφότερα bluetooth συνέδεσε το βατόμετρο με ΑΝΤ+.Για να σε προλάβω, συνδρομή δεν είχα ποτέ στο στράβα, ωστόσο με το προηγούμενο ποδήλατο, με άλλο βατόμετρο και άλλο gps δεν αντιμετώπιζα το συγκεκριμένο θέμα.
Στο νέο ποδήλατο με το παλιό gps επίσης δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη συσχέτιση των βάτ ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα το 1040, μαζί με 1002 άλλα προβλήματα προέκυψε και αυτό.
Είμαι 100% σίγουρος ότι τα πραγματικά βάτ είναι αυτά που καταγράφει το 1040 και έπειτα ανεβάζει στο connect. Τι πάει λάθος μετά στο στράβα... Ένας θεός ξέρει...
Επίσης τη ίδια απόδοση βάτ έχω και στο trainer σε ανάλογες προπονήσεις, μια σκέψη που κάνω (χωρίς να είμαι σίγουρος) είναι ότι όλο αυτό έχει να κάνει με παρεμβολές από άλλες συσκευές που εκπέμπουν παράλληλα.
Εχω ενοχοποιήσει τις νέες μανέτες της shimano όπου εκπέμπουν ασύρματα, κάποια ευαισθησία υπάρχει με το 1040 (που δεν υπήρχε στο 530)
Γενικά υπάρχει θέμα με τους αισθητήρες στο 1040 solar, εκεί που πίστευα ότι το διόρθωσαν, σήμερα πάλι είχα θέμα στο να κάνει pair με το Hr.
εντωμεταξύ το θκομ 1040 με το θκομ στράβα μια χαρά τα μιλάνε μεταξύ τους, τον έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι παλιοπασόκος ορθόδοξος σε λέω και του κάνουν χουνέρια συνέχειαΑπ' ό,τι φαίνεται είναι θέμα συνεργασίας Strava και 1040
Εσύ μαρή χαζιά έχς το απλό 1040, εγώ σαν μ@λ@κας τα πήρα όλα solar και τίποτα δεν δλέυει σωστά...εντωμεταξύ το θκομ 1040 με το θκομ στράβα μια χαρά τα μιλάνε μεταξύ τους, τον έχουν πάρει χαμπάρι οτι είναι παλιοπασόκος ορθόδοξος σε λέω και του κάνουν χουνέρια συνέχεια
Όλοι οι αισθητήρες Γιάννη μπορεί να υποστηρίζουν και τα δύο πρωτοκολλα, δίνουν όμως προτεραιότητα στο ant+, οι μανέτες λογικά τι ίδιο.Το βατόμετρο δεν το συνέδεσες με ΑΝΤ+; Αν ναι οι μανέτες είναι bluetooth. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει παρεμβολή. Αν τώρα είναι αμφότερα bluetooth συνέδεσε το βατόμετρο με ΑΝΤ+.
1ον στο πα, 2ον στο 955 πάλι τι έχεις να πεις , οτι το θκομ είναι άσπρο για αυτό δεν έχει πρόβλημα;Εσύ μαρή χαζιά έχς το απλό 1040, εγώ σαν μ@λ@κας τα πήρα όλα solar και τίποτα δεν δλέυει σωστά...
Κατά 90% αυτό φταίει.Ενώ μέσα από το μενού του 1040 είχα τσεκάρει να μην περιλαμβάνει τα Zero avg power, στο system settings του connect ήταν στο να περιλαμβάνονται. Το άλλαξα και από κει και θα δούμε πως θα πάει και αυτό.
Πάρε και τη άλλη τη μαυρόγατα και πάτε να σας διαβάσει κάνας παπάς, πάρτε και λίγο αγιασμό για το σπίτι.1ον στο πα, 2ον στο 955 πάλι τι έχεις να πεις , οτι το θκομ είναι άσπρο για αυτό δεν έχει πρόβλημα;
Μακάρι παναγία μου, ένα ένα να συμμαζεύεται γιατί έχουν μαζευτεί πολλά χούγια, βγαίνω για ποδήλατο και έχω το νου μου στα μπιμπλίκια και όχι στη προπόνησηΚατά 90% αυτό φταίει.
Έχω εντυπωσιαστεί αρνητικά με τις διαφορές μεταξύ Solar και μη. Εάν βέβαια δεν είναι user errorΠάρε και τη άλλη τη μαυρόγατα και πάτε να σας διαβάσει κάνας παπάς, πάρτε και λίγο αγιασμό για το σπίτι.
Αν δεν δουλέψει αυτό έχω άκρη για εξορκισμό
Πρόσεξε μετά το τελευταίο firmware update παλμούς που με βγάζει το 955, από κει που πριν δεν ξυπνούσε, τώρα μου δίνει παλμούς αερόβιου... Ότι να ναι σε λέω...
Μακάρι παναγία μου, ένα ένα να συμμαζεύεται γιατί έχουν μαζευτεί πολλά χούγια, βγαίνω για ποδήλατο και έχω το νου μου στα μπιμπλίκια και όχι στη προπόνηση
απλά δεν είσαι ορθόδοξος πασόκος που κατουράει στα πηγάδια.Έχω εντυπωσιαστεί αρνητικά με τις διαφορές μεταξύ Solar και μη. Εάν βέβαια δεν είναι user error. Ο Θεός με φύλαξε και πήρα το απλό...
Ένας γυαλιστερός που σέβεται τον εαυτό του έχει ένα εντούρανς, ένα αέρο και ένα ΤΤ.