Featured Το σύστημα μου

Reaction score
502
Dr. Lucas and Mr.Costas Ear.
απο οτι ξερω ο Κωστας EAR θεωρει τα belden σαν τιμια επιλογη, αλλα οκ, εγω αυτα εχω και δεν προκειται να τα αλλαξω.
και θα κανω και δοκιμη στην τοστιερα χαχαχαχα

Reaction score
715
απο οτι ξερω ο Κωστας EAR θεωρει τα belden σαν τιμια επιλογη, αλλα οκ, εγω αυτα εχω και δεν προκειται να τα αλλαξω.
και θα κανω και δοκιμη στην τοστιερα χαχαχαχα
Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο παιδικό party!...δεν θα κωλώνει πουθενά!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.899
Επί το έργον!
View attachment 361886
Καλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων... Βάλε τώρα μπρος για τα ATC...
Οι επιλογές είναι καταδίκη, δεν είναι επιλογές. Ιδίως εάν όλες είναι έτσι και αλλιώς γτπκ. Ο καλός ήχος σε υψηλό επιπεδο δεν έχει επιλογές. Έχει μια άποψη, μπορεί διαφορετική ... αλλά μία. Και στενά όρια υλοποίησης ώστε να αποδώσει τα μέγιστα- καλύτερα. Τι είμαστε μπακάλικο ; ή iphone ; :D :D
Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές... Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.

΄΄Η Ελλάδα ψηφίζει΄΄.... Ποια θα κρινόταν πιο καταδικαστική διατύπωση για DAC και το σύστημα που τροφοδοτούν:

Α. Non Oversampling

B. Παίζει καλύτερα με το slow roll-off φίλτρο

Γ. Δικαναλικό

Δ. Αναδεικνύει τις διαφορές switcher, ψηφιακών καλωδίων και τροφοδοσίας

Reaction score
20.932
Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές
Νομίζεις ότι είναι default η επιλογή. Δεν είναι αυτό η ακριβής έννοια του default.
Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.
Κακώς σου φαίνεται. Κάθε τι πρέπει να αναπαράγεται στην δειγματοληψία του αρχικού αρχείου. Όλα τα άλλα είναι επιλογές ... για να έχεις να λές ότι έχεις επιλογές και να παίζεις. Η αποφυγη φίλτρου εσένα δεν σου λέει προφανώς τίποτε ηχητικά. Αλλά και το default του φίλτρου δεν είναι ακριβώς κατάργηση του.
Καλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων
Τι χρήσιμη συσκευή ; .... discoteque το έχει κάνει το σπίτι. Αυτό το φώς στο volume control αναβοσβήνει ή αλλάζει χρώματα όταν παίζει μουσική ; :D :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.899
Νομίζεις ότι είναι default η επιλογή. Δεν είναι αυτό η ακριβής έννοια του default.

Κακώς σου φαίνεται. Κάθε τι πρέπει να αναπαράγεται στην δειγματοληψία του αρχικού αρχείου. Όλα τα άλλα είναι επιλογές ... για να έχεις να λές ότι έχεις επιλογές και να παίζεις. Η αποφυγη φίλτρου εσένα δεν σου λέει προφανώς τίποτε ηχητικά. Αλλά και το default του φίλτρου δεν είναι ακριβώς κατάργηση του.
...
Μου λέει αρκετά... Πως τα NOS θα βασίζονται εκ των πραγμάτων σ'ένα νοητό ακουστικό φίλτρο με απρόβλεπτες παραμέτρους αφού η οξύτητα της ακοής στην ανώτατη οκτάβα υποχωρεί σε διαφοροποιημένο βαθμό και σε συνάρτηση με ηλικία, ιδιοσυγκρασία οργανισμού, χορήγηση άλλων ουσιών κτλ. Δηλαδή ο αυτός μετατροπέας θα διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο στην ακροαματική του απόδοση ανάλογα με το άτομο. Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.

Συνθήκες κατά τις οποίες υπεισέρχονται περισσότερες χαοτικές παράμετροι και αποχρώσεις στην αντίληψη μπορεί να κρίνονται συναρπαστικές κι ενάντιες στη βαριεστημάρα που συνοδεύει την καθημερινή ενασχόληση με το ίδιο ηχοσύστημα, άλλωστε και ο ίδιος βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ακρόαση βινυλιακών συστημάτων χωρίς την παραμικρή εφαρμογή EQ.

Reaction score
20.932
Μου λέει αρκετά... Πως τα NOS θα βασίζονται εκ των πραγμάτων σ'ένα νοητό ακουστικό φίλτρο με απρόβλεπτες παραμέτρους αφού η οξύτητα της ακοής στην ανώτατη οκτάβα υποχωρεί σε διαφοροποιημένο βαθμό και σε συνάρτηση με ηλικία, ιδιοσυγκρασία οργανισμού, χορήγηση άλλων ουσιών κτλ. Δηλαδή ο αυτός μετατροπέας θα διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο στην ακροαματική του απόδοση ανάλογα με το άτομο. Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.

Συνθήκες κατά τις οποίες υπεισέρχονται περισσότερες χαοτικές παράμετροι και αποχρώσεις στην αντίληψη μπορεί να κρίνονται συναρπαστικές κι ενάντιες στη βαριεστημάρα που συνοδεύει την καθημερινή ενασχόληση με το ίδιο ηχοσύστημα, άλλωστε και ο ίδιος βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ακρόαση βινυλιακών συστημάτων χωρίς την παραμικρή εφαρμογή EQ.
Ναι αυτά είναι γνωστά , το πόσο γίνονται αντιληπτά σε συγκριση με τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης, θα το κρίνει ο ενδιαφερόμενος. Εξάλλου εάν θες να ακούς dsd ....

Reaction score
20.932
Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.
Καίνε και τουιτερ ... ακόμη λέγεται αυτό ; :D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.506
Καίνε και τουιτερ ... ακόμη λέγεται αυτό ; :D
φεύγουν και τα ...σκυλιά απ' το σπίτι!

όπως και να 'χει, τι σε χαλάει το φιλτράκι, ειδικά αν είναι μαλακό και δεν "κουδουνάει" ? :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.337
Όσοι έχουν συστήματα τοστιέρες (σχεδόν μονοκάναλα) ζηλεύουν τα καλώδια των ιμερσιβάδων. 🤣😁

Αλλά με τη ζήλεια θα μείνουν. :fuckyou:

Reaction score
20.932
φεύγουν και τα ...σκυλιά απ' το σπίτι!

όπως και να 'χει, τι σε χαλάει το φιλτράκι, ειδικά αν είναι μαλακό και δεν "κουδουνάει" ? :p
Εμένα τι να με χαλάει ; ... να τον ΠΑΗ σκέφτομαι που δεν του αρέσουν και θέλει και κάτι να του θυμίζει βινύλιο. :D 😍

Last edited:

Reaction score
11.611
Γ.
Το δικάναλο είναι πολύ περιοριστικό, κάνει μόνο για συστήματα desktop ή ακουστικών.

Πάλι καλά που δεν βγάζουν και μονοκάναλα DAC δηλαδή
Ούτε για desktop δεν κάνουν. Πού θα βάλεις το/τα subwoofer; Δεν είχα δικάναλο και το απέσυρα για πολυκάναλο;

Reaction score
3.654
Καλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων... Βάλε τώρα μπρος για τα ATC...

Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές... Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.

΄΄Η Ελλάδα ψηφίζει΄΄.... Ποια θα κρινόταν πιο καταδικαστική διατύπωση για DAC και το σύστημα που τροφοδοτούν:

Α. Non Oversampling

B. Παίζει καλύτερα με το slow roll-off φίλτρο

Γ. Δικαναλικό

Δ. Αναδεικνύει τις διαφορές switcher, ψηφιακών καλωδίων και τροφοδοσίας
Την συσκευή την χρήσιμη
αν θέλεις να 'ναι κρίσιμη
δεν την βοηθούν τα ζώδια
μα μόνο τα καλώδια
ΠΑΗΕυρυπιδης

Reaction score
223
Την συσκευή την χρήσιμη
αν θέλεις να 'ναι κρίσιμη
δεν την βοηθούν τα ζώδια
μα μόνο τα καλώδια
ΠΑΗΕυρυπιδης
Γράψε μια τραγωδία που στο τέλος η πρωταγωνίστρια να "σκοτώνει" τα καλώδια της 😆

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.743
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson