- Reaction score
- 224
Γιατί η τοστιέρα τα θέλει???Βαλτα στην τοστιέρα !!! Και είσαι οκ
Τη ρωτήσατε???
Γιατί η τοστιέρα τα θέλει???Βαλτα στην τοστιέρα !!! Και είσαι οκ
τωρα εδω αστειευεσαι , η θεωρεις τοσο χαλια τα εν λογω καλωδια για να καταλαβω?Βαλτα στην τοστιέρα !!! Και είσαι οκ
Dr. Lucas and Mr.Costas Ear.τωρα εδω αστειευεσαι , η θεωρεις τοσο χαλια τα εν λογω καλωδια για να καταλαβω?
απο οτι ξερω ο Κωστας EAR θεωρει τα belden σαν τιμια επιλογη, αλλα οκ, εγω αυτα εχω και δεν προκειται να τα αλλαξω.Dr. Lucas and Mr.Costas Ear.
Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο παιδικό party!...δεν θα κωλώνει πουθενά!!απο οτι ξερω ο Κωστας EAR θεωρει τα belden σαν τιμια επιλογη, αλλα οκ, εγω αυτα εχω και δεν προκειται να τα αλλαξω.
και θα κανω και δοκιμη στην τοστιερα χαχαχαχα
Καλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων... Βάλε τώρα μπρος για τα ATC...Επί το έργον!
View attachment 361886
Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές... Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.Οι επιλογές είναι καταδίκη, δεν είναι επιλογές. Ιδίως εάν όλες είναι έτσι και αλλιώς γτπκ. Ο καλός ήχος σε υψηλό επιπεδο δεν έχει επιλογές. Έχει μια άποψη, μπορεί διαφορετική ... αλλά μία. Και στενά όρια υλοποίησης ώστε να αποδώσει τα μέγιστα- καλύτερα. Τι είμαστε μπακάλικο ; ή iphone ;![]()
![]()
Νομίζεις ότι είναι default η επιλογή. Δεν είναι αυτό η ακριβής έννοια του default.Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές
Κακώς σου φαίνεται. Κάθε τι πρέπει να αναπαράγεται στην δειγματοληψία του αρχικού αρχείου. Όλα τα άλλα είναι επιλογές ... για να έχεις να λές ότι έχεις επιλογές και να παίζεις. Η αποφυγη φίλτρου εσένα δεν σου λέει προφανώς τίποτε ηχητικά. Αλλά και το default του φίλτρου δεν είναι ακριβώς κατάργηση του.Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.
Τι χρήσιμη συσκευή ; .... discoteque το έχει κάνει το σπίτι. Αυτό το φώς στο volume control αναβοσβήνει ή αλλάζει χρώματα όταν παίζει μουσική ;Καλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων
Μου λέει αρκετά... Πως τα NOS θα βασίζονται εκ των πραγμάτων σ'ένα νοητό ακουστικό φίλτρο με απρόβλεπτες παραμέτρους αφού η οξύτητα της ακοής στην ανώτατη οκτάβα υποχωρεί σε διαφοροποιημένο βαθμό και σε συνάρτηση με ηλικία, ιδιοσυγκρασία οργανισμού, χορήγηση άλλων ουσιών κτλ. Δηλαδή ο αυτός μετατροπέας θα διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο στην ακροαματική του απόδοση ανάλογα με το άτομο. Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.Νομίζεις ότι είναι default η επιλογή. Δεν είναι αυτό η ακριβής έννοια του default.
Κακώς σου φαίνεται. Κάθε τι πρέπει να αναπαράγεται στην δειγματοληψία του αρχικού αρχείου. Όλα τα άλλα είναι επιλογές ... για να έχεις να λές ότι έχεις επιλογές και να παίζεις. Η αποφυγη φίλτρου εσένα δεν σου λέει προφανώς τίποτε ηχητικά. Αλλά και το default του φίλτρου δεν είναι ακριβώς κατάργηση του.
...
Ναι αυτά είναι γνωστά , το πόσο γίνονται αντιληπτά σε συγκριση με τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης, θα το κρίνει ο ενδιαφερόμενος. Εξάλλου εάν θες να ακούς dsd ....Μου λέει αρκετά... Πως τα NOS θα βασίζονται εκ των πραγμάτων σ'ένα νοητό ακουστικό φίλτρο με απρόβλεπτες παραμέτρους αφού η οξύτητα της ακοής στην ανώτατη οκτάβα υποχωρεί σε διαφοροποιημένο βαθμό και σε συνάρτηση με ηλικία, ιδιοσυγκρασία οργανισμού, χορήγηση άλλων ουσιών κτλ. Δηλαδή ο αυτός μετατροπέας θα διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο στην ακροαματική του απόδοση ανάλογα με το άτομο. Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.
Συνθήκες κατά τις οποίες υπεισέρχονται περισσότερες χαοτικές παράμετροι και αποχρώσεις στην αντίληψη μπορεί να κρίνονται συναρπαστικές κι ενάντιες στη βαριεστημάρα που συνοδεύει την καθημερινή ενασχόληση με το ίδιο ηχοσύστημα, άλλωστε και ο ίδιος βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την ακρόαση βινυλιακών συστημάτων χωρίς την παραμικρή εφαρμογή EQ.
ναι, πες τέτοια να γίνουν της μόδας τα ...dual mono dacsΠάλι καλά που δεν βγάζουν και μονοκάναλα DAC δηλαδή
Καίνε και τουιτερ ... ακόμη λέγεται αυτό ;Επιπλέον τα αφιλτράριστα υψίσυχνα παραπροϊόντα εκ της ψηφιοαναλογικής μετατροπής θα δίνουν παράγωγα ενδοδιαμόρφωσης σε κατώτερες οκτάβες που και αυτά με τη σειρά τους θα γίνονταν αντιληπτά σε διαφοροποιημένο βαθμό ανάλογα με το άτομο.
μονομπλόκναι, πες τέτοια να γίνουν της μόδας τα ...dual mono dacs![]()
φεύγουν και τα ...σκυλιά απ' το σπίτι!Καίνε και τουιτερ ... ακόμη λέγεται αυτό ;![]()
Όσοι έχουν συστήματα τοστιέρες (σχεδόν μονοκάναλα) ζηλεύουν τα καλώδια των ιμερσιβάδων.![]()
Εμένα τι να με χαλάει ; ... να τον ΠΑΗ σκέφτομαι που δεν του αρέσουν και θέλει και κάτι να του θυμίζει βινύλιο.φεύγουν και τα ...σκυλιά απ' το σπίτι!
όπως και να 'χει, τι σε χαλάει το φιλτράκι, ειδικά αν είναι μαλακό και δεν "κουδουνάει" ?![]()
Ούτε για desktop δεν κάνουν. Πού θα βάλεις το/τα subwoofer; Δεν είχα δικάναλο και το απέσυρα για πολυκάναλο;Γ.
Το δικάναλο είναι πολύ περιοριστικό, κάνει μόνο για συστήματα desktop ή ακουστικών.
Πάλι καλά που δεν βγάζουν και μονοκάναλα DAC δηλαδή
Την συσκευή την χρήσιμηΚαλορίζικο να πάει και δεν ξέρω τι λέει ο kana για ζαχαροπλάστες, βέβαιον είναι ότι κάποιος... φούρνος γκρεμίστηκε για να προμηθευτείς χρήσιμη συσκευή αντί περισσότερων καλωδίων... Βάλε τώρα μπρος για τα ATC...
Γι αυτό και τα σχετικά DAC έρχονται με default επιλογές... Δυσμενέστερη ποινή μου φαίνεται η κατοχή μετατροπέων κλειδωμένων σε απουσία υπερδειγματοληψίας.
΄΄Η Ελλάδα ψηφίζει΄΄.... Ποια θα κρινόταν πιο καταδικαστική διατύπωση για DAC και το σύστημα που τροφοδοτούν:
Α. Non Oversampling
B. Παίζει καλύτερα με το slow roll-off φίλτρο
Γ. Δικαναλικό
Δ. Αναδεικνύει τις διαφορές switcher, ψηφιακών καλωδίων και τροφοδοσίας
Γράψε μια τραγωδία που στο τέλος η πρωταγωνίστρια να "σκοτώνει" τα καλώδια τηςΤην συσκευή την χρήσιμη
αν θέλεις να 'ναι κρίσιμη
δεν την βοηθούν τα ζώδια
μα μόνο τα καλώδια
ΠΑΗΕυρυπιδης