Featured Το σύστημα μου

Reaction score
6.918
Το μέσον βρίσκεται εύκολα(ήμουν στο τσακ για ένα Clearaudio μαζί με το ομώνυμο phono) όμως η τέως δισκοθήκη όχι.

Υπάρχει Qobuz στην Ελλάδα;
Ή με κάποιον γνωστό στο εξωτερικό ή μεσω ebay που πουλούν συνδρομές.

Reaction score
21.051
η οποία ήταν Α... μεγάλη και αποτελείτο από original βινύλια, και Β.... προήγηθηκε της διάλυσης του προηγουμενου συστήματος μου με σκοπό να μην ασχοληθώ ξανά.Δεν ασχοληθηκα για πολλά χρόνια.
Ακόμη χειρότερη περίπτωση δηλαδή. :D :D
θα ψάχνεις να βρεις μπλε κάδους
Εσύ να μην διαρρέεις λάθος πληροφορίες στην υπογραφή σου για τους μπλές κάδους. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες. :D:D😍

Ταλαιπωρούμε που ταλαιπωρούμε ο ένας audio enthusiast τον άλλο audio entusiast , μην ταλαιπωρούμε και τον υπόλοιπο κόσμο :D ιδίως της καθαριότητας που είναι αξιόλογα άτομα και κάνουν ένα δύσκολο και τίμιο επάγγελμα.

Last edited:

Reaction score
21.051
Δημόσιος απαγχονισμος για παραδειγματισμο! Δυστυχώς εχουμε κι εδώ Κακομοίρ.
Όπως είχα προειπει,δεν πρόκειται να συνδέσω ακριβά καλώδια στο streamer.Εν αναμονή του ασημενιου(και πολύ φθηνου)usb Neotech,αγορασα ένα διμετρο επιασημωμενο καλώδιο ρεύματος Supra απο το οποίο πήρα μεγάλη ηχητική βελτίωση με λίγα χρήματα.Πιο καθαρός και πιο δυναμικός ήχος.Αξιζει χωρίς να κοστιζει.
Και κακομοίρ και ξεκακαομοίρ, απο όλα έχει ο μπαχτσές στο χόμπι. Χρέος του καθένα είναι διαλέξει ποιό απο όλα αυτά ισχύουν ή έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα για αυτόν και σε ποιές περιπτώσεις, καταστάσεις και συνθήκες σύμφωνα και με το ζητουμενο objective του κάθε φορά. :D

Reaction score
232
Τα Clearaudio παίζουν όπως πρέπει να παίζει ένα πικάπ.Δεν μπορούν να παίξουν σαν cd όπως και ένα cd δεν μπορεί να παίξει σαν πικάπ.
Μάλλον έχεις στο νου σου(και στο σύστημά σου)πικάπ που αλλοιώνει τον ήχο όπως η λάμπα.
Τι λες ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχεις χάσει τα λογικά σου από το streamer???
:hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

Reaction score
3.710
Τι λες ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχεις χάσει τα λογικά σου από το streamer???
:hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:
Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω.Οι περισσότερες λαμπατες συσκευές έχουν κατασκευαστεί πάνω στην λογική που περιέγραψα.
Χρησιμοποιούν άλλον όρο από τον δικό μου όμως η ουσία εγκειται στον δικό μου όρο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.809
Θα συμφωνήσω σε αυτό που έγραψες.
Τα λαμπάτα είναι τιουναρισμένα πρός το μελένιο στυλ . Πιο γλυκό , πιό αργό , πιό πιό , αλλά σχέση με την live μουσική δεν έχουν ιδιαίτερα.
Το τρανζίστορ από την άλλη είναι σαφώς πιό γρήγορο .
Πιό lifelike . Εχει και σαφώς καλύτερα ρεύματα.

Reaction score
6.918
Ακόμη χειρότερη περίπτωση δηλαδή. :D :D

Εσύ να μην διαρρέεις λάθος πληροφορίες στην υπογραφή σου για τους μπλές κάδους. Υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες. :D:D😍

Ταλαιπωρούμε που ταλαιπωρούμε ο ένας audio enthusiast τον άλλο audio entusiast , μην ταλαιπωρούμε και τον υπόλοιπο κόσμο :D ιδίως της καθαριότητας που είναι αξιόλογα άτομα και κάνουν ένα δύσκολο και τίμιο επάγγελμα.

Μπορεί μερικές φορές να φαίνομαι λίγο απότομος και υπερβολικός αλλά γενικώς δεν συμπαθώ τα σάλια και προτιμώ να λέω τα πράγματα με το όνομα τους παρά να με συμπαθήσουν 10 νοματαίοι παραπάνω σε ένα διαδικτυακό καφενείο.
Από την άλλη δεν κατηγορώ κανέναν, ο κάθε ένας έχει μία άποψη γιατί το audio (όπως και σχεδόν όλα τα πράγματα στη ζωή) έχει να κάνει πάρα πολύ και με το τι έχεις ακούσει εκτός από το δικό σου για να αποκτήσεις μία εμπειρία σαν ακροατής και να έχεις μία αναφορά σαν στόχο, και το πιο βασικό είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνει ο κάθε ένας στον εαυτό του : Τι ακριβώς ψάχνει και θέλει από ένα ηχοσύστημα;
Τέλος πάντων, καλά να είμαστε γιατί κάθε μέρα ακούμε διάφορες μαλακίες με κόσμο να πέφτει κάτω και τα στέρεο θα τα φτιάξουμε 😀😀

Reaction score
232
Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω.Οι περισσότερες λαμπατες συσκευές έχουν κατασκευαστεί πάνω στην λογική που περιέγραψα.
Χρησιμοποιούν άλλον όρο από τον δικό μου όμως η ουσία εγκειται στον δικό μου όρο.
Έχουν "χαλάσει" τα αυτιά σου με αυτά που ακούς...
Πάρε μια χαιεντια, μπας και διορθωθεί η κατάσταση. :D :hi:

Reaction score
6.918
΄'Ολα τα φαγάκια θέλουν είτε το αλατάκι τους είτε τη σαλτσούλα τους.
Έτσι και το χάι εντ τη θέλει τη λαμπίτσα του η οποία όμως έχει περισσότερα ελαττώματα οπότε ίσως το καλύτερο είναι να βρεις τραντζίστορ να παίζει και λίγο σαν λάμπα😉

Reaction score
3.710
΄'Ολα τα φαγάκια θέλουν είτε το αλατάκι τους είτε τη σαλτσούλα τους.
Έτσι και το χάι εντ τη θέλει τη λαμπίτσα του η οποία όμως έχει περισσότερα ελαττώματα οπότε ίσως το καλύτερο είναι να βρεις τραντζίστορ να παίζει και λίγο σαν λάμπα😉
Η λάμπα που να παίζει σαν τρανζίστορ.
Έχουν "χαλάσει" τα αυτιά σου με αυτά που ακούς...
Πάρε μια χαιεντια, μπας και διορθωθεί η κατάσταση. :D :hi:

Μακη,η βάρκα που μπήκες είναι τρύπια.Αυτα που ακούω,πολλές λάμπες δεν μπορούν να τα παίξουν καλά.

Reaction score
21.051
Θα συμφωνήσω σε αυτό που έγραψες.
Τα λαμπάτα είναι τιουναρισμένα πρός το μελένιο στυλ . Πιο γλυκό , πιό αργό , πιό πιό , αλλά σχέση με την live μουσική δεν έχουν ιδιαίτερα.
Το τρανζίστορ από την άλλη είναι σαφώς πιό γρήγορο .
Πιό lifelike . Εχει και σαφώς καλύτερα ρεύματα.
Ενω το βινύλιο στο οποίο θέλει να "ξαναγυρίσει" .... όχι. :D
Η λάμπα που να παίζει σαν τρανζίστορ
Η λάμπα που παίζει σαν τρανζιστορ σαν ακοπός ... είναι άχρηστη και τζάμπα η φασαρία κιόλας.

Το τρανζίστορ που να παιζει σαν λάμπα είναι κάτι που ας πουμε μπορεί να αξίζει και κάτι.

:D
Μακη,η βάρκα που μπήκες είναι τρύπια
Άσε τον Μάκη και εμένα και το Κανακιάνι ... είμαστε ευτυχισμένοι και δεν παραπονιούμαστε μέσα στην τρύπα μας. ....κοιτόξτε εσεις που είστε έξω απο την τρύπα που ψάχνεστε και θα ψάχνεστε μέχρι να πεθάνετε αλλαζοντας μηχανήματα και άκρη δεν θα βγάζετε. :D Αυτό μόνο έπρεπε να σου λέει κάτι. :D

Ο Μάκης απλώς σας παίρνει (σας πήρε απο ότι βλέπω, τώρα στρώνει σιγά σιγα και αυτός κια μάλιστα με εκλπληκτικά γρήγορο ρυθμό) σοβαρά και ρετάρει ακόμη λίγο. Αλλά ως λαμπάτος έχει γερές βάσεις και θα ξεφύγει γρηγορα της audio people -λίτιδας όλων των μορφών και στρατοπέδων. :D

Last edited:

Reaction score
3.710

Η λάμπα που παίζει σαν τρανζιστορ σαν ακοπός ... είναι άχρηστη και τζάμπα η φασαρία κιόλας.

Το τρανζίστορ που να παιζει σαν λάμπα είναι κάτι που ας πουμε μπορεί να αξίζει και κάτι.

Ναι η όχι αναλόγως του πικάπ.
Το σωστο είναι πως μπορώ να ξαναγυρίσω όμως δεν θέλω.

Reaction score
21.051
Ναι η όχι αναλόγως του πικάπ.
Το σωστο είναι πως μπορώ να ξαναγυρίσω όμως δεν θέλω.
Αφού έχεις πεί ότι είναι ανώτερος ήχος και κακώς τον εγκατέλειψες. Ή ανασκευάζεις την δήλωση σου ; ή κρίνεις ότι χρειάζεται και χρήζει κάποιας (-ποων) προσαρμογής (-γων) ; :D

Με λίγα λόγια όπως έχω καταλάβει (να μην σε παρερμηνεύω κιόλας) : Θές μια λάμπα που να παίζει σαν τρανζίστορ και ένα πικάπ που να παίζει σαν cd (και άρα γενικώς σαν και ένα άλλο, καλό οποιδήποτε ψηφιακό μέσο που θα πλησιάζει τον ηχο του καλού cd) . Με ανώμαλους δεν μιλάμε κύριε μου. :D 😍

Last edited:

Reaction score
3.710

Άσε τον Μάκη και εμένα και το Κανακιάνι ... είμαστε ευτυχισμένοι και δεν παραπονιούμαστε μέσα στην τρύπα μας. ....κοιτόξτε εσεις που είστε έξω απο την τρύπα που ψάχνεστε και θα ψάχνεστε μέχρι να πεθάνετε αλλαζοντας μηχανήματα και άκρη δεν θα βγάζετε. :D Αυτό μόνο έπρεπε να σου λέει κάτι. :D

Ο Μάκης απλώς σας παίρνει (σας πήρε απο ότι βλέπω, τώρα στρώνει σιγά σιγα και αυτός κια μάλιστα με εκλπληκτικά γρήγορο ρυθμό) σοβαρά και ρετάρει ακόμη λίγο. Αλλά ως λαμπάτος έχει γερές βάσεις και θα ξεφύγει γρηγορα της audio people -λίτιδας όλων των μορφών και στρατοπέδων. :D
Εκείνο το πρώτο πες το στην Lamm,στην Atma-Sphere και στην Graaf για να θυμηθώ μερικές.Η σωστή λάμπα και το σωστό τρανζίστορ βαδίζουν χερι-χερι.

Reaction score
21.051
Εκείνο το πρώτο πες το στην Lamm,στην Atma-Sphere και στην Graaf για να θυμηθώ μερικές.Η σωστή λάμπα και το σωστό τρανζίστορ βαδίζουν χερι-χερι.
Αυτά τα παραμύθια ποιός τα λέει (έλεγε); Ο Βλαντιμίρ και οι OTL people ; :D Για τα Lamm ιδιαίτερα δες την διαφορά του δεύτερου του Βλαντιμιρ ... με όλα τα άλλα. Μάντεψε ποιο θεωρώ εγω το αποκορύφωμά της δημιουργίας του. :D

Εάν και απο δυναμικότητα και όγκους η λάμπα μoυ είναι εφάμιλλη των Lamm. Το πρώτο χαρακτηριστικό απο την δεύτερη αποδεκτή δημιουργία του και το δεύτερο χαρακτηριστικό απο τις υπόλοιπες μεταγενέστερες μη αποδεκτές δημιουργίες του. Είδες πόσο αντικειμενικός είμαι πιστεύω , εάν καταλαβαίνεις τι λέω ...που δεν θα καταλαβαίνεις όμως μάλλον. :D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.809
Μπά δε νομίζω.

Reaction score
3.710
Αφού έχεις πεί ότι είναι ανώτερος ήχος και κακώς τον εγκατέλειψες. Ή ανασκευάζεις την δήλωση σου ; ή κρίνεις ότι χρειάζεται και χρήζει κάποιας (-ποων) προσαρμογής (-γων) ; :D

Με λίγα λόγια όπως έχω καταλάβει (να μην σε παρερμηνεύω κιόλας) : Θές μια λάμπα που να παίζει σαν τρανζίστορ και ένα πικάπ που να παίζει σαν cd (και άρα γενικώς σαν και ένα άλλο, καλό οποιδήποτε ψηφιακό μέσο που θα πλησιάζει τον ηχο του καλού cd) . Με ανώμαλους δεν μιλάμε κύριε μου. :D 😍
Επαναλαμβάνω ότι δεν ξεκινώ ξανά λόγω ανύπαρκτης δισκοθηκης.
Δεν θέλω λάμπα που παίζει σαν τρανζίστορ από τη στιγμή που μπορώ ν' αγοράσω τρανζίστορ δίχως τα μειονεκτήματα της λάμπας και συνήθως φθηνότερο.
Επαναλαμβανω επίσης πως το πικάπ και το cd δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη φύση τους και να κάνουν αλλαγή φύλου.

Reaction score
21.051
που μπορώ ν' αγοράσω τρανζίστορ δίχως τα μειονεκτήματα της λάμπας και συνήθως φθηνότερο.
Σε τι τιμή και εάν .... ελπίζεις ;

Α, τώρα είδα το φθηότερα και τότε ΟΚ ...εάν έχεις αδελφό συγκεκριμένους μάλιστα μόνο κατασκευαστες που κάτι πετυχαίνουν στον τομέα αυτόν για άνω των 40 Κ a pop. :D

Reaction score
3.710
Σε τι τιμή και εάν .... ελπίζεις ;

Α, τώρα είδα το φθηότερα και τότε ΟΚ ...εάν έχεις αδελφό συγκεκριμένους μάλιστα μόνο κατασκευαστες που κάτι πετυχαίνουν στον τομέα αυτόν για άνω των 40 Κ a pop. :D
Ας πάρουμε πιο γηινες τιμές και συγκεκριμένα αυτές του προενισχυτη μου(σε ξεχωριστό σασί) και του τελικού μου.Καινουρια,σύνολο 5.000€.
Βρες μου ένα λαμπατο συνολο στα ίδια χρήματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.800
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5