- Reaction score
- 21.051
Ignore list.Και χαρά στον που την έχει.Οριστε.Παλι Πούτιν προέκυψε.
Ignore list.Και χαρά στον που την έχει.Οριστε.Παλι Πούτιν προέκυψε.
Δεν ακούς που δεν ακούς,δεν πας για ψάρεμα;Στη δική μου ηχητική εγκατάσταση , πλέον με όποια φορά και να τοποθετήσω τους ρευματολήπτες στο πολυπριζο , δεν υπάρχει καμία απολύτως μετρήσιμη διαφορά . Πόσο μάλλον με ακρόαση ...
Αποκλείεται.Στη δική μου ηχητική εγκατάσταση , πλέον με όποια φορά και να τοποθετήσω τους ρευματολήπτες στο πολυπριζο , δεν υπάρχει καμία απολύτως μετρήσιμη διαφορά . Πόσο μάλλον με ακρόαση ...
Ευτυχώς που οι εταιρίες απαντούν επί της ουσίας και μας βγάζουν από τον κόπο.Μερικες έχουν σημειώσει την πολικότητα πάνω στον ρευματοληπτη της συσκευής.Αν δούλευα σε εταιρεία που κατασκεύαζε μηχανήματα ήχου και με ρωτούσε κάποιος με ποια φορά να συνδέσει τον ρευματολήπτη, θα τον ρωτούσα, πριν απαντήσω, τι χάπια του έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός του
έχει ο μετασχηματιστής πολικότητα;
Στα δικά σου μηχανήματα γιατί δεν την είχαν υποδείξει ;Ευτυχώς που οι εταιρίες απαντούν επί της ουσίας και μας βγάζουν από τον κόπο.Μερικες έχουν σημειώσει την πολικότητα πάνω στον ρευματοληπτη της συσκευής.
Βρε εδω έχουν κάνει ignore list όλο τον πλανήτη αυτοί. Σε εμένα ή στον gkar θα κολλήσουν ;Αποκλείεται.
Δε σε πιστεύω.
Αδύνατον.
ΥΓ. Βάλτε τον όλοι στην ignore list. Όλοι.
H πολικότητα υποδεικνύεται (συνήθως με μία τελεία (dot) ) , προκειμένου οι μετασχηματιστές να μπορούν να διασυνδεθούν με άλλους μετασχηματιστές σε σειρά ή παραλληλα.
συγγνωμη αλλα ο ρευματοληπτης της συσκευης (iec αν καταλαβαινω σωστα) μονο μια φορα δεν εχει; τι λετε για πολικοτητες κλπ?.Μερικες έχουν σημειώσει την πολικότητα πάνω στον ρευματοληπτη της συσκευής.
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.Ευτυχώς που οι εταιρίες απαντούν επί της ουσίας και μας βγάζουν από τον κόπο.Μερικες έχουν σημειώσει την πολικότητα πάνω στον ρευματοληπτη της συσκευής.
Ξέρεις κάνα κόλπο να βάλω τον εαυτό μου να ησυχάσω?ignore list
Στο βουνό της Πάρνηθας, να ξέρεις, μπερδεύουν τους ρευματολήπτες με τους ρευματοδέκτεςσυγγνωμη αλλα ο ρευματοληπτης της συσκευης (iec αν καταλαβαινω σωστα) μονο μια φορα δεν εχει; τι λετε για πολικοτητες κλπ?
και αν μιλαμε για καλωδιο ρευματος τι σχεση εχει ο κατασκευαστης του μηχανηματος με το καλωδιο ρευματος;
Το κάνουν σε multi voltage μηχανήματα για να συνδέουν τα 2 πρωτεύοντα σε σειρά για 230 vac ή ένα μόνο για 120 vac για τον τραμπάκουλα. Tίποτα άλλο.H πολικότητα υποδεικνύεται (συνήθως με μία τελεία (dot) ) , προκειμένου οι μετασχηματιστές να μπορούν να διασυνδεθούν με άλλους μετασχηματιστές σε σειρά ή παραλληλα.
Δεν το κάνουν για καλύτερο ή χειρότερο ηχητικό αποτέλεσμα
Η LUNDAHL το δείχνει με + και όχι με μαύρη κουκίδα, γιατί είναι η LUNDAHL, πρέπει να ξεχωρίσει.H πολικότητα υποδεικνύεται (συνήθως με μία τελεία (dot) ) , προκειμένου οι μετασχηματιστές να μπορούν να διασυνδεθούν με άλλους μετασχηματιστές σε σειρά ή παραλληλα.
Δεν το κάνουν για καλύτερο ή χειρότερο ηχητικό αποτέλεσμα
Αν το μετρούσες κιόλας θα ήταν χρήσιμο για όλους.Η LUNDAHL το δείχνει με + και όχι με μαύρη κουκίδα, γιατί είναι η LUNDAHL, πρέπει να ξεχωρίσει.
Όσο για το ηχητικό αποτέλεσμα, απόκτησε πρώτα ένα Main Transformer της Lundhal, πειραματίσου με τη σύνδεση της φάσης στο πρωτεύον, όπως έχω κάνει εγώ με τους δικούς μου, και μετά τα ξαναλέμε. Με τη φάση του AC συνδεδεμένη στο +, έχουμε το βέλτιστο ηχητικό αποτέλεσμα.
Αυτό που αναφέρεις είναι μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Και με τα δευτερεύοντα τυλιγματα του μ/σ υπάρχουν ειδικες τοπολογίες για παράλληλια ή σειριακά secondariesΤο κάνουν σε multi voltage μηχανήματα για να συνδέουν τα 2 πρωτεύοντα σε σειρά για 230 vac ή ένα μόνο για 120 vac για τον τραμπάκουλα. Tίποτα άλλο.
Το συγκεκριμένο σχέδιο Lundal δεν βλέπω να ξεχωρίζει φάση -ουδέτερο στο πρωτεύον.
Βαζει το σταυρό γιατί έχει στείλει πολύ κόσμο εκεί που τους καλεί η φύσηΗ LUNDAHL το δείχνει με + και όχι με μαύρη κουκίδα, γιατί είναι η LUNDAHL, πρέπει να ξεχωρίσει.![]()