WTF?Tι πατουσακια να τους βαλλω?
Ειναι παιδεμα αυτα τα ανοιχτομπαφλιαρικα ηχεια μου ......
View attachment 364915
Most visitors online was 2860 , on 13 Apr 2025
WTF?Tι πατουσακια να τους βαλλω?
View attachment 364915
dubai ??WTF?
Tι πατουσακια να τους βαλλω?
View attachment 364915
Χμμμμ. Τα ολοκληρώματα και οι συναρτήσεις λείπανε, η αλήθεια είναι, από το νήμα αυτό.
Πολυ πρόσφατα,μέλος μου είπε ότι το χρησιμοποίησε στο Eversolo του το οποίο μεταμορφώθηκε.Επειδη η τιμή που το πήρε ηταν Χ4,συμπεραινω ότι ήταν plug 'n' play.Δεν τα έχω ακούσει. Τα κοίταξα λίγο και είναι στην κατασκευαστική φιλοσοφία των KECES, άρα θα παίζουν πολύ καλά, σίγουρα καλύτερα από το ifi power 2.
Για ένα κινέζικο ντακ, έφτιαξα τροφοδοτικό με την πλακέτα IAN CANADA 5V ή 3,3V ή 12V / 2,5A και πραγματικά έπαιξε πολύ καλύτερα σε σχέση με το δικό του smps . Η πλακέτα αυτή θέλει κουτί, μετασχηματιστή, ρευματολήπτη, διακόπτη ON-OFF και μοντάρισμα, τίποτα άλλο. Η συγκεκριμένη πλακέτα έχει μοντέρνα σχεδίαση με SMT υλικά και ξεφεύγει πολύ από την κλασσική τοπολογία γραμμικού τροφοδοτικού τύπου KECES, PD CREATIVE, κ.λ.π.
Και με ένα απίστευτο noise level < 0,8μV.
![]()
IAN CANADA LINEARPI MKII SOLO Ultra-Low Noise Linear Power Supply Module 5V / 3.3V / 12V 2.5A - Audiophonics
The Ian Canada Linear Pi Solo MKII is an ultra low noise power supply module delivering high quality, high current, versatile and scalable. It is one of the best linear power supplies for Raspberry Pi or any other digital audio application.www.audiophonics.fr
Εχουν βγει 4 OEM γραμμικα τροφοδοτικα για το Eversolo που πραγματι ειναι plug n play αλλα το ποιο ζορικο με Talema μετασχηματιστες,Mundorf και Epcos Siemens πυκνωτες στην βασικη τροφοδοσια και Riken αντιστασεις απο μια Κινεζικη εταιρια....λενε οτι αλλαζει ουσιαστικα ο ηχος.....τι να πω......Πολυ πρόσφατα,μέλος μου είπε ότι το χρησιμοποίησε στο Eversolo του το οποίο μεταμορφώθηκε.Επειδη η τιμή που το πήρε ηταν Χ4,συμπεραινω ότι ήταν plug 'n' play.
Την ίδια εντύπωση απεκόμισε άλλο μέλος μ' ένα Keces.
Αυτό πήρε.Θα τον επισκεφθώ ώστε να το διαπιστώσω.Εχουν βγει 4 OEM γραμμικα τροφοδοτικα για το Eversolo που πραγματι ειναι plug n play αλλα το ποιο ζορικο με Talema μετασχηματιστες,Mundorf και Epcos Siemens πυκνωτες στην βασικη τροφοδοσια και Riken αντιστασεις απο μια Κινεζικη εταιρια....λενε οτι αλλαζει ουσιαστικα ο ηχος.....τι να πω......
View attachment 364968 View attachment 364969 View attachment 364970
Από τροφοδοτικό καλά την βλέπω. Από καλώδια πώς πάη?Ήρθε η ώρα να σας γνωρίσω την γειτόνισσα του ΠΑΗ..
Τα σφίγγει τα καλώδια..Από τροφοδοτικό καλά την βλέπω. Από καλώδια πώς πάη?