Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Πάμε να τρέξουμε relay ρε να τους πατήσουμε τα φουστανια
Δεν πάω πουθενά, φοβάμαι μη σκίσω κάνα καλσόν :biggrin:

Σε αυτά τα δεδομένα το απόλαυσα, ούτε έλιωσα στο ιδρώτα, ούτε βαρέθκα.

1000002334.jpg
1000002329.jpg
1000002331.jpg

Reaction score
24.854

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Θα κάνεις 2:10 ποδήλατο , θα κάνω 1:26 ημι, ένα παιδί να κολυμπάει θεμε και πάμε για 4:15
Για να κάνω 2:10 όξω παλεύοντας με τα στοιχεία της φύσης θέλω ένα τέτοιο ποδήλατο, πχιός θα με το πάρει?
Άρα θέλουμε και χορηγία :biggrin:

FQoxgGrmYZfvNeYsQgYqNG.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Μια από τις αγαπημένες προπονήσεις στο rouvy είναι η κατάβαση Bormio to tirano στη Ιταλία, συνδυάζει λίγα υψομετρικά, πολύ ταχύτητα, πολύ πάτημα, άλλοτε αερόβιο, ρυθμό, μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις.
Εδώ σήμερα από ένα group ride με αρκετό πάτημα.
1000012633.jpg
1000012635.jpg
1000012637.jpg

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Coins earned: 329

@bretsos Τι κάνεις με τα coins;
Αγοράζεις πλαίσια και τροχούς, ανάλογα τη προπόνηση, τα υψομετρικά και το draft έχουν σημαντική επίδραση στις επιδόσεις. Τουλάχιστον στους τροχούς εντοπίζω τη διαφορά, άμα έχω aero τροχούς με βαθύ προφίλ βλέπω διαφορά στις αναβάσεις επειδή συνήθως είναι βαρύτερο το σύνολο.
Οπότε αφού αποκτήσεις μια μεγάλη γκάμα σε τροχούς, επιλέγεις ανάλογα βάση τη προπόνηση που θα κάνεις, συνήθως όταν πρόκειται για αγώνες ώστε να είσαι όσο το δυνατόν πχιο ανταγωνιστικός.

Κροκ, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ εδώ και μέρες τη polar H10, το πέο μάξ ξεκίνησε να ανεβαίνει και πάλι, ωστόσο ήρθε μια ενημέρωση στο 955 που αναβάθμισε μόνο τον οπτικό αισθητήρα, σε δοκιμή χωρίς να του κάνω pair με τη πλατφόρμα δείχνει να λειτουργεί καλύτερα, έχει χάσει όμως πλέον εντελώς τη εμπιστοσύνη μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω τη ζώνη.
1000012639.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.150
@bretsos Ευχαριστώ για τις εξηγήσεις. Αρχίζει και γίνεται "πειρασμός" το περιβάλλον του Rouvy... :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Μια δωρεάν δοκιμή θα σε πείσει, προσωπικά τη θεωρώ πολύ σοβαρή προπονητική πλατφόρμα, θα χρειαστείς όμως ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής ώστε να το καταλάβεις και να το εκτιμήσεις.

Reaction score
30
Άρχισα να ξανακοιτάω για trainer μια που το είχα αφήσει το ψάξιμο πριν μερικούς μήνες, για να δοκιμάσω και το rouvy. Πάλι σε έξοδα θα μπω μου φαίνεται...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Άρχισα να ξανακοιτάω για trainer μια που το είχα αφήσει το ψάξιμο πριν μερικούς μήνες.
Και που κατέληξες?
Ως συμβουλή, μη κοιτάς ντίπ τα trainer της tacx (garmin) έχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας

Reaction score
30
Welcome to the club! 🤪 :biggrin:
Πληρώνω και την βλακεία που είχα δώσει το παλιό μου κουρσάκι πριν πόσα χρόνια, τώρα πρέπει να μπω στο club σαν noob ξανά 🤣

Και που κατέληξες?
Ως συμβουλή, μη κοιτάς ντίπ τα trainer της tacx (garmin) έχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας
Δεν κατέληξα κάπου ακόμη. Τα tacx ενώ είναι γνωστά παντού, για κάποιο λόγο δεν με τραβούσαν, κυρίως νομίζω για αξιοπιστία που διάβαζα πέρα δώθε, αν και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο.
Είχα δει το Jet Black Victory που έχει και το zwift cog, είδα και κανα δυο της Elite, αλλά δεν τα έψαξα πολύ σοβαρά ακόμη. Πάντως νομίζω σε τέτοια κατηγορία τιμής θα κινηθώ (νομίζω στα 450-600 βγαίνουν αυτά), δεν ψήνομαι να δώσω τετραψήφια προς το παρόν.

Εκτός κι αν μου την δώσει τελείως και πάρω ένα κουρσάκι να βγαίνω έξω (όσο μπορώ, μιας και μένω κέντρο Θεσσαλονίκης).

Reaction score
20.108
Εγώ έχω ξεμείνει από trainer πάντως, και θα με βάλει πάλι στα έξοδα επίσης. Το Wahoo δεν το είχα χρησιμοποιήσει για αρκετό διάστημα, το βάζω πριν λίγες ημέρες στην πρίζα... ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τελείως νεκρό, led, σύνδεση bluetooth, τα πάντα. Νόμιζα ότι μπορεί να ήταν το καλώδιο, το βύσμα, αλλά όπως φάνηκε πρέπει να είναι πρόβλημα στην πλακέτα (από ό,τι είδα υπάρχουν αρκετές αναφορές επί αρκετά χρόνια... αυτά τα μαθαίνεις βέβαια, αργά!!), ε κι εγώ ως συνήθως του έβαλα χοντρό χέρι! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Πληρώνω και την βλακεία που είχα δώσει το παλιό μου κουρσάκι πριν πόσα χρόνια, τώρα πρέπει να μπω στο club σαν noob ξανά 🤣

Δεν κατέληξα κάπου ακόμη. Τα tacx ενώ είναι γνωστά παντού, για κάποιο λόγο δεν με τραβούσαν, κυρίως νομίζω για αξιοπιστία που διάβαζα πέρα δώθε, αν και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο.
Είχα δει το Jet Black Victory που έχει και το zwift cog, είδα και κανα δυο της Elite, αλλά δεν τα έψαξα πολύ σοβαρά ακόμη. Πάντως νομίζω σε τέτοια κατηγορία τιμής θα κινηθώ (νομίζω στα 450-600 βγαίνουν αυτά), δεν ψήνομαι να δώσω τετραψήφια προς το παρόν.

Εκτός κι αν μου την δώσει τελείως και πάρω ένα κουρσάκι να βγαίνω έξω (όσο μπορώ, μιας και μένω κέντρο Θεσσαλονίκης).
Είσαι για πολλά έξοδα ως φαίνεται.

Εγώ έχω ένα elite direto xrt, του έχω ρουφήξει το μεδούλι, το δουλεύω 1-2 ώρες τη μέρα. Είναι στο μπάτζετ που κοιτάς και στο προτείνω.
Πολύ καλή είναι επίσης και η wahoo.
ε κι εγώ ως συνήθως του έβαλα χοντρό χέρι! :lolsign:
Το έσιαξες ?

Last edited:

Reaction score
20.108
Αν κατάφερνα να βγάλω την πλακέτα, ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά για να βγει, πρέπει να βγει ο στρόφαλος, και αυτός έχει κολλήσει ο γμνς, το ρουλεμάν δηλαδή! Τι χτύπημα του έδωσα με ματσόλα με πλαστικό στην άκρη, τίποτα, ούτε χιλιοστό δεν κινήθηκε. Εννοείται ότι είχα βγάλει παξιμάδι και ασφάλεια πρώτα! Έτσι έκοψα το πλαστικό από την πίσω πλευρά, αλλά και πάλι δεν έχω αρκετή πρόσβαση. Ε τελικά μετά από 2 ώρες που χτυπιόμουν και το... χτυπούσα, το παράτησα! Αει σιχτίρ για μηχανήματα! :roflmao: :geek:

Κάτι τέτοιο δηλαδή, εκεί που δείχνει τον στρόφαλο, θέλω να βγάλω για να μπορώ να έχω πρόσβαση στην πλακέτα. Το έχω παρατήσει σε μια γωνιά τώρα...

Κοίταζα κι εγώ για το ίδιο που έχεις, αλλά δεν έχω αποφασίσει...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Κοίταζα κι εγώ για το ίδιο που έχεις, αλλά δεν έχω αποφασίσει...
Το direto δεν είναι κανένα τεχνολογικά προηγμένο trainer, είναι πολύ παλιό και έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες που είχε από γενιά σε γενιά.
2 πραγματάκια απαιτεί ώστε να είναι απροβλημάτιστο, χρειάζεται σύσφιξη μετά από χρήση στον ιμάντα ώστε να δουλεύει απόλυτα χωρίς φθορές και ένα τσέκ στη σύσφιξη της κασέτας για να μη φας τα ρουλεμάν του ελεύθερου.
Στο rouvy έχεις τη δυνατότητα να δεις με τι trainer τρέχουν όσοι συμμετέχουν σε κοινή προπόνηση, συναντάς πολλά direto στη Ευρώπη και αρκετά wahoo, σπάνια όλα τα υπόλοιπα, αυτό κάτι σημαίνει.
Ένα παράδειγμα από έναν race, το σκούρο χρώμα είμαι γω
1000012654.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ