bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 52.230
Δεν πάω πουθενά, φοβάμαι μη σκίσω κάνα καλσόνΠάμε να τρέξουμε relay ρε να τους πατήσουμε τα φουστανια

Σε αυτά τα δεδομένα το απόλαυσα, ούτε έλιωσα στο ιδρώτα, ούτε βαρέθκα.

Δεν πάω πουθενά, φοβάμαι μη σκίσω κάνα καλσόνΠάμε να τρέξουμε relay ρε να τους πατήσουμε τα φουστανια
Καλά ρε φιόγκο, ακόμα να πάρεις ανεμιστήρα της προκοπής;Κροκ τρέχω και γω ironmanView attachment 366934
Θα κάνεις 2:10 ποδήλατο , θα κάνω 1:26 ημι, ένα παιδί να κολυμπάει θεμε και πάμε για 4:15Δεν πάω πουθενά, φοβάμαι μη σκίσω κάνα καλσόν
Σε αυτά τα δεδομένα το απόλαυσα, ούτε έλιωσα στο ιδρώτα, ούτε βαρέθκα.
View attachment 366942 View attachment 366940 View attachment 366941
Για να κάνω 2:10 όξω παλεύοντας με τα στοιχεία της φύσης θέλω ένα τέτοιο ποδήλατο, πχιός θα με το πάρει?Θα κάνεις 2:10 ποδήλατο , θα κάνω 1:26 ημι, ένα παιδί να κολυμπάει θεμε και πάμε για 4:15
Αγοράζεις πλαίσια και τροχούς, ανάλογα τη προπόνηση, τα υψομετρικά και το draft έχουν σημαντική επίδραση στις επιδόσεις. Τουλάχιστον στους τροχούς εντοπίζω τη διαφορά, άμα έχω aero τροχούς με βαθύ προφίλ βλέπω διαφορά στις αναβάσεις επειδή συνήθως είναι βαρύτερο το σύνολο.
Και που κατέληξες?Άρχισα να ξανακοιτάω για trainer μια που το είχα αφήσει το ψάξιμο πριν μερικούς μήνες.
Πληρώνω και την βλακεία που είχα δώσει το παλιό μου κουρσάκι πριν πόσα χρόνια, τώρα πρέπει να μπω στο club σαν noob ξανάWelcome to the club!![]()
![]()
Δεν κατέληξα κάπου ακόμη. Τα tacx ενώ είναι γνωστά παντού, για κάποιο λόγο δεν με τραβούσαν, κυρίως νομίζω για αξιοπιστία που διάβαζα πέρα δώθε, αν και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο.Και που κατέληξες?
Ως συμβουλή, μη κοιτάς ντίπ τα trainer της tacx (garmin) έχουν πολλά προβλήματα αξιοπιστίας
Είσαι για πολλά έξοδα ως φαίνεται.Πληρώνω και την βλακεία που είχα δώσει το παλιό μου κουρσάκι πριν πόσα χρόνια, τώρα πρέπει να μπω στο club σαν noob ξανά
Δεν κατέληξα κάπου ακόμη. Τα tacx ενώ είναι γνωστά παντού, για κάποιο λόγο δεν με τραβούσαν, κυρίως νομίζω για αξιοπιστία που διάβαζα πέρα δώθε, αν και δεν είχα κάτι συγκεκριμένο.
Είχα δει το Jet Black Victory που έχει και το zwift cog, είδα και κανα δυο της Elite, αλλά δεν τα έψαξα πολύ σοβαρά ακόμη. Πάντως νομίζω σε τέτοια κατηγορία τιμής θα κινηθώ (νομίζω στα 450-600 βγαίνουν αυτά), δεν ψήνομαι να δώσω τετραψήφια προς το παρόν.
Εκτός κι αν μου την δώσει τελείως και πάρω ένα κουρσάκι να βγαίνω έξω (όσο μπορώ, μιας και μένω κέντρο Θεσσαλονίκης).
Το έσιαξες ?ε κι εγώ ως συνήθως του έβαλα χοντρό χέρι!![]()
Το direto δεν είναι κανένα τεχνολογικά προηγμένο trainer, είναι πολύ παλιό και έχει ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες που είχε από γενιά σε γενιά.Κοίταζα κι εγώ για το ίδιο που έχεις, αλλά δεν έχω αποφασίσει...