Ποδήλατο

Reaction score
25.090
Πάλι το έγραψα λάθος... Φτού!! :roflmao:
Λες ότι δεν θα έχουν δύναμη... Αυτό σκέφκα και ιγώ...
Πάντως τη έχω πολύ ψηλά ως εταιρεία στο θέμα πέδησης.
Άρα πάμε για shimano δίσκους και βλέπουμε
μάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.937
μάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.
Έχω μαρή δίσκοι shimano να δοκιμάσω, λύση στο θέμαμ προσπαθώ να δώσω στο υπάρχον set up

Reaction score
22.481
ίσκοι shimano
προσπαθώ να δώσω
Να αφήσεις τους δίσκους Shimano και να πάρεις δίσκους βινυλίου. Να βοηθήσεις λίγο και το dying audio, όχι μόνο το ποδήλατο. :D :D

Ή να βάλεις ένα flywheel μεταξύ των δίσκων που μεταδίδουν την κίνηση για λιγότερη προσπάθεια (βατ). :D :D Νομίζω έχω χάσει το νόημα του ποδηλάτου σαν άσκηση. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.937
Φύγε βρε σάτυρε από δω, εδώ συζητάμε σοβαρά τεχνικά θέματα που αφορούν ένα ενδιαφέρον χόμπι, οι άλλοι στο audio ψάχνουν ακόμα από που κλάνει το μπαρμπούνι, άμα το βρουν, έλα από δω να μας το πεις!! :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.605
Ακριβώς, σοβαρά θέματα συζητάμε εδώ. Μεταξύ αυτών και το ζήτημα της εξαδέλφης.

Reaction score
22.481
Βρήκα και καλή παρέα!! View attachment 369894 View attachment 369893
Μην την βάλεις αυτή τη φωτογραφία στο "Καφενείο των φιλόζωων" και σε δούνε ότι το χαιδεύεις με το πόδι το κακόμοιρο .... την έβαψες. :D Ήδη σου σέρνουν για τις μπάμιες. :D

Εκ του γραφείου PR του Μπρέτσου

thva

:D

Reaction score
43
Πες ρε!!!
1ον, δεν ξέρω το ποδήλατό σου
2ον, δεν ήξερα αν τελικά κάνεις πλάκα ή όχι
3ον, δεν ξέρω τι θέλεις γενικά (κάτι για μπροστά, κάτι για πίσω κλπ)
4ον, δεν είμαι κανας 3d designer expert guru extravagant sensei, αλλά ίσως μπορέσω να μετατρέψω το σχέδιο του άλλου για διαφορετικό είδος ποδηλάτου
5ον, πρέπει να δω τι υλικό είναι καλύτερο, γιατί σίγουρα το PLA θα τα παίξει έξω

Αυτά τα λίγα 😆

Reaction score
43
Back agaiiiin, αυτή η δουλειά θα με φάει. Ούτε καν εδώ δεν απάντησα, θέλω και να βγω με το ποδήλατο βόλτα τρομάρα μου.....

Βρήκα αυτό το σχέδιο έτοιμο για κάτω από τη σέλα
1749886679570.png

Και αυτό για seatpost
1749887567168.png

Και μερικά ακόμη παρόμοια. Παίζει να σου κάνει κάποιο;

Άσχετο, αλλά κάπου έτυχα ένα βίντεο που έλεγε για το Canyon Endurance AL, πως ακόμη και τα small είχαν 42cm bars και έλεγαν πως είναι πολύ μεγάλο. Όντως είναι μεγάλο; Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που ήξερα κανα δυο πραγματάκια για μετρήσεις.

Reaction score
25.090
42 είχε και το δικό μου το small ναι για 170 και 175 μη σου πω παλικάρια είναι υπερβολικά φαρδύ και ας έχεις πλάτες οικόπεδο. Ρώτα και έναν θείο μου στην Κύπρο που είχε 42 και έβαλε 40 να σου πει , υποψιάζομαι ότι γράφει εδώ μέσα ε θείο;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.265
Ο ανιψιός έχει δίκιο! Έτυχαν κάποιες συγκυρίες κι άλλαξα τιμόνι από 42εκ σε 40εκ κι είδα το φως το αληθινό!

Επίσης @Arkanovios, είδα το post σου που με ρώτησες διάφορα, θα σου απαντήσω σύντομα!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.937
42 είχε και το δικό μου το small ναι για 170 και 175 μη σου πω παλικάρια είναι υπερβολικά φαρδύ και ας έχεις πλάτες οικόπεδο. Ρώτα και έναν θείο μου στην Κύπρο που είχε 42 και έβαλε 40 να σου πει , υποψιάζομαι ότι γράφει εδώ μέσα ε θείο;
Σε όλα αυτά, βάλε και το μεγάλο μήκος βραχίονα που έχουν τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης.
Γιαυτό και γω τα ποδήλατα τα σιάχνω με θκάμ εξαρτήματα και δεν τα αγοράζω έτοιμα.

Βρήκα αυτό το σχέδιο έτοιμο για κάτω από τη σέλα

Και μερικά ακόμη παρόμοια. Παίζει να σου κάνει κάποιο;
Κανένα δεν με κάνει, η σέλα έχει 7χ9 Carbon rails, όχι oval, το παλουκόσελου είναι τύπου D-shape.
Για να εκτυπώσεις πρέπει να έχεις τα εξαρτήματα, να μετρήσεις και να προσαρμόσεις.
Ο ανιψιός έχει δίκιο! Έτυχαν κάποιες συγκυρίες κι άλλαξα τιμόνι από 42εκ σε 40εκ κι είδα το φως το αληθινό!
Το τιμόνι που πήρες έχει στα hoods 38mm και 42mm στα drops επειδή έχει 4° drop flare.
Το grip στα drops με το επιπλέον άνοιγμα είναι απλά γ@μώ, και αυτό επειδή ακολουθεί τη φυσική θέση της παλάμης, το επιπλέον άνοιγμα επιτρέπει να μπαίνουν τα γόνατα στο ορθοπέταλο χωρίς να χτυπάνε στις τάπες του τιμονιού.
Μλκ αυτό δεν είναι τιμόνι ποδηλάτου, είναι τιμόνι διαστημόπλοιου :biggrin: :lolsign:

Last edited:

Reaction score
43
Κανένα δεν με κάνει, η σέλα έχει 7χ9 Carbon rails, όχι oval, το παλουκόσελου είναι τύπου D-shape.
Για να εκτυπώσεις πρέπει να έχεις τα εξαρτήματα, να μετρήσεις και να προσαρμόσεις.
Εεε, είπα μήπως... Αλλά είσαι περίπτωση κι εσύ!
Και ναι, γενικά αν δεν έχω κάτι να κάτσω να το μετρήσω και να κάνω δοκιμές, δεν βγαίνει άκρη.
Οπότε πακετάρεις το ποδήλατο ολόκληρο και μου το στέλνεις να το μετρήσω, έτσι; 😆

Σήμερα λέω να περάσω κι από ένα μαγαζί παραδίπλα από τα δικαστήρια στο κέντρο, να κάνω λίγο window shopping. Αλλά με βλέπω να ψάχνω στο car.gr ή σε facebook groups για κάποιο ποδηλατάκι Θεσσαλονίκη ή περίχωρα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.937
Κοίτα εκεί που θα πας το giant propel ή το tcr, εξαιρετικά ποδήλατα και τα δγιό!!

Edit.
Γράψε λάθος, νόμιζα μιλούσες για Αθήνα, άμα όμως έχει και εκεί που θα πας τη συγκεκριμένη εταιρεία, ρίξε μια ματιά

Reaction score
25.090
Πήρα ΤΤ μπαράκια τελικά , για τον αγώνα σήμερα και καν 3θλο που θα κάνω μέχρι να βγει η χρονιά
Vision , ρυθμίζονται σε όλες τις δυνατές θέσεις , εντυπωσιακό το πόσο καλά φτιαγμένες είναι σε αυτό το θέμα.
1000007682.jpg
1000007683.jpg

Τώρα μένει να πάρω και ένα αεροτιμονο vision να δέσει το γλυκό

Reaction score
43
@bretsos έχει 2 Giant στο site τους. Το propel το έχει στην άκρως προνομιακή τιμή των 5000€. Θες να πάθω κανα εγκεφαλικό;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.937
@bretsos έχει 2 Giant στο site τους. Το propel το έχει στην άκρως προνομιακή τιμή των 5000€. Θες να πάθω κανα εγκεφαλικό;
giant propel advanced 2, κάπου στα τρία χιλιάρικα.
Για να τα λέμε και όλα, το propel είναι επιθετικό ποδήλατο, θέλει να έχεις γράψει κάποιες ώρες σε αυτή τη γεωμετρία ώστε να είναι άνετο, το tcr έχει πχιο νορμάλ γεωμετρία ως πλαίσιο και κάνει για αρχάριους

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.577
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm