melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.789
και ρσενικοβότανο να πάρει, του άλλου του γέροντα δενθυμαμαιπωςτονλεν
Δεν τα λέει καλάΑπό εδώ:
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ!μοναχού
Κάπως έτσι, ναι. Ας το δούμε από κοντά.Πίσω σπίτι τώρα
Αυτό που έχει σημασία είναι η παθητική ασφάλεια. Τα μισά και βάλε ηλεκτρονικά μπλιμπλικια είναι απλά ενοχλητικά.Δεν περίμενα να μην έχει 5* τέτοιο αυτοκίνητο
Αυτό μην το πεις στον @costas EARΑυτό που έχει σημασία είναι η παθητική ασφάλεια. Τα μισά και βάλε ηλεκτρονικά μπλιμπλικια είναι απλά ενοχλητικά.
Κι όμως, δεν έχει. Νόμιζα δε θα το προσέξεις.Δυστυχώς ο έρωτας κράτησε μια μέρα. One night stand
Δεν περίμενα να μην έχει 5* τέτοιο αυτοκίνητο
Τι δεν έχει το συγκεκριμένο BMW που χρειάζεται κάποιος τόσο πολύ και το καθιστά μη επιλέξιμο;
Αυτόαλλά για τέτοιου κοστολογίου αυτοκίνητο, είναι λίαν απαράδεκτο,
Οχι. Είναι SUV. Εδώ σταματάει η συζήτηση. Επιπλέον, έχει κακό range και efficiency.Πάνε να οδηγήσεις το iX1 όπως σου είπα και αρχικά, όταν ανέφερες πως θα πας στην BMW για τεστ ντραιβ.
Θα πάω για το i4. Θα κάτσω να το σκεφτώ ψύχραιμα. Με τα έξτρα Driver Assistance Pro και Ενεργητική Ασφάλεια σίγουρα ανεβαίνει σκαλοπάτι.θα πας στην BMW για τεστ ντραιβ.
Dimis με Κινέζικο θα πέσει καζούρα. Να ξερς.Έρχονται και τα NIO όμως. Έχουν και Dolby Atmos και Dirac.
Αυτόπου λέει ο φαλακρός.
.
Θα, θα κάτσω να το σκεφτώ ψύχραιμα.
Το αυτοκίνητο κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ.
Έρχονται και τα NIO όμως. Έχουν και Dolby Atmos και Di
Το έχω υπόψιν μου, θα συνυπολογιστείDimis με Κινέζικο θα πέσει καζούρα. Να ξερς.![]()
![]()
Δεν κοιτάω SUVsΔες και την ix2