- Reaction score
- 2.060
Θελω να σε δω να του λες ....μμμ αυτο ηταν; Δε μου αρεσεΑμα δεν ελθουμε Θεσσαλονικη πως θα το δουμε;; Χερ Ντοκτορ![]()
![]()

Θελω να σε δω να του λες ....μμμ αυτο ηταν; Δε μου αρεσεΑμα δεν ελθουμε Θεσσαλονικη πως θα το δουμε;; Χερ Ντοκτορ![]()
![]()
Δεν τρελαθήκαμε ακόμη για να αγοράσουμε άλλα 7-11 ηχεία και επεξεργαστή για να δοκιμάσουμε το upmixing!!!Αλλά η μία πλευρά, όπως είπα ήδη, προσπαθεί να πείσει πως δήθεν γουστάρει δικαναλη αναπαραγωγή χωρίς upmixing, ενώ δεν διαθέτει τη δυνατότητα να κάνει upmixing. Είναι "θεωρητικό" το "γούστο", φαντασίωση.
Χωρίς πραγματική δυνατότητα δοκιμής.
Το ρώτησα και το συμπέρασμα ειναιΔεν τρελαθήκαμε ακόμη για να αγοράσουμε άλλα 7-11 ηχεία και επεξεργαστή για να δοκιμάσουμε το upmixing!!!
Aκόμη κι αν παίζει καλύτερα, δε μας ενδιαφέρει να βάλουμε ένα κλουβί με ηχεία γύρω μας!!!
Να πάει να χεστεί η καλύτερη χωρική πληροφορία....
το μπαρμπαδάκι εδώ μόνο subs χρειάζεται για να γουστάρεις!!! ποιος χώρος? έχει καπνό ο χώρος!!!
Βλέπω τον μπάρμπα κι αναμένω από στιγμή σε στιγμή να "σκάσει" τον μπάφο, αλλά δεν μου έκανε τη χάρη!το μπαρμπαδάκι εδώ μόνο subs χρειάζεται για να γουστάρεις!!! ποιος χώρος? έχει καπνό ο χώρος!!!
έλα λίγο zapping θέλει!Βλέπω τον μπάρμπα κι αναμένω από στιγμή σε στιγμή να "σκάσει" τον μπάφο, αλλά δεν μου έκανε τη χάρη!![]()
Μου διέφυγε! OMG ρε φίλε, πώς έγινε αυτό;;;;
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???Δεν τρελαθήκαμε ακόμη για να αγοράσουμε άλλα 7-11 ηχεία και επεξεργαστή για να δοκιμάσουμε το upmixing!!!
Aκόμη κι αν παίζει καλύτερα, δε μας ενδιαφέρει να βάλουμε ένα κλουβί με ηχεία γύρω μας!!!
Να πάει να χεστεί η καλύτερη χωρική πληροφορία....
Απαντώντας έμμεσα και στην προσφυγή στην εμπειρία και αυθεντία του συνφορουμίτη , εκπροσώπου της γενιάς των μπούμερς στην οποία ανήκω και εγώ, επιτρέψτε μου οφ τοπικ, να αναρτήσω ένα απολαυστικό κείμενο, που θα θυμίσει γλυκές αλλά και δραματικές εποχέςΌλα αυτά έχουν επιβεβαιωθεί στην πράξη. Εχουμε ακούσει το kii χωρίς σαμπ, χωρίς σαμπ δυνατά, και με σαμπ BXT. Και είναι ακριβώς έτσι.
Επίσης έχουμε ακούσει δικάναλο, με και χωρίς σαμπ, μεγάλα και μικρά ηχεία, δυνατά και ψυθιριστά.
Και έχουμε ζήσει με δικάναλα συστήματα για δεκαετίες, δεν είμαστε νεούδια. Εχω ζήσει με σοβαρά δικαναλα συστήματα πάνω απο 45 χρόνια.
Και έχουμε ακούσει και πολυκάναλα. Με ένα, δύο, πολλά σάμπς, με audyssey, Dirac, Trinnov και με waveforming.
Όλα αυτά τα έχουμε ζήσει, στην πράξη. Δεν τα έχουμε ακουστά. Τα έχουμε ακούσει.
Αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι γράφουν εδώ μπορούν να πουν πως έχουν την ίδια εμπειρία.
«Λέσχη του δίσκου»
Με την ξινή ιδιοκτήτρια που σε σκαναριζε όλον, άμα τη εμφανίσει
τότε ήσουν στο ΚΚΕ γι αυτό..Ήμουν Λύκειο, 1983, όταν άρχισα να ψωνίζω από εκεί, δεν μου δημιούργησε κανείς θέμα.
Και εγώ τότε περίπου πήγα, δευτεροετής στο Εκπα , κοιτα ήταν ειδήμων, ευγενική αλλά σνομπ και ισχυρογνώμων στις απόψεις της περί των ερμηνειών . Αλλα ήταν iconic κατα κάποιο τρόποΉμουν Λύκειο, 1983, όταν άρχισα να ψωνίζω από εκεί, δεν μου δημιούργησε κανείς θέμα.
Μελέτησε πρώτα απερίσκεπτο νιάτοΡε μπαρμπάδια αφού είστε όλοι κουφοί πρακτικά γιατί τσακώνεστε;
Kαι εγώ μπάρμπας είμαι αλλα δεν μαλώνω