- Reaction score
- 90.114
Αφήστε τα ξίδια και τα λάδια, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια. Αυτό έγραψα και πριν. Σε κάποιους αρέσει το ΙΚΕΑ, και είναι αποδεκτό. Αν άρεσαν σε όλους τα ίδια θα είμασταν Σοβιετική Ένωση.Απλά σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που αρέσουν σε άλλους. Δεν αρέσει ούτε αυτό; Ξύδι.![]()
Λες και θα κάτσω ποτέ πίσω, ή θα βάλω 5 άτομα στο αυτοκίνητο. Ασε μας ρε1. Δεν είναι αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα, όπως ας πούμε το νέο Μερτσέντες που κοιτάς, το οποίο θεωρώ χιλιάδες φορές καλύτερο αυτοκίνητο από το εν λόγω BMW, που έχει μέχρι και τούνελ στα πόδια της δεύτερης σειράς καθισμάτων, γελάνε κι οι πέτρες.

Και το Μερσέντες δεν είναι καν διαθέσιμο, άρα δεν συζητάμε για αυτό. Θεωρητικά μόνο. Γενάρη θέλω να έχω αυτοκίνητο.
Τα οδήγησα και τα δύο. Το BMW είναι πολύ καλύτερο, χωρίς συζήτηση . Εσύ κάτσε μέτρα SINAD, και πάρε Denon. Εγώ βλέπω το immersiveness και παίρνω Trinnov.Υποδεέστερες επιδόσεις σε όλα. Επιτάχυνση, τελική ταχύτητα, φρενάρισμα, τεστ ταράνδου, οτιδήποτε λέμε, παντού υπερτερεί το Τέσλα.

Εχ.One pedal drive. Σα το Τέσλα δεν εχ.
Ναι, εμπιστεύομαι τον ΈλονSoftware. Ουδεμία σύγκριση.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αλλά για μάθε και για την BMW τι δυνατότητες plug and charge έχει. Ionity και πολλά άλλαΔίκτυο ταχυφορτιστων σε όλη την Ευρώπη, συν destination chargers.
FSD. Οι Γερμανοί είναι ακόμα σε εμβρυϊκή κατάσταση.

Αν αγόραζα Tesla, θα το απενεργοποιουσα πριν κάνω ένα μέτρο.
Munro speaking the truth.

Το προηγούμενο μοντέλο, με διαφορετικό και λιγότερο software από αυτό που βάζω (εκεί χάνει το αστέρι)Αστέρια στα crash test. 4. Τέλος συζήτησης.
Για ψαξτο λίγο, υπάρχουν πολλά που λένε το αντίθετο. Είδα τουλάχιστον 4. Δεν το θεωρούν καν ίδια κατηγορία.Σε πληθώρα συγκριτικών βίντεο, βγάζουν σαφώς καλύτερο το model 3 από το εν λόγω BMW. Δε τα λέω μόνο γω.![]()
Πήγαινε έλα Ιερισσό δεν πάω. Θέλω μια βδομάδα ξεκούραση ανάμεσα. Ούτε κόντρες κάνω, δεν έκανα ποτέ. Και ζαλίζομαι στα απότομα.Πάρτο αφού σ'άρεσε, και πάμε ένα πήγαινέλα Ιερισσό, επαρχιακή διαδρομή με μπόλικα στροφιλίκια, και να πηγαίνουμε "γοργά", να δούμε πρώτον εάν μπορείς να με ακολουθήσεις ή θα χαθείς πίσω μου![]()
Σοβαρά επιχειρήματα τώρα είναι αυτά για εμένα; Τι είμαι κάνας εφηβος;