Αίτημα διαγραφής

Reaction score
3.487
αναμένω ακόμη τα ονόματα των μελών τα οποία τιμωρήθηκαν ή διαγράφησαν... από τον φεουδάρχη
αν δεν το αποδείξεις...θα ζητήσεις δημόσια συγνώμη
και απαντησα σε αυτο το ερώτημα ξεκάθαρα .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.593
Άρα στις εαυταρες σας αναφέρεστε…μέχρι στιγμής…και σε άλλα μέλη που σας έπιασε πόνος

Reaction score
3.487
Τώρα έγινε ´´και λοιπόν;´´
Αντίθετη άποψη παρουσιάζεις την ειρωνία απέναντι στην επαγγελματική ιδιότητα κάποιου που έχει παρουσία εδώ με ονοματεπώνυμο; Κ πίστεψε με…είμαι από τους τελευταίους που θα τον υπερασπιστώ

Ψόφο σε τι; Πόσταρε…
τα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.Αν τα βρώ θα τα στείλω αλλά αν θυμαται και κανεις άλλος μπορεί να πει.

Στειλε μου σε παρακαλω το κειμενο που ειρωνευτηκα τον γνωστο και θα του ζητησω προσωπικα συγνωμη απο το τηλέφωνο.Δεσμευομαι περί αυτου.

Reaction score
7.069
Παίδες εγώ απλά ρώτησα που γράφουν τις μπούρδες για φεουδαρχία για να πάω να δω τα ποστ ορίτζιναλ για την διασκέδαση χα χα χα κλπ γιατί πραγματικά ( χωρίς να έχω κάτι με τον γράφοντα, βασικά ούτε κοίταξα ποιος το έγραψε) αλλά μιλάμε για την γνωστή μπουρδολογία που έχουν δυστυχώς πάρα πολλοί να κάνουν υποδείξεις και σε φυσικά και σε διαδυκτιακά μαγαζιά αλλά όχι δικά τους.
Και εγώ διαφωνώ πάρα πολύ και με τον Χάρη και με πολλούς άλλους εδώ μέσα αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. Όποιος δεν θέλει ας φτιάξει ένα δικό του φόρουμ ( το έχω κάνει και αυτό 😀😀 ) και τελείωσε η ιστορία.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
τα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.Αν τα βρώ θα τα στείλω αλλά αν θυμαται και κανεις άλλος μπορεί να πει.

Στειλε μου σε παρακαλω το κειμενο που ειρωνευτηκα τον γνωστο και θα του ζητησω προσωπικα συγνωμη απο το τηλέφωνο.Δεσμευομαι περί αυτου.
Πας στα warnings σου κ τα βλέπεις

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Παίδες εγώ απλά ρώτησα που γράφουν τις μπούρδες για φεουδαρχία για να πάω να δω τα ποστ ορίτζιναλ για την διασκέδαση χα χα χα κλπ γιατί πραγματικά ( χωρίς να έχω κάτι με τον γράφοντα, βασικά ούτε κοίταξα ποιος το έγραψε) αλλά μιλάμε για την γνωστή μπουρδολογία που έχουν δυστυχώς πάρα πολλοί να κάνουν υποδείξεις και σε φυσικά και σε διαδυκτιακά μαγαζιά αλλά όχι δικά τους.
Και εγώ διαφωνώ πάρα πολύ και με τον Χάρη και με πολλούς άλλους εδώ μέσα αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. Όποιος δεν θέλει ας φτιάξει ένα δικό του φόρουμ ( το έχω κάνει και αυτό 😀😀 ) και τελείωσε η ιστορία.
Και ο άλλος βρήκε ευκαιρία να πετάξει επιλεκτικά την τέτοια του…ντεμεκ προς απάντηση…

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
Επειδή βλέπω είσαι φαν της κοπτοραπτικής για αυτό άλλωστε κρατάς κ σκρινσοτ ποστ σου με το παλιό αβαταρ…ας θυμηθούμε το αρχικό σου ποστ που προηγήθηκε του δικού μου «γκε γκε» κ οποίος θέλει ας ακολουθήσει τη ροή κ το τι έγραψε το αδικημένο μελος στη συνέχεια :whistling:
αυτο το λουλούδι στη μεση στο πινακα της ιταλικής αστυνομίας με τους συλληφθέντες ειναι ο Πρόεδρος της hellenic train!!!! γκε-γκε?

View attachment 283348

Reaction score
3.487
αυτο ειναι το τελικο μου ποστ πριν το μπαν.

Κάποιο λάθος κανεις και δεν παίζω καθόλου !
Μαζεψτε όλα τα ποστ και αφήστε τελευταίο το δικό μου αστείο.
Κραυγή προς λίγο λογική ήταν στην τελική και όχι αστείο
Έχουμε τρελαθεί ένα μήνα τώρα σε crown εναντίον όλων και συστηνεις σε μένα σοβαρότητα?
Μαζεψτε το πάρτε ενεργά ,πάρτε παθητικά,πάρτε 50 σαμπ ,και βάλτε φιδολαδα και καλώδια 5000 το μέτρο και μετά κάνε παρατήρηση σε μένα με το ένα ποστ .
Και το δεν παίζω δεν το κατάλαβα?

Ξεκαθαρίζω ότι κανω αστείο .
και ναι ειπα ψέμματα στην ερώτηση πριν το μπαν αν ειμαι ψεκ .Απαντησα ειμαι μονου όχι πολλαπλου που θυμομουν

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
αυτο ειναι το τελικο μου ποστ πριν το μπαν.

Κάποιο λάθος κανεις και δεν παίζω καθόλου !
Μαζεψτε όλα τα ποστ και αφήστε τελευταίο το δικό μου αστείο.
Κραυγή προς λίγο λογική ήταν στην τελική και όχι αστείο
Έχουμε τρελαθεί ένα μήνα τώρα σε crown εναντίον όλων και συστηνεις σε μένα σοβαρότητα?
Μαζεψτε το πάρτε ενεργά ,πάρτε παθητικά,πάρτε 50 σαμπ ,και βάλτε φιδολαδα και καλώδια 5000 το μέτρο και μετά κάνε παρατήρηση σε μένα με το ένα ποστ .
Και το δεν παίζω δεν το κατάλαβα?

Ξεκαθαρίζω ότι κανω αστείο .
Δεν καταλαβαίνω τι σας πιάνει κ δεν ανεβάζετε τα λινκς να μπορούν τα μέλη να διαβάζουν όλη την ροή… :whistling:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
τα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.
Άρα αφήνεις και υπόνοιες για κοπτοραπτική από μέρους της ΔΟ;
καλά θα πάει αυτό…>:(

Reaction score
3.487
Πάλι τα ίδια; :roflmao:
οχι παρεξηγησες αυτο προτιμω να στο δειξω ετσι γιατι εγω ντρεπομαι που το βλέπω να γραφεται και δεν θέλω να φανει καν ποιος το γραφει

daharis666

Moderator
Reaction score
83.593
οχι παρεξηγησες αυτο προτιμω να στο δειξω ετσι γιατι εγω ντρεπομαι που το βλέπω να γραφεται και δεν θέλω να φανει καν ποιος το γραφει
Εσύ γιατί να ντραπείς; Μη σε νοιάζει…η ντροπή όλη δική μου
Λινκ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos