- Reaction score
- 83.592
Το βαν που είναι ;
Βάλε το λινκ να δούμε ακριβώς κ τι έγραψες εσύ…
Το βαν που είναι ;
και απαντησα σε αυτο το ερώτημα ξεκάθαρα .αναμένω ακόμη τα ονόματα των μελών τα οποία τιμωρήθηκαν ή διαγράφησαν... από τον φεουδάρχη
αν δεν το αποδείξεις...θα ζητήσεις δημόσια συγνώμη
Ναι…περνάω από μέσα χωρίς να το καταλάβωκαι απαντησα σε αυτο το ερώτημα ξεκάθαρα .
τα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.Αν τα βρώ θα τα στείλω αλλά αν θυμαται και κανεις άλλος μπορεί να πει.Τώρα έγινε ´´και λοιπόν;´´
Αντίθετη άποψη παρουσιάζεις την ειρωνία απέναντι στην επαγγελματική ιδιότητα κάποιου που έχει παρουσία εδώ με ονοματεπώνυμο; Κ πίστεψε με…είμαι από τους τελευταίους που θα τον υπερασπιστώ
Ψόφο σε τι; Πόσταρε…
Πας στα warnings σου κ τα βλέπειςτα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.Αν τα βρώ θα τα στείλω αλλά αν θυμαται και κανεις άλλος μπορεί να πει.
Στειλε μου σε παρακαλω το κειμενο που ειρωνευτηκα τον γνωστο και θα του ζητησω προσωπικα συγνωμη απο το τηλέφωνο.Δεσμευομαι περί αυτου.
Και ο άλλος βρήκε ευκαιρία να πετάξει επιλεκτικά την τέτοια του…ντεμεκ προς απάντηση…Παίδες εγώ απλά ρώτησα που γράφουν τις μπούρδες για φεουδαρχία για να πάω να δω τα ποστ ορίτζιναλ για την διασκέδαση χα χα χα κλπ γιατί πραγματικά ( χωρίς να έχω κάτι με τον γράφοντα, βασικά ούτε κοίταξα ποιος το έγραψε) αλλά μιλάμε για την γνωστή μπουρδολογία που έχουν δυστυχώς πάρα πολλοί να κάνουν υποδείξεις και σε φυσικά και σε διαδυκτιακά μαγαζιά αλλά όχι δικά τους.
Και εγώ διαφωνώ πάρα πολύ και με τον Χάρη και με πολλούς άλλους εδώ μέσα αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή. Όποιος δεν θέλει ας φτιάξει ένα δικό του φόρουμ ( το έχω κάνει και αυτό) και τελείωσε η ιστορία.
Επειδή βλέπω είσαι φαν της κοπτοραπτικής για αυτό άλλωστε κρατάς κ σκρινσοτ ποστ σου με το παλιό αβαταρ…ας θυμηθούμε το αρχικό σου ποστ που προηγήθηκε του δικού μου «γκε γκε» κ οποίος θέλει ας ακολουθήσει τη ροή κ το τι έγραψε το αδικημένο μελος στη συνέχεια
αυτο το λουλούδι στη μεση στο πινακα της ιταλικής αστυνομίας με τους συλληφθέντες ειναι ο Πρόεδρος της hellenic train!!!! γκε-γκε?
View attachment 283348
Δεν καταλαβαίνω τι σας πιάνει κ δεν ανεβάζετε τα λινκς να μπορούν τα μέλη να διαβάζουν όλη την ροή…αυτο ειναι το τελικο μου ποστ πριν το μπαν.
Κάποιο λάθος κανεις και δεν παίζω καθόλου !
Μαζεψτε όλα τα ποστ και αφήστε τελευταίο το δικό μου αστείο.
Κραυγή προς λίγο λογική ήταν στην τελική και όχι αστείο
Έχουμε τρελαθεί ένα μήνα τώρα σε crown εναντίον όλων και συστηνεις σε μένα σοβαρότητα?
Μαζεψτε το πάρτε ενεργά ,πάρτε παθητικά,πάρτε 50 σαμπ ,και βάλτε φιδολαδα και καλώδια 5000 το μέτρο και μετά κάνε παρατήρηση σε μένα με το ένα ποστ .
Και το δεν παίζω δεν το κατάλαβα?
Ξεκαθαρίζω ότι κανω αστείο .
δεν ξερω πως να το κανωΔεν καταλαβαίνω τι σας πιάνει κ δεν ανεβάζετε τα λινκς να μπορούν τα μέλη να διαβάζουν όλη την ροή…![]()
Πατάς quote και μετά ινσερτ quoteδεν ξερω πως να το κανω
κατσε να το δοκιμασωΠατάς quote και μετά ινσερτ quote
Άρα αφήνεις και υπόνοιες για κοπτοραπτική από μέρους της ΔΟ;τα ειχα κρατημένα όλα αυτα σε σκρινσοτ καποια στιγμη για να μην υπάρξουν αθέμητες τακτικές.
οχι παρεξηγησες αυτο προτιμω να στο δειξω ετσι γιατι εγω ντρεπομαι που το βλέπω να γραφεται και δεν θέλω να φανει καν ποιος το γραφειΠάλι τα ίδια;![]()
Εσύ γιατί να ντραπείς; Μη σε νοιάζει…η ντροπή όλη δική μουοχι παρεξηγησες αυτο προτιμω να στο δειξω ετσι γιατι εγω ντρεπομαι που το βλέπω να γραφεται και δεν θέλω να φανει καν ποιος το γραφει
ελα το βρηκαDevice Description
Pass / X 150.5 (Used Device)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
product-family: Transistor-Poweramp
Further Info: Pass Homepage
function: no restrictions
appearance: as good as new