Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.532
Για της παράδες που στοιχίζουν είναι εξαιρετικά γυαλια, έχουν ωραίο grip στη μάπα , πήρα ενα ζευγάρι για τη δλειές στα κτήματα.
Όλη η ζωή είναι μία κόντρα σε ιεραρχικές σκάλες. Αθλητισμός χωρίς πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Ο λόγος που σταμάτησα την ποδηλασία στα 17 μου, ενώ ήδη είχα μπει στην εθνική ομάδα εφήβων, ήταν επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν αρκετά ταλαντούχος γενετικά για να έχω καριέρα πρωταθλητή. Όλα είναι μαθηματικά. Το συναίσθημα είναι αδυναμία.
και γω που είμαι γενετικά ταλαντούχος απεχθάνομαι το πρωταθλητισμό, είμαι η εξαίρεση του κανόνα :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.883
δεν είδα κανέναν πολυκάναλο να έβαλε να δει Ταρκόφσκι και Μπέλα Ταρ.
Κάτω από Ράμπο εγώ δε βάζω. 🍌
Ένα Σβαρτζενέγκερ έστω, ένα τερμινέιτορ.
Μέχρι κει κατεβαίνω, παρακάτ δεν εχ.

Faidros Barlas

Φρομ δε ρίβερ του δε ση
Reaction score
2.097
Καλά, εσύ είσαι και γνωστός basshead οπότε έχεις το ακαταλόγιστο, έννοια σου!

Όλη η ζωή είναι μία κόντρα σε ιεραρχικές σκάλες. Αθλητισμός χωρίς πρωταθλητισμό δεν υπάρχει. Ο λόγος που σταμάτησα την ποδηλασία στα 17 μου, ενώ ήδη είχα μπει στην εθνική ομάδα εφήβων, ήταν επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν αρκετά ταλαντούχος γενετικά για να έχω καριέρα πρωταθλητή. Όλα είναι μαθηματικά. Το συναίσθημα είναι αδυναμία.
Δεν συμφωνούμε καθόλου, αλλά και να συμφωνούσαμε, πάλι εγώ θα διάλεγα την κατ΄εσένα "αδυναμία".

Οι δηλώσεις του τύπου "όλα είναι Χ" είναι ύπουλες παγίδες, καθόσον όλοι γνωρίζουν ότι αν όλα είναι Χ, τίποτα δεν είναι Χ!

Το πρόβλημα δεν είναι το να χρησιμοποιούνται οι φόρμουλες αυτές σε επίπεδο πρωταθλητισμού (εκεί είναι λογικό και άλλωστε πρέπει η ατομική πρόοδος να είναι κάπως ποσοτικά μετρήσιμη), αλλά όταν αυτό το πράγμα το παίρνει ο κάθε ερασιτέχνης μαϊμουδίζοντας το τι συμβαίνει σε επαγγελματικό επίπεδο και ενδεχομένως μαϊμουδίζοντας άκομψα και άγαρμπα, εντελώς λανθασμένα.

Και βεβαίως έρχονται και οι εταιρείες με το αζημίωτο να σου πουλήσουν ποδήλατα μερικών χιλιάδων ευρώ και κάθε λογής γκατζετάκι και τεχνικό ρουχαλάκι για να μπορείς εσύ να κάνεις μία βόλτα 60 km με μερικές εκατοντάδες υψομετρικά ανάμεσα, αλλιώς είσαι δευτεράντζα, παραπεταμένος και στην τελική κινδυνεύεις κιόλας αν δεν έχεις κάρμπον, δισκόφρενα, ηλεκτρονικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, κράνος των 300 ευρώ και ασορτί εσώρουχο, χώρια την συναφή τροφοδοσία.

Τα ίδια παντού, άλλοι περπατάνε 7 χιλ. την μέρα και θεωρούν ότι χρειάζονται το απόλυτο αθλητικό παπούτσι τρεξίματος, ειδάλλως θα τους πέσει ο πάτος, τα ίδια στην ορειβασία κ.τ.λ. Πλέον δεν μπορείς να ξεμυτίσεις από το σπίτι για οποιαδήποτε δραστηριότητα αν προηγουμένως δεν έχεις προμηθευτεί ένα σκασμό προϊόντα αμφίβολης ποιότητας και αποτελεσματικότητας και αν δεν ξημεροβραδιάζεσαι στα αντίστοιχα εγχώρια και διεθνή φόρα (τα οποία πληθαίνουν ολοένα σαν τα μανιτάρια) έχοντας πάρει ένα σωρό αντικρουόμενες γνώμες για το κάθετι από τους κάθε λογής "θα σου πω εγώ"!

Δεν ξέρω ποιός είναι τόσο αφελής για να μην τα βλέπει όλα αυτά και ότι εκεί ακριβώς κόλλαγε η παρατήρηση περί διαμεσολάβησης των πάντων πλέον από το εμπόρευμα και τη διαφήμιση και όχι στο αν ζω σαν τον παλαιοχριστιανό στο σπήλαιο χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο. Αλλά εδώ πέρα η διαστρέβλωση είναι δευτέρα έξις ορισμένων, ή (στο καλό σενάριο) υπάρχει πρόβλημα κατανόησης γραπτού λόγου..

Μάλιστα τον προβληματισμό αυτό, ότι οι εταιρείες κοιτάνε να αρμέξουν τους αφελείς και τους νουμπάδες σε κάθε χόμπι τον έχω διαβάσει συχνά εδώ πέρα και από πολλούς πρωτεργάτες του νήματος, οπότε δεν ξέρω γιατί τσινάνε πολλοί τώρα, ίσως επειδή πάλι κοιτάνε όχι το τι λέγεται αλλά ποιός το λέει, το κλασικό κουσούρι των απανταχού συμπλεγματικών που ασχολούνται με πρόσωπα και όχι ιδέες (εμένα τα πρόσωπα μου είναι αδιάφορα, με απασχολούν μόνο ως φορείς συγκεκριμένων ιδεών ή ως συμπύκνωση αρχέτυπων ή ορισμένων ανθρωπότυπων που είναι άξιοι περαιτέρω κοινωνιολογικής μελέτης)..

Κάποιος άφησε μια φαιδρή πορδή στο thread κι ακόμα να ξεβρωμίσει. Ανοίξτε ένα παράθυρο, ρε μαλάκες! :roflmao:
Άλλος ένας που ενώ δεν του έχω απευθυνθεί καν προσωπικά ποτέ (πόσο μάλλον να τον προσβάλλω τοιουτοτρόπως), θεωρεί ότι έχει το ελευθέρας, κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιο, να μιλάει έτσι. Θα σου πω, ότι είπα και σε άλλους εδώ (και ας τα πάρει ο καθένας όπως θέλει): αυτές τις εξυπνάδες και το ύφος έλα να το πουλήσεις από κοντά αν μπορείς και είσαι τόσο μάγκας, αλλιώς συμμαζέψου και μη ξανασχοληθείς με πράγματα που ούτε καταλαβαίνεις ούτε σε αφορούν σαν ψυχοσύνθεση και ιδιοσυγκρασία, κάτσε εκεί που είσαι και νιώθεις άνετα και ωραία με τον κυπριακό νεοπλουτισμό σου και τα συναφή ενδιαφέροντα και γούστα..

Επειδή νομίζεις ότι κάνω πλάκα... όντως από ραδιόφωνο με μπαταρίες (δηλαδή τέτοιου τύπου, απλά είναι και στο ρεύμα) και player παρόμοιο ακούω, άντε κι από το ηχείο του PC (μια φτηνή ηχόμπαρα με μικρό sub της Creative). Όπως κι με ασύρματα ακουστικά στο ποδήλατο από το κινητό. Έχει πάψει προ πολλού να με απασχολούν οι "πχιότητες" και οι συσκευές αναπαραγωγής (άσε που ούτε τηλεόραση δεν έχω, έχει χαλάσει εδώ και καιρό και καθόλου δεν με ενοχλεί), ενώ καθόλου δεν διαφωνώ σε αυτό που λες περί loudness και εμπορευματοποίησης (ανάμεσα στα άλλα, που έχουν να κάνουν με την ίδια την μουσική, όχι πώς παίζει). Κρίνεις εύκολα συνήθως και με ελλειπή στοιχεία... δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνο όσα λέμε ή δεν λέμε εδώ μέσα. :geek:
Κρίνω αποκλειστικά με βάση τα όσα έγραψες και γράφεις και σε αυτά απαντώ (όπως θεωρώ ότι κάνεις και εσύ άλλωστε), προσπαθώντας να αποφεύγω να κάνω σενάρια για τον άλλο για πράγματα και πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του που ο ίδιος επιλέγει να μην φανερώσει εδώ. Αυτό γιατί και ο ίδιος εδώ φανερώνω ένα πολύ μικρό ποσοστό των ενδιαφερόντων και των πτυχών του χαρακτήρα μου, έτσι που εύκολα βγαίνει η εικόνα του μονομανούς με την πολιτική, με την Χαμάς ή και τον Βλαδίμερο.

Εκ των πραγμάτων, όλοι κρίνουμε εδώ με ό,τι στοιχεία έχουμε διαθέσιμα και αφήνει ο άλλος να διαφανούν, προφανώς ελλείψει προσωπικής επαφής in real life έτσι έχουν τα πράγματα..

Το δεν είμαστε μόνο όσα λέμε ή δεν λέμε εδώ, να το έχεις πάντα υπόψιν και για τον συνομιλητή σου όμως, το μαχαίρι είναι δίκοπο.

Αν δεν διαφωνείς και συμφωνούμε και κάπου, πάλι καλά, θα είναι ίσως η πρώτη και τελευταία φορά!

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.992
Κάτσε, θα σου απαντήσω... χριστιανικά τώρα! :roflmao: :laugh:

«Μὴ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτε· ἐν ὧ γὰρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, καὶ ἐν ὧ μέτρῳ μετρεῖτε μετρηθήσεται ὑμῖν. Τί δὲ βλέπεις τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ ἐν τῷ σῷ ὀφθαλμῷ δοκὸν οὐ κατανοεῖς; Ἢ πῶς ἐρεῖς τῷ ἀδελφῷ σου, ἄφες ἐκβάλω τὸ κάρφος ἀπὸ τοῦ ὀφθαλμοῦ σου, καὶ ἰδοὺ ἡ δοκὸς ἐν τῷ ὀφθαλμῷ σου; Ὑποκριτά, ἔκβαλε πρῶτον τὴν δοκὸν ἐκ τοῦ ὀφθαλμοῦ σου, καὶ τότε διαβλέψεις ἐκβαλεῖν τὸ κάρφος ἐκ τοῦ ὀφθαλμοῦ τοῦ ἀδελφοῦ σου» (Ματθ. 7, 15).

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON