- Reaction score
- 145.240
Άσε μας κουκλίτσα μου..ήχο σύστημα μετριότης μετριοτήτων άσε που να τρέχεις τώρα. Αν αυτο σας φαίνεται καλό δεν έχετε ακούσει κάτι σωστό σε αυτοκίνητο, ίσως καλύτερα για να μην μπαίνουν ιδέες.

Για πες μου, για να'χουμε να γελάμε δηλαδή, σε ποιο ΙΧ έχεις ακούσει καλύτερο immersive ηχοσύστημα "μαμά";

Πιο "δυνατά" έχω ακούσει πολλά, αλλά αφενός ήταν δικαναλα

Εγώ ακούω να παίζει εξαιρετικά, με εκπληκτική τονική ισορροπία (με ελάχιστο πείραγμα στο EQ), τόσο φωνές (γνωστά μου ακούσματα) όσο και οποιεσδήποτε μουσικές. Στο δικό μου Τέσλα μπήκε κι ο έτερος φαλάκρας, ο νυν hater

Βεβαίως έχει ρυθμίσεις στη διαβάθμιση του 3D upmixing, που θέλουν πειραματισμό, όπως και καλιμπράρισμα για τη θέση του οδηγού, ή για κεντρικότερες θέσεις μέσα στο αυτοκίνητο.
Μια χαρά παίζει immersive υλικό από Tidal, με ωραιότατη και διακριτή την παρουσία των πάνω ηχείων, και σαφέστατη τοποθέτηση στο χώρο.
Πόσα immersive setup έχεις ακούσει σε ΙΧ για να έχεις άποψη μωρέ;

Εν τω μεταξύ έχουν γραφτεί ένα σωρό άρθρα με διθυραμβικές κριτικές για το ηχοσύστημα των Τέσλα. Εσένα περιμέναμε να μας πεις πως παιζ.

Τες πα.
Πάμε στο ζουμί:
Χαίρω πολύ, Κώστας.στον δρόμο γενικά είναι πολύ καλό

Επίσης:
Απ'τα καλύτερα, ή το καλύτερο και με διαφορά;Efficiency προφανώς με 40χλμ δεν έχει νόημα να συζητάμε μάλλον είναι από τα καλύτερα το Υ
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έχω πολλά απίστευτα να σου δείξω, να τρίβεις τα ματάκια σου λέμε.
Κάτσε να σου δείξω μόνο ένα, σημερινό, τώρα το πρωί, με βροχή στο δρόμο και μπόλικη κίνηση, και 16° θερμοκρασία:

Τρίψε τα ματάκια σου λιγάκι.

Σταμάτησα για καφέ, και στο υπόλοιπο της διαδρομής είχα κατανάλωση 4 kWh/100 km.
Τέσσερις, ολογράφως.
Από την αρχή της διαδρομής μου, 10,3 kWh/100km.
Βλέπεις καταναλώσεις που δεν υπάρχουν σε άλλα BEV.
Στο δρόμο με 120 σταθερά, και να οδηγεί αυτό, από ΣΕΑ σε ΣΕΑ, με έβγαλε χθες 17,3 kWh/100:
(Υπ'οψιν, πίεση στα ελαστικά, 46)

Εν τω μεταξύ σταματήσαμε για κατούρημα, όχι για φόρτιση.

Όπως και στο Θεσσαλονίκη Αθήνα, σταματήσαμε ενδιάμεσα, πριν την Αταλάντη, μόνο για κατούρημα, χωρίς φόρτιση.
Μόνον σε superchargers φορτίζουμε λέμε. Να βλέπουμε πάνω από 235 kW ισχύ φόρτισης σε ντετέ, μόλις το βάζεις στην μπριζα.

Last edited: