Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
12.722
με εχετε κρατησει στο μαγαζι και η ωρα ειναι 12,30να απανταω αυτο που ρωτατε .
η πρακτικη που χρησιμοποιει αυτος ο ανθρωπος ειναι αυτα που ηξερε ο χωρος στην ουσια 15-20 χρονια πισω
ενω στην θεωρια αυτα που λεει αυτος ειναι σωστα στην πραξη δεν ειναι ετσι .

Αν παρεις αυτη την συσκευη που εχει κατασκευασει σωστα αυτος ο ανθρωπος με τα μεσα που ειχε τοτε και αλλαξεις τους τελεστικους που χρσιμοποιει με σημερινους ( ο τοτε εχει ταχυτητα 3ΜΗΖ ο σημερινος εχει ταχυτητα 300ΜΗΖ ) εκει θα αρχισει να αποκαλυπτει πραγματα τα οποια ο ανθρωπος αυτος δεν εχει δει .

40-45 χρονια πριν ο nelson Pass εκανε ακριβως το ιδιο κανοντας null τεστ αναμεσα στα δυο καναλια του ιδιου ενισχυτη γαι να εντοπισει διαφορες μεταξυ των δυο καναλιων

40-45 χρονια πριν ο Bob Carver Κληθηκε απο το περιοδικο Stereophile σε ενα δωματιο ξενοδοχειου για να κανει ενα null test μεταξυ ενος πανακριβου ενισχυτη και ενα δικο του σχετικα φτηνιαρικο ενισχυτη .
Σε λιγοτερο απο 24 ωρες ο Bob το εκανε και κερδισε το στοιχημα ......

οχι γιατι ο bob ηταν καλυτερος απλα γιατι την εποχη εκεινη μπορουσαν να μετρησουν πολυ λιγα πραγματα
Αν σημερα γινοταν το ιδιο πραγμα ο bob δεν θα ειχε καμμια απολυτως ελπιδα .....

οχι τα συμπερασματα του με την σημερινη τεχνολογια ειναι οχι λαθος αλλα σιγουρα ανεπαρκεις και το προβλημα του ειναι οτι απο την σχολη που προερχεται PRO AUDIo παιρνουν πολλα πραγματα ως δεδομενα .
Η σπουδη του KEN ISHIWATTA πανω στα HDAM αποκαλυπτει απο μονη της το λαθος του

τι εκανε ο ΚΕΝ ? ηθελε ενα μπαφερ για ενα CD player και ολοι του ελεγα να βαλει 5532 τελεστικο ο ΚΕΝ σκεφτηκε οτι το 5532 εχιε 110 τρανσιστορ στο καθε καναλι για αν ειναι ευελικτος ( να μπορει να ειναι drop in σε δεκαδες εφαρμογες ) συν οτι πολλα απο αυτα ηταν σχετικα με το PSRR δλδ ηταν διαταξεις που εχιε μεσα ο τελεστικος για να σου επιτρεπει να τον τρεχεις καλα ακομα και με μαπα τροφοδοτικα Οποτε 110 τρανσιστορ 110 επι ο θορυβος . Συν το cross talk καναλι με καναλι

τι εκανε ο τυπος εγδυσε τον τελεστικο κρατησε μονο 7 τρανζιστορ που χρειαζοταν για την δουλεια και επειδη αυτο που εφιαξε θα εβαζε εβαζε θορυβο τροφοδοσιας εκανε το τροφοδοτικου τουμπανο να μην εχει θεμα
αποτελεσμα ?
το 5532 οριακα θα παει 18ΚΗΖ σε χρηση Audio με ασφαλεια με ενα crosstalk γυρω στα 92db
ενω το HDAM μπορει να παει σχεδον MHZ αν χρειαστει και το crosstalk ειναι 109db
Τι κερδισε περισσοτερη αναλυση

εχιε δεκαδες αλλα παραδειγματα ανθρωπων που σκεφτηκαν ετσι και κερδισαν
το νουμερο ενα DAC στον κοσμο ειναι κατασκευασμενο με αυτη την λογικη και πουλαει 50Κ το καθε κομματι

Ολα αυτα ταπραγματα που συζηταμε εχουν απτο αποτελεσμα στα συστηματα που εχουν καποια επαρκη αναλυση ( συνηθως αυτο το κανουν οι απλες κατασκευες ) Σε ολα τα αλλα συστηματα οι διαφορες θα καταναλωθουν μεσα στα προβληματα που εχει το μηχανημα

τι νοημα εχει να προσπαθεις να μετρησεις τι διαφορα εχει ενα καλωδιο στα 20Κ με ενα μηχανημα που δεν παει 18
Ναι, αλλά το εν λόγω μηχάνημα είναι σε θέση να εξισορροπήσει και εν συνεχεία να κάνει την αφαίρεση της πηγής Α απο τη πηγή Β και να κρατήσει τη διαφορά. Αν λοιπόν υπήρχαν ακουστές διαφορές, θα έπρεπε να τις εμφάνιζε ο null tester, όπως και σε ένα βαθμό το κάνει, αλλά με ενίσχυση 80+ db. Κάτι δηλαδή που δεν μπορείς να ακούσεις, όπως δεν μπορεί να ακούσει κανένας ακροατής, χρυσαυτιάς ή μη. Δεν υπάρχει πιο αναλυτικό σύστημα απο τον null tester ή κάτι παρόμοιο.
Που είδες όμως να αναφέρομαι στο εύρος συχνοτήτων; Εγώ παρέθεσα το παράδειγμα ενός μηχανήματος που δουλειά του είναι να συγκρίνει. Αν υπήρχε διαφορά, θα έβγαινε στο αποτέλεσμα. Δεν βγήκε τίποτα όμως. Θέλεις να μη τα λέει καλά ο null tester? Θέλεις να μου πεις ότι το κινητό σου μετράει καλύτερα απο ένα minidsp umik1 στηριγμένο σε τρίποδο σε απόλυτα σταθερή θέση μέσα στο χώρο χωρίς περιθώριο παραμικρής μεταβολής; Ή μήπως απλά θέλεις να σε πιστέψουμε λαμβάνοντας υπ'όψιν τη πολυετή εμπειρία σου στο χώρο του audio και των επισκευών; Εγώ για να σε πιστέψω θέλω απτά παραδείγματα και σωστή μεθοδολογία μετρήσεων ( κάτι που ήδη έχω κάνει, έχω μετρήσει σωστά με τον κατάλληλο εξοπλισμό, παρέθεσα το παράδειγμα του null tester και αν εσύ θεωρείς ότι ακούς διαφορές, θεωρώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι δεν ακούω διαφορές, κάτι όμως στο οποίο συνηγορεί και η όλη θεωρία πίσω απο τα ABX blind tests ).

Προσεξε μπερδευεις κατι
Το ποσο καλα παει το ηχειο σου ειναι μια βαση για να ξεκινησεις αντιστοιχα το ιδιο,και για τον ενισχυτη, τις πηγες κλπ
ειναι προφανες οτι στους χωρους μας υπαρουν προβληματα και οι μετρησεις που εχουν παρθει σε ενα τελειο περιβαλον τυπου ανοηχοικο δωματιο ειναι πρακτικα απιθανο να παρθουν η να επαναληφθουν στα σπιτι μας.

Πρωτα εγω δηλωνω οτι το σπιτι μου εχει προβλημα , δεν μπορω να το αλλαξω ομως ,νοικιαζω δεν εχω δικο μου σπιτι οποτε ειμαι υποχρεωμενος να παω με αυτο.
Προφανως εχουν γινει διαφορες δουλειες στον χωρο και απο τα 100 προβληματα ισως να ελυσα τα 15
Αυτο ειναι περαν πασης αμφιβολις δεν το συζηταμε παραμενει να υπαρχουν θεματα που δεν μπορω να λυσω .

Ομως αυτα ειναι αδιαφορα σε ενα τεστ ΑΒ τα οποια προβληματα εχει ο χωρος και το συστημα ισχυουν αυτουσια και στις δυο δοκιμες που κανεις, Υποβαλεις τον εξοπλισμο σου και την μετρηση στις ακριβως ιδιες συνθηκες.
Οπως και στo null test που κανει ο τυπος .
Σε ενδιαφερει ΜΟΝΟ να δεις αν μπορεις να εντοπισεις ΔΙΑΦΟΡΑ
Όχι, εσύ μπερδεύεις αυτά που λέμε για να ενισχύσεις το επιχείρημά σου. Εγώ αναφέρθηκα στις ιδιότητες του χώρου ως προς τη παρατήρησή σου ότι έχεις ένα ηχείο που κατεβαίνει στους 29 κύκλους ( -3db, ok ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πραγματικά έρχονται στο αυτί σου 29 κύκλοι -3db.

Reaction score
9.962
Καλά εσύ τι τριγυρίζεις συνέχεια εδώ ; Τελείωσαν οι πολυκάναλοι ; :D :D
Στο πολυκαναλο τα έχουμε λυμένα τα προβλήματα. Εδώ έχει περισσότερη πλάκα με τα RG, την διπλό καλωδίωση, τους κλωβούς Φάραντεϊ, τα δαχτυλίδια φερριτη. :biggrin:
Για το καλώδιο μην κοντράρεις, RG 179 Δεν σηκώνω αντίρρηση, ρώτα και τον Σάκη αν θες να δεις τι θα σου πει :biggrin:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.510
η δικιά μου λογική λέει άλλα...

1.πως ένας ιδιώτης μπορεί και μπαίνει σε ένα πολυτεχνείο, να βρίσκει έτσι πρόχειρα 40 φοιτητάκους και να τους πείθει να ασχοληθούν, μαζί με ότι άλλο έχουν να κάνουν παράλληλα, με δυο κομμάτια καλώδιο ?

2. που είναι τα αποτελέσματα μιας τόοοοσο μεγάλης ''απογευματινής'' εργασίας που δεν κατάφερε ποτέ στα χρονικά του όντιο να παρουσιάσει άλλος επιστημονικός φορέας ή ακόμα και κατασκευαστής ?

3. γιατί μετά από τόοοοσα χρόνια εδώ μέσα....και τα άπειρα αντίστοιχα νήματα...βγαίνει τώρα στη φόρα?

έχω και 4,5 κ 6 αλλά λέω να την πέσω
1) Κανενας Ιδιωτης δεν μπηκε στο Πολυτεχνειο
Μπηκε ο εξωτερικος Ηλεκτρονικος που στηριξε το Ηλεκτρονικο εργαστηριο του Τμηματος Μηχανολογων /Τομεας Πυρηνικης Τεχνολογιας απο το 1994 , πληρωμενος ψιχουλα επειδη ο αδελφος του, Νικολαος Πετροπουλος ειναι σημερα ο επικεφαλης καθηγητης τουΤομεα .
2) Το αποτελεσμα της απογευματινης ερευνας δεν ειχε απολυτως καμμια ουσια, και καμμια χρηστικοτητα να δημοσιευθει και ειναι κατι το οποιο ειναι παντελως αχρηστο . Απλα για την τιμη των οπλων επρεπε να τεκμηριωθει και επιστημονικα .Το αποτελεσμα το ξεραμε απο την αρχη , Το εχει το καλωδιο δεν εχει φορα , και αν εχει αυτο οφειλεται στην εξελαση .
Η ενσωματωση του καλωδιου σε audio εφαρμογες πραγματι μπορει να δημιουργησει θεμα φορας ενω παραμενει η χρηση του εντος προδιαγραφων .
3) το 2 απανταει και το 3
ο έξυπνος παραδέχεται... ο πονηρός δικαιολογείται.... ο ηλίθιος επιμένει
2 στα 3 μέχρι τώρα....συνέχισε
Μπορεις να ανεβασεις οσα γνωμικα θελεις
δεν αλλαζει οτι εγραψες μια χλευαστικη παπατζα
Κανε ενα ΠΜ στον Κογια με το γνωμικο σου
Ναι, αλλά το εν λόγω μηχάνημα είναι σε θέση να εξισορροπήσει και εν συνεχεία να κάνει την αφαίρεση της πηγής Α απο τη πηγή Β και να κρατήσει τη διαφορά. Αν λοιπόν υπήρχαν ακουστές διαφορές, θα έπρεπε να τις εμφάνιζε ο null tester, όπως και σε ένα βαθμό το κάνει, αλλά με ενίσχυση 80+ db. Κάτι δηλαδή που δεν μπορείς να ακούσεις, όπως δεν μπορεί να ακούσει κανένας ακροατής, χρυσαυτιάς ή μη. Δεν υπάρχει πιο αναλυτικό σύστημα απο τον null tester ή κάτι παρόμοιο.
Που είδες όμως να αναφέρομαι στο εύρος συχνοτήτων; Εγώ παρέθεσα το παράδειγμα ενός μηχανήματος που δουλειά του είναι να συγκρίνει. Αν υπήρχε διαφορά, θα έβγαινε στο αποτέλεσμα. Δεν βγήκε τίποτα όμως. Θέλεις να μη τα λέει καλά ο null tester? Θέλεις να μου πεις ότι το κινητό σου μετράει καλύτερα απο ένα minidsp umik1 στηριγμένο σε τρίποδο σε απόλυτα σταθερή θέση μέσα στο χώρο χωρίς περιθώριο παραμικρής μεταβολής; Ή μήπως απλά θέλεις να σε πιστέψουμε λαμβάνοντας υπ'όψιν τη πολυετή εμπειρία σου στο χώρο του audio και των επισκευών; Εγώ για να σε πιστέψω θέλω απτά παραδείγματα και σωστή μεθοδολογία μετρήσεων ( κάτι που ήδη έχω κάνει, έχω μετρήσει σωστά με τον κατάλληλο εξοπλισμό, παρέθεσα το παράδειγμα του null tester και αν εσύ θεωρείς ότι ακούς διαφορές, θεωρώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι δεν ακούω διαφορές, κάτι όμως στο οποίο συνηγορεί και η όλη θεωρία πίσω απο τα ABX blind tests ).

Όχι, εσύ μπερδεύεις αυτά που λέμε για να ενισχύσεις το επιχείρημά σου. Εγώ αναφέρθηκα στις ιδιότητες του χώρου ως προς τη παρατήρησή σου ότι έχεις ένα ηχείο που κατεβαίνει στους 29 κύκλους ( -3db, ok ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πραγματικά έρχονται στο αυτί σου 29 κύκλοι -3db.

Προσεξε το λαθος σου
θεωρεις οτι ο null tester δεν εισαγει κανενα περιορισμο στο συστημα
What if ο null tester δεν εχιε την δυνατοτητα να αναλυσει την διαφορα ?
Για 1000η φορα οι ιδιοτητες του χωρου δεν επιρεαζουν την διαφορα
Εδω κοιτας να δεις αν εντοπιζεις διαφορα
δεν κοιτας να δεις τις επιδοσεις του συστηματος
το ιδιο τεστ μπορει να το κανεις με το συστημα στημενο στην κουζινα
Δεν μετρας τις επιδοσεις του συστηματος
μετρας να δεις αν μπορεις να εντοπισεις διαφορα του Α με το Β ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.510
Αρχιζω και καταλαβαινω τι συμβαινει εδω οποτε ισως να χρειαστει καποια πραγματα να τα διορθωσουμε .

Εχει λοιπον ο δικος σου εναν Marantz 24+9 καναλια με 7,000 ανβρω στην βιτρινα ο οποιος εχει Dolby Atmos καπνος και Vape μαζι .
Εχει την σουπερ πηγη δλδ το ταδε SACD που εχει εγγυημενο ευρος μεχρι 25KHZ.
και επειδη η ψηφιακη πορτα ειναι ας πουμε χαλασμενη ψαχνει το γαματο καλωδιο ιντερκονεκτ να συνδεθει αναλογικα .

Αυτο δεν εχει απολυτως κανενα νοημα γιατι η αναλογικη πορτα που θα συνδεθει ζητημα ειναι απο τα 25ΚΗΖ να παει παει 17....Οποτε ο ανθρωπος αυτος 500 ιντερκονεκτ να αλλαξει διαφορα δεν θα δει με την καμμια, και φυσικα ερχεται εδω και σωστα γραφει αυτα που γραφει .

Σε οποιονδηποτε πολυκαναλο και τους περισσοτερους HIFI που υπαρχουν σημερα η διαδρομη εχει
1) ενα τσιπακι που κανει multiplexing για την εγγραφη
2) ενα τσιπακι που κανει multiplexing την επιλογη εισοδων
3) Αναλογικοψηφιακο μετατροπεα για να εισαχθει το σημα η στον κεντρικο επεξεργαστη η σε αλλα τσιπακια που επεξεργαζονται την διανομη (stereo η effect ) Level , volume, bass ,treble, loudness, crossover , delay klp )
4) επομενο αναλογικοψηφιακο μετατροπεα που θα κανει το σημα αναλογικο να παει στους ενισχυτες .....

Η δομηση ειναι ιδια και στους πολυκαναλους και στους δικαναλους καταλαβαινουμε οτι ο δικαναλος εχει το 1/10 σε πολυπλοκοτητα σε σχεση με εναν ΗΤ.
Αυτα συμβαινουν παντου σε μικρα και μεγαλα μηχανηματα Οποτε η ελπιδα μετα απο τοση επεξεργασια να μπορεις να ακουσεις διαφορα κατα την δικη μου αποψη εινα ΜΗΔΕΝΙΚΗ και σωστα γραφουν αυτοι που γραφουν οτι δεν ακουνε ΚΑΜΜΙΑ διαφορα.

Στην αντιθετη πλευρα υπαρχει ενα CD ενα κομματι συρμα ο προενισχυτης και ο τελικος Ο καθενας μπορει να κανει την συγκριση

Το επομενο προβλημα ειναι πως οι κατασκευαστες παραποιουν τις προδιαγραφες ?
Πρωτα απο ολα σε παρα πολλα μηχανηματα δεν αναφερονται μετρησεις crosstalk οι οποιες εχουν δυο σκελη το ενα αφορα το crosstalk καναλι με καναλι το οποιο ειναι = παραμορφωση, και το δευτερο ειναι το crosstalk μεταξυ πηγων το οποιο ειναι λιγο αχρηστο ο καλος audiophile εχει μονο μια πηγη ανοιχτη αλλα για εμας τους τεχνικους αποτελει ενα δειγμα του ποσο καλα ειναι κατασκευασμενο το μηχανημα .

Επειδη οι προδιαγραφες αυτες ειναι απο κακες και πολλες φορες μεχρι απαραδεκτες οι κατασκευαστες απλα δεν τις αναφερουν καθολου ....Καταλαβαινουμε οτι αν αναφερουν καποια προδιαγραφη αυτη θα πρεπει αυτη να ειναι επαρκως αληθινη γιατι αλλιως θα τους ξεσκισουν , ετσι διακριτικα δεν το αναφερουν καθολου .

Παμε τωρα στην παραμορφωση ....Γραφει ο τυπος οτι ο ενισχυτης εχει παραμορφωση THD ενα γενικα εντυπωσιακο νουμερο το οποιο και ειναι αληθεια ....Πραγματι ο ενισχυτης εχει αυτη την παραμορφωση και κυριολεκτουν λεγωντας ο "ενισχυτης "
Ομως ο πελατης δεν εχει αγορασει ενισχυτη , δεν ειναι τελικος ενισχυτης αυτο που αγορασε , ειναι μια ολοκληρωμενη συσκευη που εχει 30 σταδια πριν φτασει το σημα στον ενισχυτη αρα επειδη η παραμορφωση του συνολου μπορει και να μην ειναι και τοσο audiophile προτιμανε να μην την αναφερουν και να κρυβονται πισω απο ενα λεκτικο τερτυπι .

Αν κανεις ενα Null test αγαπημενη διαδικασια του φιλου μας Astronaut οπως το κανει ο PASS δλδ θελουμε το σημα της εισοδου να ειναι ακριβως το ιδιο με το σημα της εξοδου απλα σε αλλη σταθμη και οποια διαφορα δεις σημαινει προβληματα στον ενισχυτη .
Null test με αυτη την λογικη δεν μπορει καν να γινει σε ολοκληρωμενο ψηφιακο ενισχυτη γιατι πολυ απλα το σημα της εισοδου και το σημα της εξοδου δεν εχουν απολυτως καμμια σχεση το ενα με το αλλο απο την στιγμη που το σημα εχει κοπει και εχει ραφτει 100 φορες μεχρι να παμε στον ενισχυτη .

Σημερα για παραδειγμα ενας απο τους ακριβοτερους προενισχυτες στον κοσμο ο MBL στο κομματι του line stage εχει ολα και ολα 12 τρανσιστορ στο καθε καναλι , Γυρω τους μπορει να υπαρχουν 700 υποστηρικτικα κυκλωματα αλλα το audio σημα θα περασει μεσα απο 12 μολις τρανσιστορ . Σαφως εκει ο επιλογεας εισοδων ειναι κατασκευσμενος με audio grade ρελεδες και δεν υπαρχουν ουτε τσιπακια ουτε πατατακια .....
Σαφως σε ενα τετοιο μηχανημα και οποιοδηποτε αλλο της ιδιας λογικης ας ειναι 1000 φορες φτηνοτερο
500 διαφορετικα καλωδια να αλλαξεις θα 'μιλησουν " και τα 500

ελπιζω να βοηθησα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.295
Μπορεις να ανεβασεις οσα γνωμικα θελεις
δεν αλλαζει οτι εγραψες μια χλευαστικη παπατζα
Κανε ενα ΠΜ στον Κογια με το γνωμικο
γιατί από εδώ δεν μπορεί να το διαβάσει;
ή του το απαγορεύεις; :biggrin:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.510
γιατί από εδώ δεν μπορεί να το διαβάσει;
ή του το απαγορεύεις; :biggrin:
Οχι βρε
Αλλα το διαβαζω απο το καταλαβαινω μπορει να εχουν μια αρκετα μεγαλη αποσταση και επειδη ο Κογιας την αποσταση αυτη μπορει να την εχει συνδεμενη με RG59 το πιθανοτερο ειναι οτι εχει απωλειες ....:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

• Haha
Reactions: Var

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.510
Δυο πραγματακια ακομα
το 75% των πελατων μας ειναι δικαναλοι και audiophile στο range που αντεχει οικονομικα ο καθενας
προφανως ολοι αυτοι οι πελατες εχουν αναζητησεις που σχετιζονται με την συζητηση που κανουμε. βελονες καλωδια ρευματα πολυ πριζα οτι φανταστεις .

Το αλλο 25% ειναι πολυκαναλοι και κανενας η ελαχστοι απο αυτους εχουν αναζητησεις τετοιου τυπου .Τους καιγονται τα μηχανηματα τα επισκευαζουμε μας πληρωνουν και το πραγμα σταματαει εκει .

Οποτε διατηρω καποιες αμφιβολιες για το πως συζηταμε εδω

Reaction score
7.157
Ανέφερα κάτι νωρίτερα καθόλου όμως για αστείο ότι όσοι δεν ασχολούνται με αυτά είναι ευτυχισμένοι.
Αλλά άλλο είναι να μην ασχολείσαι και άλλο να τα αφορίζεις όλα επειδή δεν ασχολείσαι.

Reaction score
2.371
Εγω για νορμαλ capacitance , χαμηλη αντισταση εξοδου πηγης και υψηλη αντισταση εισοδου ενισχυτη δε θα εψαχνα roll off σε υψηλες συχνοτητες (ισως και λογω κακης ποιοτητας plugs) θα με ενδιαφερε το noise floor, thd, και non linearities απο το καλωδιο. Πχ ενα καλωδιο που ακουγεται sibilance, γενικα η ησυχια στο background, το ποσο διαρκει το decay απο ενα τυμπανο/πιανο κλπ η το μπασο δεν ειναι τοσο σφιχτο και καθαρο ως εντυπωση συγκριτικα με ενα αλλο rca interconnect πρεπει να ψαχτει στο θεμα παραμορφωσεων.

Η προσωπικη μου εμπειρια με stock rca και after market audioquest ειναι οτι υπαρχει εμφανεστατη διαφορα.

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.510
Αυτο το σσσ το συριστικο που μπορει να ακουστει σε συχνοτητες πχ 4-10khz στα φωνηεντα η σε αιχμες απο πιατινια η αλλα τετοια οργανα που βγαζουν αυτες τις συχνοτητες
ΘΑ μπορουσα να σου αναλυσω 10 πιθανα σεναρια γιατι συμβαινει αυτο αν μου εδινες ενα μπουσουλα
Τυπου:
Αυτο το CD
Αυτο το καλωδιο
και αυτος ο ενισχυτης

Reaction score
2.371
ΘΑ μπορουσα να σου αναλυσω 10 πιθανα σεναρια γιατι συμβαινει αυτο αν μου εδινες ενα μπουσουλα
Τυπου:
Αυτο το CD
Αυτο το καλωδιο
και αυτος ο ενισχυτης
Αυτο ηταν κατι που δεν αφορουσε εγγενως το τραγουδι η υπηρχε σε μικρο βαθμο και το στοκ καλωδιο το εκανε πιο εμφανες η εκει που δεν υπηρχε καθολου το καλωδιο το εβγαζε ετσι το στοκ (δε ξερω μαρκα). Αλλα οκ για να το ακουσεις δε σου πεταγεται στα μουτρα , θελει ησυχια και να προσεχεις αυτο που ακους. Οχι απλα να περιμενεις να σου ερθει κατακεφαλα ακουγοντας background μουσικη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.634
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7