Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
23.629
Το πρόβλημα είναι ότι δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους για να μη τους πουν ότι πέσανε θύματα placebo .

Διότι το δέχομαι να μου πει κάποιος δε με ενδιαφέρει η αλλαγή που επιφέρει στον ήχο ένα καλώδιο/ενισχυτής/dac είναι για μένα αδιάφορη και άλλο να προσπαθήσει να βγάλει τους άλλους τρελούς και πλασεμποπληκτους .

Πες δε με νοιάζει , δεν ακούω εγώ κάτι και έως εκεί …
Όπως έχω ξαναπεί πολύ παλιά υπάρχει και το nocebo. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα ; Και γενικά το bias λειτουργεί άμα το πάμε έτσι και αντιστροφα. Κάποιος δεν θέλει να ακούσει διαφορές γιατί έχει εκ των προτέρων πειστεί ότι επιστημονικά δεν δικαιλογούνται διαφορές ή έχει ένα ενισχυτή που είναι immune. Immune, immune μαζί με το immune πάνε περίπατο και άλλα πράγματα όμως ίσως χα χα. που δεν γνώριζε ότι υπήρχαν κάν ή δεν τα έδινε σημασία ή ο χώρος του δεν επέτρεπε να αναδειχθουν κλπ κλπ κλπ

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ακούνε διαφορές. Και μεγάλο ποσοστό και των αντικειμενικών επίσης δεν το αρνούνται απο ότι γνωρίζω, άσχετα εάν λένε (και σωστά) ότι δεν μπορεί τα καλώδια να αποτελέσουν τρόπο για να βασιστείς στα αποτελέσματα τους ή ότι θα χτίσεις συστημα πάνω σε αυτά ή ότι θα είναι επαναλήψιμα σε ένα άλλο σύστημα σου που θα φτιάξεις στο μέλλον ή είχες στο παρελθόν. Για αυτό και πρέπει ίσως να μπαίνουν τελευταία.

Placebo είναι ιατρικός όρος. Σημαίνει άλλο πράγμα και κακώς το χρησιμοποιούν οι audio people (εκτός εάν κάνουν πλάκα αλλά δε νομίζω πλέον ότι κάνουν όπως νόμιζα στην αρχή χα χα). Δεν υπάρχει - ισχύει (και μάλιστα ομαδικό χα χα) placebo άσχετων μεταξύ τους ανθρώπων και μάλιστα επαναλήψιμο και αναγνωρίσιμο σαν ίδιο αποτέλεσμα απο τον ιδιοκτήτη τους σε κάθε ακρόαση του συστήματος του. (Αυτό θα ήταν μαζική υστερία που όμως έχει αλλά χαρακτηριστικά και έννοια που δεν ταιριάζουν στην περίπτωση αυτή). Και για τα ίδια ζητήματα κιόλας ιδίως. Και σε πολλές αναφορές και συζητήσεις μεταξύ τους βρίσκουν μάλιστα κοινά σημεία - χαρακτήρα και ας είναι και σε διαφορετικά συστήματα. Εγώ πολύ λίγα που δοκίμασα (έτυχε πάντα ... δεν το κυνήγησα) διαφορές άκουσα. Όπως και όταν αλλάζω έστω μόνο ένα ακουστικό πάνελ στο χώρο μου. Εκεί δηλαδή δεν πρέπει να το πω ; Το πιο πιθανό να είναι αδυναμία της επιστημονικης κοινότητας να εντοπίσει τους λόγους ή να κάνει συσχετισμούς ή να δώσει πσοσοτά ακουστικου συσχετισμού και ας είναι μια μέτρηση χαμηλή σε ποσοστό. Το 1 % μπορεί να κάνει ακουστική διαφορά π.χ. 10 %. Το ίδιο πιστεύανε και για το THD οι "αντικειμενικοί" , τις ζυγες και άρτιες αρμονικές πουλήσανε ένα σωρό καβουρντηστήρια για δεκαετίες και μετά μας το είπανε χα χα. Δεν βγάζεις άκρη έτσι. Πας δήθεν για την αλήθεια και παγιδεύεσαι. Και αδυναμία απολυτα να μην είναι της επιστημονικής κοινότητας ο επιστήμονας έχει διακαίωμα και χρέος να μην βγάζει τρελό τον κόσμο αλλά να το ερευνήσει βαθυτερα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή και κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν πέφτει σε τέτοιο επιπεδο. Είναι απαράδεκτοι και οι αντικιειμενικοί πολιτικοί - επιστήμονες. Τώρα ότι τους νοιάζει δήθεν το καλό του audio και των ανθρώπων του, εγω δεν χάφτω τέτοια πράγματα Ούτε απο τους μεν ούτε απο τους δε χα χα. Οι audio peple απο την εμπειρία μου όλοι κολλάνε κάπου ότι και στρατόπεδο να είναι. Απλώς σε διαφορετικά πράγματα. Εγώ δεν τους έχω απολύτως καμιά εμπιστοσύνη και για άλλους πιο σημαντικούς λόγους συμπεριφοράς, επιπέδου, αισθητικής, μη ευαισθησίας και παιδείας να καταλάβουν τι ακούνε αλλά και το βαθύτερο νόημα της μουσικής. Για αυτο τους βρίζω όλους χα χα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τους θεωρώ ανίκανους να κρίνουν σωστά όποτε δεν ακούω κανέναν, μόνο τον ευατό μου. Υπαρχουν εξαιρέσεις αλλά λίγες.

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Θέλεις να μας πείς ότι τα καβλώδια έχουν
slew rate και τα διάφορα άλλα ?
Αλήθεια τώρα ?
Οχι βρε Γιαννη Ελεος
οι μοναδες που χρησιμοποιυμε στο σπιτι μας εχουν , πηγες ενισχυτες και προενισχυτες και διαφορες εμεπδησεις εισοδου / εξοδου και αυτες ειναι μεταβλητες που θα επιρεασουν η επιρεαστουν απο τα καλωδια ιντερκονεκτ και ηχειων
εξηγησα και προηγουμενως
πες οτι εχεις ενα καλωδιο το οποιο εχει τελικα μια γαματη αποκριση στους 20κηζ ( το αν αειναι χρησιμο η οχι αυτο δεν αφορα αυτη την συζητηση )
πως θα το μετρησεις αυτο οταν το μετρητικο σου συστημα εχει αποκριση 18 ΚΗΖ ?

Reaction score
792
Όπως έχω ξαναπεί πολύ παλιά υπάρχει και το nocebo. Αυτή την δουλειά θα κάνουμε τώρα ; Και γενικά το bias λειτουργεί άμα το πάμε έτσι και αντιστροφα. Κάποιος δεν θέλει να ακούσει διαφορές γιατί έχει εκ των προτέρων πειστεί ότι επιστημονικά δεν δικαιλογούνται διαφορές ή έχει ένα ενισχυτή που είναι immune. Immune, immune μαζί με το immune πάνε περίπατο και άλλα πράγματα όμως ίσως χα χα. που δεν γνώριζε ότι υπήρχαν κάν ή δεν τα έδινε σημασία ή ο χώρος του δεν επέτρεπε να αναδειχθουν κλπ κλπ κλπ

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ακούνε διαφορές. Και μεγάλο ποσοστό και των αντικειμενικών επίσης δεν το αρνούνται απο ότι γνωρίζω, άσχετα εάν λένε (και σωστά) ότι δεν μπορεί τα καλώδια να αποτελέσουν τρόπο για να βασιστείς στα αποτελέσματα τους ή ότι θα χτίσεις συστημα πάνω σε αυτά ή ότι θα είναι επαναλήψιμα σε ένα άλλο σύστημα σου που θα φτιάξεις στο μέλλον ή είχες στο παρελθόν. Για αυτό και πρέπει ίσως να μπαίνουν τελευταία.

Placebo είναι ιατρικός όρος. Σημαίνει άλλο πράγμα και κακώς το χρησιμοποιούν οι audio people (εκτός εάν κάνουν πλάκα αλλά δε νομίζω πλέον ότι κάνουν όπως νόμιζα στην αρχή χα χα). Δεν υπάρχει - ισχύει (και μάλιστα ομαδικό χα χα) placebo άσχετων μεταξύ τους ανθρώπων και μάλιστα επαναλήψιμο και αναγνωρίσιμο σαν ίδιο αποτέλεσμα απο τον ιδιοκτήτη τους σε κάθε ακρόαση του συστήματος του. (Αυτό θα ήταν μαζική υστερία που όμως έχει αλλά χαρακτηριστικά και έννοια που δεν ταιριάζουν στην περίπτωση αυτή). Και για τα ίδια ζητήματα κιόλας ιδίως. Και σε πολλές αναφορές και συζητήσεις μεταξύ τους βρίσκουν μάλιστα κοινά σημεία - χαρακτήρα και ας είναι και σε διαφορετικά συστήματα. Εγώ πολύ λίγα που δοκίμασα (έτυχε πάντα ... δεν το κυνήγησα) διαφορές άκουσα. Όπως και όταν αλλάζω έστω μόνο ένα ακουστικό πάνελ στο χώρο μου. Εκεί δηλαδή δεν πρέπει να το πω ; Το πιο πιθανό να είναι αδυναμία της επιστημονικης κοινότητας να εντοπίσει τους λόγους ή να κάνει συσχετισμούς ή να δώσει πσοσοτά ακουστικου συσχετισμού και ας είναι μια μέτρηση χαμηλή σε ποσοστό. Το 1 % μπορεί να κάνει ακουστική διαφορά π.χ. 10 %. Το ίδιο πιστεύανε και για το THD οι "αντικειμενικοί" , τις ζυγες και άρτιες αρμονικές πουλήσανε ένα σωρό καβουρντηστήρια για δεκαετίες και μετά μας το είπανε χα χα. Δεν βγάζεις άκρη έτσι. Πας δήθεν για την αλήθεια και παγιδεύεσαι. Και αδυναμία απολυτα να μην είναι της επιστημονικής κοινότητας ο επιστήμονας έχει διακαίωμα και χρέος να μην βγάζει τρελό τον κόσμο αλλά να το ερευνήσει βαθυτερα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή και κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν πέφτει σε τέτοιο επιπεδο. Είναι απαράδεκτοι και οι αντικιειμενικοί πολιτικοί - επιστήμονες. Τώρα ότι τους νοιάζει δήθεν το καλό του audio και των ανθρώπων του, εγω δεν χάφτω τέτοια πράγματα Ούτε απο τους μεν ούτε απο τους δε χα χα. Οι audio peple απο την εμπειρία μου όλοι κολλάνε κάπου ότι και στρατόπεδο να είναι. Απλώς σε διαφορετικά πράγματα. Εγώ δεν τους έχω απολύτως καμιά εμπιστοσύνη και για άλλους πιο σημαντικούς λόγους συμπεριφοράς, επιπέδου, αισθητικής, μη ευαισθησίας και παιδείας να καταλάβουν τι ακούνε αλλά και το βαθύτερο νόημα της μουσικής. Για αυτο τους βρίζω όλους χα χα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τους θεωρώ ανίκανους να κρίνουν σωστά όποτε δεν ακούω κανέναν, μόνο τον ευατό μου. Υπαρχουν εξαιρέσεις αλλά λίγες.
Σεντόνι ολόκληρο για τα αυτονόητα και τελειωμένα διεθνώς εδώ και δεκαετίες!!!
Τί παιδεύεσαι, χαράς το κουράγιο σου. :D :drinks:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Σεντόνι ολόκληρο για τα αυτονόητα και τελειωμένα διεθνώς εδώ και δεκαετίες!!!
Τί παιδεύεσαι, χαράς το κουράγιο σου. :D :drinks:
αληθεια τωρα ρε συ
στη συζητηση αυτη γιατι συμμετεχεις ?
Αφου το ρημαδι που εχεις σπιτι σου καπου τους 17ΚΗΖ κρεμαει σαν σοβρακοφανελα και στους 19ΚΗΖ σταματαει τελειως ....
οποτε τι ουσια εχουν αυτα για σενα ?
ΚΑΜΜΙΑ
:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι απόκριση, αλλά στάθμη. Αύξηση +0.7db. Αυτό μπορώ να κάνω κι εγώ αλλάζοντας θέση στο ηχείο και είναι σίγουρο ότι θα ισχύει, ενώ θα εξηγείται και επιστημονικά γιατί θα ισχύει. Τα υπόλοιπα, τα αφήνω ασχολίαστα γιατί βαρέθηκα. Άλλα σου λέω, άλλα απαντάς εσύ.

Ποιος σου λεει εσενα οτι ειναι θεμα σταθμης ???? Που πρεπει να βασιστω για να δεχτω οτι εχεις δικιο η απλα επειδη το ειπες πρεπει 40 χρονια εμπειριας επαγγελματικης στο audio πρεπει να τα πεταξω στα σκουπιδια επειδη το ειπε καποιος σε ενα φορουμ.
Μεχρι και ο Κογιας το ειπε η σταθμη ειναι μονο συναρτηση της αντιστασης δλδ το ενα καλωδιο με το αλλο εχουν μεγαλη αντισταση και κοβουν σταθμη
Εαν αυτο δεν ισχυει γιατι το να μετρησεις αντισταση ειναι πανευκολο και μαλιστα για να κανει 0,7db διαφορα η αντισταση πρεπει να ειναι τεραστια δεν μιλαμε εδω για κατι ψιλο .
οποτε αν δεν εχεις καποια βλαβη η καποιο τοσο μαπα καλωδιο που εχει τεραστια αντισταση ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΣ ειναι κατι αλλο δεν ειναι αντισταση και αρα δεν ειναι σταθμη
εδω δεν χωραει αποψη ειναι κοινη λογικη

Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι οτι η καλυτερη αποκριση συχνοτητας σαφως θα προσθεσει σταθμη στο αποτελεσμα . Οποτε η σταθμη αν προστεθει δεν χρησιμευει καπου αλλα ηκαλυτερη αποκριση συχνοτητας ειναι κατι που θελουμε
Με το αν αλλαξεις θεση στα ηχεια διορθωνεις την σταθμη στις υψηλες που φτανει στα αυτια σου καλυτερα η αν θελεις μειωνεις τις ανακλασεις και δημιουργεις ενα sweet σποτ για υψηλες
Η αποκριση του ηχειου δεν γινεται καλυτερη με αυτο τον τροπο .

Φιλτραρεις ολες τις απαντησεις σου με το αποτελεσμα στον χωρο
η πρακτικη αυτη ειναι λαθος
πρωτα βεβαιωνεις με οποιο τροπο μπορεις οτι το τεχνικο σου μερος ειναι σωστο ηχεια ενισχυτες καλωδια εχουν την αποκριση που πρεπει σε εργαστηριακο επιπεδο αν αμπορεις σε ανοηχοικο δωματι αν μπορεις η απλα βασιζεσαι στις προδιαγραφες του κατασκευαστη αν σου αρκουν

και μετα αρχιζει το ψαξιμο πως τελικα θα συμπεριφερθει αυτο στον χωρο σου

Ολη η συζητηση που γινεται εδω αφορα το πρωτο σκελος
το τι θα γινει στον χωρο ειναι μια τελειως διαφορετικη συζητηση

Λες παντελώς άσχετα πράγματα και υπονοεείς ότι είμαι πανίβλακας. Αγαπητέ φωστήρα, η δοκιμή ανάμεσα σε δύο πράγματα δεν εξετάζει το αν είναι ίδια, πανομοιότυπα, αλλά αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα ή το ίδιο παραγόμενο έργο το ένα με το άλλο. Αυτό που εξετάζουμε δεν είναι αν μοιάζουν ή αν είναι ίδια τα καλώδια, αλλά αν υπάρχουν ακουστές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο. Και αυτό ακριβώς κάνει το null test: συγκρίνει το αποτέλεσμα των δύο και αν είναι ίδιο, αλληλοακυρώνονται και δεν ακούγεται τίποτα στο τέλος. Όπως ακριβώς έγινε και στο null test του βίντεο. Ουδέποτε υποστήριξα ότι όλα τα καλώδια είναι ίδια, αλλά ότι ακούγονται το ίδιο.

Η δοκιμη που λες εξεταζει δυο πραγματα αν ειναι ιδια σε συγκεριμενες ερωτησεις ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ αυτα ειναι ιδια και κατ επεκταση θα παιζουν το ιδιο .Σημαινει οτι τα ρωτησες συγκεριμενες ερωτησεις και σε αυτες ΜΟΝΟ βρεθηκαν να ειναι ιδια, Ακριβως οπε το τεστ που εγινε με τον καρβερ οι ενισχυτες βρεθηκαν να ειναι ιδιοι σ εσυγκεριμενα ερωτηματα Δε σημαινει οτι ειναι ιδιοι
Το Null test αυτο ηταν απλα ενας διαγωνισμος δεν εχιε καμμια χρηστικη σημασια για τον τελικο χρηστη και σαφως ενα μηχανημα φτηνοφιαγμενο οπως του Καρβερ δεν μπορει να παιξει καλυτερα στο ΣΥΝΟΛΟ απο εναν CJ
.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.727
Δεν γαμ@τε που δεν γαμ@τε ., τι σας φταίνε τα στέρεα ;
g. Kar Ti ειναι αυτα που λες :wink: Στο αβουσαιτ εχουμε ανθρωπους που ειχαν και εχουν υψηλοτατες
επιδοσεις και στους δυο τομεις:wink:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.727
Ας αφησουμε εξω τα μετρητικα μηχανηματα που μετραν τα ντεσιμπελ και της μοιρες ;) :)
Και εχουμε εναν προ και τελικο ηχεια πηγες Σουπερ πικ απ cd κομπουζια τινταλια σποτιφια κλπ
Και θελουμε να ακουσουμε διαφορες αλλαζοντας καλωδια ενδοσυνδεσης- ηχειων κλπ
Με τι Μουσικη θα κανουμε το συγκριτικο για πεστε;)

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Ας αφησουμε εξω τα μετρητικα μηχανηματα που μετραν τα ντεσιμπελ και της μοιρες ;) :)
Και εχουμε εναν προ και τελικο ηχεια πηγες Σουπερ πικ απ cd κομπουζια τινταλια σποτιφια κλπ
Και θελουμε να ακουσουμε διαφορες αλλαζοντας καλωδια ενδοσυνδεσης- ηχειων κλπ
Με τι Μουσικη θα κανουμε το συγκριτικο για πεστε;)
Ενα ερωτημα που ακουω πολυ συχνα στο μαγαζι ....με ποια μουσικη να κανω δοκιμες ?

Οποτε αν θελεις, και χωρις να σε ξερω, και να μην εχουμε μιλησει ποτε, και χωρις παρεξηγηση , επετρεψε μου εαν εχεις την καλοσυνη να σου μεταφερω αυτουσια την απαντηση που δινω στους πελατες μου στο μαγαζι και να ελπιζω οτι μπορει να ειναι χρησιμη και σε σενα.
Σε ευχαριστω.

Ουρλιαζω και λεω:
Την αγαπημενη σου βρε μαλακα !!!!!!
Αυτη ειναι η καλυτερη μουσικη

Τι θα κανεις δλδ θα στησεις ενα συστημα που γαμαει σε τζαζιες ενω τελικα ακους κλαρινα ?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.727
Ενα δικιο το εχετε οτι θελει ο καθενας ακουει κ. Πετροπουλε ;)
Πιστευεται οτι ο χεβη μεταλας θα αποφανθη σε συγκριτικο τεστ πιο καλωδιο πεζ καλυτερα;;;;)

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Ενα δικιο το εχετε οτι θελει ο καθενας ακουει κ. Πετροπουλε ;)
Πιστευεται οτι ο χεβη μεταλας θα αποφανθη σε συγκριτικο τεστ πιο καλωδιο πεζ καλυτερα;;;;)
περα απο την πλακα ο καθενας απο εμας στην ακροαση του εχει τελειως διαφορετικους στοχους και για μενα αυτο ειναι και το σωστο και ξεπερναει και τις μετρησεις και ολες αυτες τις μαλακιες που λεμε εδω
το ζητουμενο ειναι να σου αρεσει , εκει ειναι η καταληξη .

Τωρα το δυσκολο ειναι να εχεις ενα σωστο συστημα επι της αρχης απο μετρησεις και στησιμο και να εισαι αρκετα τυχερος η εμπειρος να το παντρεψεις στον χωρο σωστα και τελικα να σου αρεσει κιολας

Δυσκολο ταξιδι μακροχορνο και κοστοβωρο ...Εμενα για το δευτερο συστημα μου περασαν απο το σπιτι 8 διαφορετικα σετ ηχειων σε 5 χρονια για να καταληξω.
Επαιξαν τα Β&W οπως ηθελα αλλα δεν μπορουσαν να οδηγηθουν σωστα σε χαμηλες εντασεις και τα Chario μια απο τα ιδια, Τα Focal με καλυψαν στο συνολο και σαν ηχος και σαν παντρεμα με τα υπολοιπα και σαν παντρεμα στον χωρο ....3,500 χιλιαδες ομως δεν ειχα να δωσω για δευτερο συστημα και ετσι κατεληξα αλλου .

Οι μεταλαδες θα κοιταξουν αλλα πραγματα κατω απο αλλο πρισμα Μπορουμε να τους λεμε οσα θελεις για προδιαγραφες χωρητικοτητες αυτεπαγωες κλπ η ακροαση τους ομως θα εστιαζει στα θεματα που τους αρεσουν τυπου ας πουμε ποσο καλα σκασει η ηλεκτρικη κιθαρα...φυσικα εχουν και αυτοι δικαιωμα να επιλεξουν συμφωνα με αυτο το κριτηριο .

Εγω ας πουμε μπορει να ερθει ο ταδε να μου πει παρε το ταδε καλωδιο γιατι εχει τα πιο γαματα μεσαια που εχει ακουσει ποτε ...Θα αδιαφορησω γιατι εγω ειμαι λογο ηλικιας στην soulful house/dance σκηνη οποτε τα μεσαια δεν ειναι κυριο ζητουμενο σε αυτες τις μουσικες σφιχτες μποτες και γεματες κρυσταλλινα πριμα ειναι πιο μπροστα .....

Στην κουβεντα που βασανιζομαστε εδω προσπαθουμε να ξεχωρισουμε το σωστο απο το λαθος
κανενας δεν μπορει να εγγυηθει οτι εγω που εφιαξα το σουπερ ντουπερ καλωδιο που δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που συζηταμε θα αρεσει κιολας ( και θα αρεσει και σε ολους ) .........
Απλα το σωστα τεχνικο στησιμο ειναι η αρχη
το προσωπικο γουστο ακολουθει μετα απο αυτο
Ένα αρκούντως αναλυτικό σύστημα οφείλει να παίζει σωστά όλα τα είδη μουσικής.
Στην θεωρια ναι
στην πραξη μπορει αν πλησιασει αλλα δεν θα "λαμπει " σε ολα σε καποια θα πηγαινει καλα και σε καποια τελεια
εκει ειναι το προβλημα
ευτυχισμενοι αυτοι που ακουν ενα ειδος μουσικης

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.727
Θα εγραφα και αλλα ;) αλλα φοβαμαι τον κ. wizzi που ειναι ο αρχηγος του βαρεως πυροβολικου:)
Των χεβη μεταλαδων:drinks:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.498
Κληθηκα να παω σε πελατη να αντιμετωπισω ενα προβλημα βομβου που ειχε στο πικαπ και επειδη το πικαπ ηταν αδυνατον αν ερθει σε εμας επρεπε να παω εγω απο εκει .
Βλεπω:
μιτσελ πικαπ
phono stage 2.000ευρω
κεφαλη MC 2,000 ευρω
επενδυσεις σε φιδια καλωδια τυπου ιντερκονεκτ ηχειων και ρευματα προχειρη εκτιμηση 5000 ευρω
Κοντισιονερ αντιστοιχα κατηγορια 3,500
κασσετοφωνο TEac 500 ευρω
ενισχυτης PASS 12,000
ρακ ταδε μαρκα κανα 2000
ηχεια υβριδικα Golden ear 3500
Ενα δωματιο 5*3
το συστημα
ενα κρεβατι
μια τηλεοραση
μια βιβλιοθηκη του 1985 μετατροπη σε δισκοθηκη
φορτωμενη πανω της οτι μεταλλο παραχτηκε ποτε απο μπετοβεργες μεχρι νετενεκεδες
και στα ενδιαμεσα μια συλλογη κασσετες πρωτης ποιοτητας γραμμενες επισης μια μια με καθε ειδους μεταλλα

Μπαινω σε ενα διαμερισμα αβαφο τα τελευταια 30 χρονια
αντiστοιχα επιπλα του 1980
ενα αλλο δωματιο που ηταν ο αλλος αδελφος με το ιδιο περιεχομενο αλλα για ηχο ενα Lοgitech
Πατωματα αντε γεια
ουτε καν θα σχολιασω ποτε καθαριστηκε αυτο το σπιτι τελευταια φορα

Ο πελατης πολιτικο προσωπικο σε δημοσια υπηρεσια......

σκεφτομαι και λεω Ο Pass γαμηθηκε μια ζωη να κατεβασει την παραμορφωση στους ενισχυτες του για να τους παρει αυτος να παιζιε μια κιθαρα με overdrive +distortion +distortion + distortion +extra distortion + flanger +delay + reverb + decay και μετα θα συζητησουμε για φυσικο ηχο η καλωδια ?
σορρυ αλλα αυτο δεν παιζει

Reaction score
792
αληθεια τωρα ρε συ
στη συζητηση αυτη γιατι συμμετεχεις ?
Αφου το ρημαδι που εχεις σπιτι σου καπου τους 17ΚΗΖ κρεμαει σαν σοβρακοφανελα και στους 19ΚΗΖ σταματαει τελειως ....
οποτε τι ουσια εχουν αυτα για σενα ?
ΚΑΜΜΙΑ
:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:
Αν και δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία, θα σου απαντήσω.
Στη συζήτηση δε συμμετέχω γιατί με ενοχλούν αφόρητα τα "σεντόνια".
Την είπα λοιπόν στο φίλο μου τον thva γιατί έχει μία απίστευτη τάση για "σεντόνι" και δεν το αλλάζει με τίποτα.
Πάντως μπράβο σου που ξέρεις, που κρεμάει και που σταματάει το ρημάδι μου!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.627
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7