Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
7.173
Τα ενεργά όμως σας χαλάνε. Καλά να πάθετε.

Γούστα είναι αυτά. Πάντως, όπως θα έχεις καταλάβει, ούτε εγώ αρέσκομαι στη δική σας ακουστική. Και όπως έχω ξαναπεί, έχω ακούσει λαμπάτα μηχανήματα. Εσύ μπορεί να αρέσκεσαι στη παραμόρφωση του κλιπαρίσματός τους. Εγώ απο την άλλη, το βρήκα εξωπραγματικό να κλιπάρει ένας ενισχυτής στις εντάσεις που άκουγα, όταν ο δικός μου ( ο ένας, όχι το ζεύγος που έχω τώρα ) σε αυτές τις εντάσεις έπαιζε "χαλαρά". Δηλαδή, κάπου καταντά αστείο.

Αγαπητέ, εγώ όταν θα ακούσω το τύμπανο έξω, θα αράξω και θα το απολαύσω. Και τη κιθάρα. Και το βιολί. Και όσο πιο κοντά έρχεται το σύστημά μου σε αυτή την ακουστική, τόσο περισσότερο χαίρομαι. Πρόσεξε τη λεπτομέρεια, για να μη παίρνει θάρρος και ο Σάκης: όσο πιο κοντά, χωρίς να έχω αυταπάτες ότι μπορώ στο σπίτι να απολαύσω τις αρετές του φυσικού οργάνου, κάτι που γνωρίζω ότι είναι ανέφικτο ξεκινώντας απο το τρόπο που ηχογραφείται η μουσική, μέχρι την επεξεργασία της για να φτάσει να την ακούσω στο σύστημά μου, με τα όποια μειονεκτήματά του.

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει. Αυτό κατάλαβες ότι είπα και ενώ στην ίδια πρόταση ξεκαθάρισα ότι γνωρίζω πως είναι ανέφικτο να έχουμε τις ιδιότητες φυσικών οργάνων σε ηχοσυστήματα; Μάλλον έτσι σε βολεύει για να δείξεις ότι εσύ ξέρεις κι εμείς δεν το κατέχουμε.

Προφανώς, τα συστήματα που είχες δεν ήταν του γούστου σου και τώρα έχεις βρει τη νιρβάνα σου. Σεβαστό. Παράσυρση όμως δεν είναι να πει κάποιος ότι όταν μιλάμε για HIFI, πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, δηλαδή ότι το ιδανικό για HIFI είναι το σύστημα να μη χρωματίζει καθόλου. Παράσυρση είναι το να υποστηρίζει κάποιος ότι κυνηγώντας τον έντονο χρωματισμό, ακούει HIFI, να προτείνει καλώδια και μαντζούνια κλπ. Αυτά που περιγράφεις σχετικά με τη τοποθέτηση των ηχείων, δεν τα λέει κάποιος άσχετος, τα λέει η επιστήμη της Φυσικής. Ή θα πρέπει να έχεις πολύ μακριά τα ηχεία απο τους τοίχους ή θα πρέπει να τα έχεις κολλητά ή θα πρέπει να τα έχεις όπου θέλεις αλλά οι χαμηλές συχνότητες θα πρέπει να αναπαράγονται απο subs τοποθετημένα σε σημεία που ο χώρος επιβάλει να τοποθετηθούν για να ακουστούν. Διαφορετικά θα έχεις ακυρώσεις. Αν κάποιος έχει σύστημα με επεξεργαστή και δεν έχει προβεί σε ρύθμιση των χρονισμών, είναι απλά βλαξ γιατί αν είναι κάτι που προσφέρει απλόχερα ένας επεξεργαστής, είναι ο συγχρονισμός των ηχείων. Δεν φταίει ο επεξεργαστής, φταίει ο χειριστής του που είτε δεν πλήρωσε τον μάστορη να του το ρυθμίσει, είτε δεν έκατσε να διαβάσει, να πάρει ένα μικροφωνάκι καλιμπραρισμένο και να κάτσει να το σετάρει μόνος του.
Χαίρομαι που σου έκατσε η φάση και βρήκες "γνώστες" του αντικειμένου, εμένα δεν μου έκατσε η φάση. Βλέπεις, όταν άρχισα να φιλτράρω τις πληροφορίες και να αναλύω τις γνώσεις που παρείχαν οι δόκτωρες ( και να τις αποδέχομαι με αποδείξεις στο χώρο, στα αυτιά και στην οθόνη του υπολογιστή μου ), έβγαλαν μια μεγάλη δόση τοξικότητας. Είσαι τυχερός λοιπόν που βρήκες "γνώστες" που δεν ψάχνουν για αυλικούς και κλακαδόρους. Εύγε.
1763150191859.png

Ear βγες από το σώμα του astronaut😛😛

(Εσένα γενικώς δεν σου απαντώ λόγω ότι κάποτε ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί παρέα. Οπότε τσάμπα με αναφέρεις)
Όβερ and άουτ😀😀

Reaction score
23.674
(Εσένα γενικώς δεν σου απαντώ λόγω ότι κάποτε ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί παρέα. Οπότε τσάμπα με αναφέρεις)
Όβερ and άουτ😀😀
Και εγώ πλέον λόγω άλλων λόγων. Οπότε τζάμπα με αναφέρεις. Όβερ and άουτ. :D :D

Reaction score
12.748
Καποιοι απο εσας εδω νομιζετε οτι ειμαστε σε καποια μορφης GAMING και ο νικητης ειναι αυτος που θα εκτοπισει τον αλλον σαν αποψη η σαν προσωπο .....
Παρ'τη σκούφια σου και βάρα μας! :p

View attachment 382421
Ear βγες από το σώμα του astronaut😛😛

Όβερ and άουτ😀😀
Κοίτα, αν έχεις κάτι να πεις και το κρατάς μέσα σου επειδή ήπιαμε κάποτε ένα ποτήρι κρασί, μη το κάνεις.
Ελάτε ρε αύριο στην έκθεση να μαλώσουμε! :roflmao:
Αύριο; Καλά να περάσετε!

Reaction score
9.983
Αύριο; Καλά να περάσετε!
Φαντάσου τώρα να πας και να κάτσει δίπλα σου ο Θήβας να αρχίσει να σου αναλύει τις χροιές των οργάνων, το ατάκ και το σαστέιν, να κλιπαρει ο εγκέφαλος σου, να γίνει το μυαλό σου ονγκάκου:biggrin: να ζεματάει για 2 μέρες :biggrin:

Reaction score
23.674
Φαντάσου τώρα να πας και να κάτσει δίπλα σου ο Θήβας να αρχίσει να σου αναλύει τις χροιές των οργάνων, το ατάκ και το σαστέιν, να κλιπαρει ο εγκέφαλος σου, να γίνει το μυαλό σου ονγκάκου:biggrin: να ζεματάει για 2 μέρες :biggrin:
Εσείς μιλάτε συνέχεια , αναλύετε και δεν ακούτε μουσική, όχι εγώ. Αυτό το έχω πεί απο τα πρώτα μου πόστ και είναι απο τα βασικά χαρακτηριστικό των audio people.

Τώρα θα μου πεις πως κατάντησα να κάθομαι να σας αναλύω εδω τι πιθανά συμπεράσματα και συχετισμούς έχω βγάλει ούτε εγω ξέρω. Τουλάχιστον εγω λέω πράγματα που αφορούν τον ήχο. ¨Ετσι για να σας την σπάω μάλλον που το κάνετε εσείς. Με κάνατε όμως τελικά σαν τα μουτρα σας. :D ¨Εχω μεταμορφωθεί σε αυτό που κορόιδευα.Τουλάχιστον δεν κάνω ή συμμετέχω στα ηχητικά τέστ σας. :D

Last edited:

Reaction score
2.969
Εσείς μιλάτε συνέχεια , αναλύετε και δεν ακούτε μουσική, όχι εγώ. Αυτό το έχω πεί απο τα πρώτα μου πόστ και είναι απο τα βασικά χαρακτηριστικό των audio people.

Τώρα θα μου πεις πως κατάντησα να κάθομαι να σας αναλύω εδω τι πιθανά συμπεράσματα έχω βγάλει ούτε εγω ξέρω. Τουλάχιστον εγω λέω πράγματα που αφορούν τον ήχο. ¨Ετσι για να σας την σπάω μάλλον που το κάνετε εσείς. Με κάνατε όμως τελικά σαν τα μουτρα σας. :D
Σε λίγο θα βάλεις και dsp :p

Reaction score
2.383

Τώρα θα μου πεις πως κατάντησα να κάθομαι να σας αναλύω εδω τι πιθανά συμπεράσματα και συχετισμούς έχω βγάλει ούτε εγω ξέρω. Τουλάχιστον εγω λέω πράγματα που αφορούν τον ήχο. ¨Ετσι για να σας την σπάω μάλλον που το κάνετε εσείς. Με κάνατε όμως τελικά σαν τα μουτρα σας. :D ¨Εχω μεταμορφωθεί σε αυτό που κορόιδευα.Τουλάχιστον δεν κάνω ή συμμετέχω στα ηχητικά τέστ σας. :D
Σημασία έχει ότι τα έβγαλες από μέσα σου ! Μας αρρωσταίνει το hi fi , και δεν πρέπει να αφήνουμε να μας χαλάει τον πρωταρχικό σκοπό… δηλαδή να απολαμβάνουμε/χαλαρωνουμε με την μαγεία του ήχου μας ( αν αυτόν τον έχουμε βρει :))

Reaction score
23.674
Σε λίγο θα βάλεις και dsp :p
Αυτά είναι γα Hi Fi - άδες , δεν ακούς ; Εγω όχι μόνο δεν είμαι Hi Fi - άς, τους απεχθάνομαι κιόλας. :D
Σημασία έχει ότι τα έβγαλες από μέσα σου ! Μας αρρωσταίνει το hi fi , και δεν πρέπει να αφήνουμε να μας χαλάει τον πρωταρχικό σκοπό… δηλαδή να απολαμβάνουμε/χαλαρωνουμε με την μαγεία του ήχου μας ( αν αυτόν τον έχουμε βρει :))
Εμένα δεν με αρρωσταίνει το audio steady, είτε Hi Fi είτε όχι. Οι άνθρωποι του με αρρωσταίνουν. :D

wnet

Nearfield
Reaction score
18.578
:smile:.. βαλε μεσα και κομπρεσορες και ολα πανε καλα οταν εχω κοντα μου εσενα απ λεει και το ασμα:gamer:
ειναι ολα ισοπεδωμενα δεν υπαρχει σιγα μετρια δυνατα πολυ δυνατα μια γραμμη ολουθε:gamer:
Λίγα λόγια για το δυνατότερο εργαλείο στα στούδιο :p
Αν δεν υπήρχαν οι κομπρέσορες, δε θα μπορούσες να ακούσεις κλασσική απ' το καβουρδιστίρι πικάπ... και να λες "πω πωωωωω, τι ωραία παίζει!!!"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@