christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.769

Κάποιος να της πεί της κατα τα άλα αγαπητής και συμπαθούς Άννας (Αννούλας) ότι εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες τεχνικές, τραβήγματα νότας , φωνητική μέθοδο σε όλα τα τραγούδια που κάνει cover. Δεν ειναι ανάγκη και ούτε όλα το χρειάζονται και ούτε σε όλα ταιριάζει το υφος κα ο χαρακτήρας που τους δίνει (και άσε που είναι και πάντα ο ίδιος σε όλα χα χα).Ωχ τι εγινε μρε wnet![]()
![]()
εγώ ένα έβαλα, όχι ...όλα....εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες τεχνικές, τραβήγματα νότας , φωνητική μέθοδο σε όλα τα τραγούδια που κάνει cover....
Το κατάλαβα ότι δεν έχεις ακούσει όλα τα cover της .... δεν είπα τίποτε για εσένα.εγώ ένα έβαλα, όχι ...όλα![]()
![]()
en.wikipedia.org

Ο ΠΑΗ βρε ήξερε πάρα πάρα πολλά για τα ειδη αυτά. Εγω δεν ξέρω ούτε καν το 10 %. Απλώς μου άρεσε στα νιατα μου και ακόμη μου αρέσει καθώς το θεωρώ αγνό, απλό και άμεσο.ΠΑΗ βγες από τον λογαριασμό του Θανασάκη.
![]()
Πάλι για θρησκευτικά θεματα τραγουδανε τα μέταλα ; Για διαβόλια και τριβόλια ;Μρε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα τι ειναι αυτη η ηχορυπανση που μολυνει το νημα![]()
Αμετανοητο φρικιο;;![]()
ο ύμνος των ύμνων του heavy metal
Εγω θα έφευγα.
Καλά θα έκανες .Εγω θα έφευγα.![]()
![]()