melina
Cargo 200
- Reaction score
- 47.029
Άρχισαν τα όργανα.
Ναι, ακούγεται ένα πλίτσι-πλίτσι, αλλά δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πόσο λίγο είναι αυτό το λίγο που έχει μέσα.Την κούνησες να δεις αν ακούγεται ότι έχει μέσα;
Έχω δει πάγο σε θερμάστρα επαγγελματική φίλου μαγαζάτορα.η φιάλη να παγώνει εξωτερικά.
Η αλήθεια είναι πως την είχα αναμμένη κάνα δίωρο εκείνη τη μέρα και η θερμοκρασία (του αέρα εννοώ) ήταν κάτω από 5C (πριν καμιά βδομάδα που έκανε τσωλόκρυο). Οπότε ίσως συνετέλεσε αυτό.Έχω δει πάγο σε θερμάστρα επαγγελματική φίλου μαγαζάτορα.![]()
Όταν έχω κόσμο,πριν ζυγίζω και αν είναι το περιεχόμενο κάτω από 2 κιλά την αντικαθιστώ.Υπαρχει και η λύση της δεύτερης φιάλης αν έχεις χώρο φύλαξης οπότε την αφήνεις μέχρι τέλους.Εγω δεν έχω γιατί ζω σε διαμέρισμα.Η αλήθεια είναι πως την είχα αναμμένη κάνα δίωρο εκείνη τη μέρα και η θερμοκρασία (του αέρα εννοώ) ήταν κάτω από 5C (πριν καμιά βδομάδα που έκανε τσωλόκρυο). Οπότε ίσως συνετέλεσε αυτό.
Αλλά το ερώτημά μου δεν απαντήθηκε! Εσείς δηλαδή τις αλλάζετε πριν τελειώσουν "για σιγουριά"; Και σε ποιο σημείο; Ή συνήθως "σας πάνε" μέχρι το τέλος;
Μήπως ναι μεν δεν είναι άδεια, αλλά όταν κοντεύει να αδειάσει δεν μπορεί πια να "δώσει" και άρα θέλει αντικατάσταση;

www.psistis.gr
Δεν μπορείς να ξέρεις ο κάθε ένας που θα γεμίσει μια φιάλη στο βενζινάδικο πως θα τη μεταχειριστεί και τι μ@λακία θα κάνει και αν θα βάλει σε κίνδυνο άλλους.
Τουλάχιστον τώρα την παίρνεις "σφραγισμένη", που σημαίνει ότι κάποιος τη γέμισε ακολουθώντας κάποιους κανόνες ασφαλείας (θερμοκρασία-πίεση σε εγκαταστάσεις), έβαλε τη σωστή ποσότητα μέσα, έχει κλείσει σωστά τον διακόπτη.
Αμφιβάλλω ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει σε ένα βενζινάδικο τηρώντας ευλαβικά κανόνες και προφυλάξεις σε κάθε γέμισμα φιάλης μέσα στον κακό χαμό με αυτοκίνητα γύρω γύρω, πλυντήρια και μέσα στην πόλη.
Αν δεν κάνω λάθος ακόμα και τα "βενζινάδικα υγραερίου" είναι συγκεκριμένα, ξέρω ότι κάποτε πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν 4-5 σε όλη την Αθήνα κοντά σε "βιομηχανικές περιοχές" - τώρα δεν έχω εικόνα. Σίγουρα θέλει άλλη άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας από ότι ένα υγρό βενζινάδικο.
Αυτό που έχει ίσως ενδιαφέρον είναι για όσους έχουν ήδη εγκατάσταση φυσικού αερίου να κάνουν ότι χρειάζεται και με την κατάλληλη ψησταριά (ή μετατροπή) να κάνουν χρήση του φυσικού αερίου.
![]()
Υγραέριο ή Φυσικό Αέριο; Ιδού η απορία!
Εδώ και μια 20ετία περίπου, οι κατασκευές των νέων κατοικιών περιλαμβάνουν εγκατάσταση φυσικού αερίου. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εμάς που διαθέτουμε εγκατάσταση φυσικού αερίου στο σπίτι μας, μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτής της πηγής ενέργειας ακόμα και στον εξωτερικό μας χώρο. Επιπλέονwww.psistis.gr

φίλε, ο δρόμος προς την τελειότητα είναι στρωμένος με αγκάθιαΕίστε μαζοχιστές τελικά...![]()
![]()