BBQ Weber Spirit, Schickling and other grills in action

Reaction score
26.620
Η φιάλη είναι ένα δοχείο με ένα επιστόμιο, το ιχ που είναι 99% μετατροπή εκτός απο μεγαλύτερη ποσότητα έχει ενδιάμεσα και σωλήνα ενώ επιπλέον βρίσκεται μονίμως σε χειρότερη κατάσταση από μια φιάλη (οου ενίοτε μεταφέρεται σε παπί).

Λόγω στάνταρ μεγέθους θα μπορούσε να είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία σε επίπεδο βενζινάδικου.

Τώρα πληρώνεις τα 10κιλα 24 ευρω, (αντί 17) και επιπλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο 1 (αν οχι παραπάνω) , δηλαδη 24 ευρω αντί 15 ή λιγότερο.

Συνεπώς καταλήγουμε οτι πρέπει να πάρω και εγώ 2η μπουκάλα σειχτηρ

melina

Cargo 200
Reaction score
47.176
καλέ, 20 ευρώ μου τη χρεώνει (ή μήπως 21) και την ανεβάζει 2 ορόφους χωρίς ασανσέρ, τη βάνει και στη θέση της κάτω από τη ψησταριά που είναι λίγο περίεργα σε μένα, για τη μέση μου δλδ (θα έκανε και τη σύνδεση αλλά δεν τον αφήνω).

ΥΓ το θέμα δεν είναι κυρίως η μπουκάλα και πως θα τη μεταφέρεις (ενίοτε και σε παπί όπως λες :biggrin: ) αλλά η εγκατάσταση που χρειάζεται στο βενζινάδικο για να γίνει αυτή η δουλειά, ξεκινώντας από τη δεξαμενή του αερίου.

melina

Cargo 200
Reaction score
47.176
το βρήκα* 22 το γέμισμα, 27 η εγγύηση της μπουκάλας, και παίρνω καθαρό προπάνιο (τη γκρι μπουκάλα).

(Είχα την εντύπωση ότι όλοι στην ίδια τιμή πουλάνε, δεν το έψαξα καθόλου, απλά ήταν σχετικά κοντά μου και είπε ότι μπορεί να μου φέρνει και προπάνιο)

* καθώς ξεχνάω εύκολα τα μη σημαντικά συνήθως τα σημειώνω κάπου, για να ανατρέξω αν ποτέ χρειαστώ. Μετά όμως ξεχνάω που το έχω σημειώσει :roflmao: .Τουλάχιστον τώρα έχω 2 πιθανές θέσεις σημειώσεων, η πιο οργανωμένη είναι στα notes στο κινητό και η άλλη στο καθημερινό τετράδιο σημειώσεων (με σπιράλ απαραιτήτως) που είναι πάνω στο γραφείο (για τα λιγότερο σημαντικά ή για άμεση καταγραφή). Στο τετράδιο έκανα rollback και το βρήκα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.829
Είστε μαζοχιστές τελικά... :p :biggrin:
Γιατί το λες αυτό ρε συ;

Ως γνωστόν, το φυσικό αέριο και το υγραέριο είναι πολύ χρήσιμα άμα δεν έχεις ρεύμα! 😂😁🤣

(και κατά πάσα πιθανότητα από Ρωσία)😂😁🤣

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.196
Γιατί το λες αυτό ρε συ;

Ως γνωστόν, το φυσικό αέριο και το υγραέριο είναι πολύ χρήσιμα άμα δεν έχεις ρεύμα! 😂😁🤣
Εννοείται ότι το υγραέριο είναι η πιο εύκολη/ανέμελη λύση στο σπιτικό BBQ. Αν ο χρόνος ενασχόλησης ξεπερνάει αυτόν του ψησίματος, χίλιες φορές τα αγαπημένα μου κάρβουνα που προτιμώ και τη γεύση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.829
Πλέον με ρεύμα, δεν υπάρχει πιο εύχρηστο..

Σε ότι κοστολογιο θες.

Την έχει κι ο ψήστης

Και βεβαίως, εξειδικευμένες ηλεκτρικές ψησταριές για μπριζολάρες απίστευτες, σε ντετέ, με θερμοκρασίες και πάνω από 650°C. 😎

ΥΓ. Για φτηνά, ναι, κάρβουνα. 😂😁🤣

Reaction score
26.620
Να σε δω χθες που έπεσε η μέση τάση 12 ωρες εδώ χάμω τι ώρα θα έτρωγες με το ρεγμα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.829
Να σε δω χθες που έπεσε η μέση τάση 12 ωρες εδώ χάμω τι ώρα θα έτρωγες με το ρεγμα
Έχει και ταβέρνες!😁

ΥΓ. Δηλαδή στην καθημερινότητα, άμα πέσει το ρεύμα στο σπίτι 12 ώρες, το φαγητό είναι το κυριότερο πρόβλημα και θα σωθούμε με γκάζι; 😁🤣😂

Reaction score
5.748
Πλέον με ρεύμα, δεν υπάρχει πιο εύχρηστο..
Ωχ, ποιος τραβάει 3x6mm2 καλώδιο τώρα στην αυλή από τον πίνακα.
Θέλει σύνδεση με CEE μπλε 32A μονοφασικό.

Στην Αμερική το δίνουν με ΝΕΜΑ 14-50.

Clipboard01.jpg

Last edited:

Reaction score
5.748
Και τα ζουμιά πάνω στις αντιστάσεις θα πέφτουν;

Δεν βρίσκω και κάποιο βίντεο να το δείχνει να ψήνει. Κανείς δεν το έχει αγοράσει φαίνεται.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.868
Και τα ζουμιά πάνω στις αντιστάσεις θα πέφτουν;

Δεν βρίσκω και κάποιο βίντεο να το δείχνει να ψήνει. Κανείς δεν το έχει αγοράσει φαίνεται.
Καλά δεν είναι και καμιά επιστημονική φαντασία ή καινοτομία οι ηλεκτρικές ψησταριές. Μόνο στο Skroutz στην αντίστοιχη κατηγορία έχει 600 προϊόντα και αν κρίνω από τις αξιολογήσεις, τα έχουν αγοράσει χιλιάδες.

Μπορεί οι περισσότερες να είναι μικρούλες και όχι ολόκληρο BBQ σαν αυτά που συζητάμε εδώ, αλλά προβλήματα όπως "που θα πέφτουν τα ζουμιά" είναι επαρκώς λυμένα.

Και μιας και είμαστε στο θέμα, να, η μικρή της Weber σε προσφορά:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.625
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale