- Reaction score
- 26.620
Η φιάλη είναι ένα δοχείο με ένα επιστόμιο, το ιχ που είναι 99% μετατροπή εκτός απο μεγαλύτερη ποσότητα έχει ενδιάμεσα και σωλήνα ενώ επιπλέον βρίσκεται μονίμως σε χειρότερη κατάσταση από μια φιάλη (οου ενίοτε μεταφέρεται σε παπί).
Λόγω στάνταρ μεγέθους θα μπορούσε να είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία σε επίπεδο βενζινάδικου.
Τώρα πληρώνεις τα 10κιλα 24 ευρω, (αντί 17) και επιπλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο 1 (αν οχι παραπάνω) , δηλαδη 24 ευρω αντί 15 ή λιγότερο.
Συνεπώς καταλήγουμε οτι πρέπει να πάρω και εγώ 2η μπουκάλα σειχτηρ
Λόγω στάνταρ μεγέθους θα μπορούσε να είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία σε επίπεδο βενζινάδικου.
Τώρα πληρώνεις τα 10κιλα 24 ευρω, (αντί 17) και επιπλέον δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τελευταίο 1 (αν οχι παραπάνω) , δηλαδη 24 ευρω αντί 15 ή λιγότερο.
Συνεπώς καταλήγουμε οτι πρέπει να πάρω και εγώ 2η μπουκάλα σειχτηρ
) αλλά η εγκατάσταση που χρειάζεται στο βενζινάδικο για να γίνει αυτή η δουλειά, ξεκινώντας από τη δεξαμενή του αερίου.
.Τουλάχιστον τώρα έχω 2 πιθανές θέσεις σημειώσεων, η πιο οργανωμένη είναι στα notes στο κινητό και η άλλη στο καθημερινό τετράδιο σημειώσεων (με σπιράλ απαραιτήτως) που είναι πάνω στο γραφείο (για τα λιγότερο σημαντικά ή για άμεση καταγραφή). Στο τετράδιο έκανα rollback και το βρήκα.