Οι απορίες ενός φτωχού...

Reaction score
297
g.kar said:
αν δεν έχει στην τράπεζα τουλάχιστον 200.000 € για ώρα ανάγκης .
Δηλαδή ο Μητροπολίτης πρώην Αττικής θα έχει και m@mώ (ή μάλλον και m@mιέται) τα συστήματα :p

Reaction score
2.202
Θα μπορούσε να είχε και μ@μάο συστήματα αν μ@μιότανε λιγότερο και άγουγε και κανά Γαϊτάνο ...

B

BOB

Guest
RDoherty said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
p.s. Ρε σεις αυτό το "πιστεύω στο hi end" ή όχι, μήπως να το κόψουμε καλύτερα? Σαν λέξη το "πιστεύω" προϋποθέτει φαινόμενα ανεξήγητα.
H κοσμοθεωρία του Μιχάλη όμως είναι ακριβώς αυτή:
Those who believe don't need an explanation......
Those who don't believe no explanation is sufficient

Εφόσον λοιπόν βλέπει τα πράγματα με θρησκευτικούς όρους, είναι από τη μεριά του αυτονόητο ότι οι αιρετικοί πρέπει να καίονται στην πυρά, για τη σωτηρία και της δικής του ψυχής και των ψυχών τους.

Those who LISTEN don't need an explanation......
Those who don't LISTEN no explanation is sufficient

Μεταφραση

Οσοι ακουνε ακουνε
Οσοι δεν ακουνε δεν ακουνε

Συμπληρωματικα

Οσοι ακουνε αλλα δεν εχουν ευρω κανουν πως δεν ακουνε
Οσοι ακουνε αλλα τους λενε οτι δεν ακουνε κανουν πως δεν ακουνε
Οσοι την "ακουνε" η την "ακουσαν" δεν συμπεριλαμβανονται = εξαιρουνται

Reaction score
297
Βολική ερμηνεία. Θα μπορούσες να την συνοψίσεις και αλλιώς: "Λόλα, να μία Μήλος".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Που είναι τα 200.000€ οεο? :lol: :lol:
Δεν συμφωνώ με τα 200 χιλιαρικόπουλα. Κάποιων το αμάξι εδώ μέσα έχει λιγότερα χρήματα από το στέρεο και αυτό δεν είναι κατ' ανάγκην κακό. Χόμπυ είνα ρε, αγάπη, κόλλημα, όπως θέτε πείτε το. Όλα δικαιολογούνται αλλά προσοχή ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

- Επειδή εγώ είμαι τρελός δεν πρέπει σώνει και καλά να πείσω τους άλλους ότι η λογική είναι μια ξεπερασμένη πατέντα των μη έχοντων... :?

p.s. Για κάτι δανεικά που χρειάζομαι που να απευθυνθώ? :lol:

Reaction score
2.202
Οταν δίνεις 2 χιλιάρικα για ένα καλώδιο ρεύματος -που σε κάνει να αισθανεσαι περισσότερο ασφαλής με το σύστημα- τα διακόκια χιλιαρικα είναι το minimum που πρέπει να έχεις στην τράπεζα για να αισθάνεσαι εσύ ο ίδιος και η οικογένεια σου το ίδιο ασφαλής.

Το ξέρω είναι πολλά τα χρήματα αλλά τι να κάνουμε ? Πρέπει να τα έχουμε για ώρα ανάγκης.

Με τις αγγελίες δεν γίνεται τίποτα. Πουλάει κάποιος ολόκληρο το σύστημα για 1000 € και δεν το πέρνει κανείς. Ασε που πρέπει να περιμένεις και κανά εξάμηνο για να πάρεις κάποια χρήματα πίσω.

Reaction score
297
g.kar said:
Με τις αγγελίες δεν γίνεται τίποτα. Πουλάει κάποιος ολόκληρο το σύστημα για 1000 € και δεν το πέρνει κανείς.
Ενώ αν βάλεις και ένα δοξαστικό ριβιού στο ίδιο τεύχος, έχει άλλη χάρη ... 8)

Reaction score
2.202
RDoherty said:
g.kar said:
Με τις αγγελίες δεν γίνεται τίποτα. Πουλάει κάποιος ολόκληρο το σύστημα για 1000 € και δεν το πέρνει κανείς.
Ακριβώς έτσι. Πριν το πουλήσει μπορεί να το εκθειάσει κανά δυο μήνες πριν την αγγελία.
Παλαιό το κόλπο και πολύ αποδοτικό.

" πενία αγγελίες κατεργάζεται "

Reaction score
297
Νίκος Τσαρουχάς said:
Χόμπυ είνα ρε, αγάπη, κόλλημα, όπως θέτε πείτε το.
Έτσι είναι, όπως το λες. Αλλά μαράζι το έχω να ακούσω κάποιον αυτοαποκαλούμενο "χαϊεντά" να πει έστω και μία ενδιαφέρουσα άποψη για τη μουσική. Όλο για κάτι γιαπωνέζικα τύμπανα λένε, για το κανόνι του 1812, και δωσ' του πρίμα, και δώσ' του αέρα, και δωσ' του μεταβατικά ... Αντί της μουσικής, το φετίχ :shock:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
RDoherty said:
g.kar said:
Θα ρίξεις το σχετικό σκανάρισμα, να φτιαχτώ λιγάκι;

Reaction score
297
Σιγά μην καθόμουν να φυλλομετρήσω όλα τα περιοδικά που κατά καιρούς έχω πάρει για να βρω το πτώμα :lol: Εσείς που τους έχετε (ή τους είχατε) κολλητούς όλους αυτούς, ξέρετε (αλλά δεν μιλάτε) 8)

Reaction score
0
RDoherty said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Έτσι είναι, όπως το λες. Αλλά μαράζι το έχω να ακούσω κάποιον αυτοαποκαλούμενο "χαϊεντά" να πει έστω και μία ενδιαφέρουσα άποψη για τη μουσική. Όλο για κάτι γιαπωνέζικα τύμπανα λένε, για το κανόνι του 1812, και δωσ' του πρίμα, και δώσ' του αέρα, και δωσ' του μεταβατικά ... Αντί της μουσικής, το φετίχ :shock:
Aφού δεν σου αρέσει η μουσική που ακούω, τί ζητάς? 8)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.685
RDoherty said:
Αλλά μαράζι το έχω να ακούσω κάποιον αυτοαποκαλούμενο "χαϊεντά" να πει έστω και μία ενδιαφέρουσα άποψη για τη μουσική. Όλο για κάτι γιαπωνέζικα τύμπανα λένε, για το κανόνι του 1812, και δωσ' του πρίμα, και δώσ' του αέρα, και δωσ' του μεταβατικά ... Αντί της μουσικής, το φετίχ :shock:
Το ίδιο αντιμετωπίζω με τους επαγγελματίες και μη ηχολήπτες που έχω συχνό "πάρε-δώσε". Όταν τους ρωτήσεις τι μουσική ακούνε, απαντούν "απ' όλα" και αν επιμείνεις κάνουν πέντε λεπτά να απαντήσουν... και τελικά δε λένε και τίποτα συγκεκριμένο. Κι αυτό γιατί ο εγκέφαλός τους δεν αναλύει τη μουσική ως συναίσθημα (όπως των συνθετών), αλλά ως άθροισμα καναλιών, επιμέρους εντάσεων, εφέ, dithering κλπ
Γενικότερα, πιο πολύ τους κάνει εντύπωση ένα ασυνήθιστο εφέ σε ένα νέο τραγούδι παρά το τραγούδι το ίδιο (κι ας είναι μάπα).
Και το πιο δύσκολο είναι να βρεις ηχολήπτες να συμφωνούν μεταξύ τους.

Reaction score
297
xfader said:
Όταν τους ρωτήσεις τι μουσική ακούνε, απαντούν "απ' όλα"
Εναλλακτική απάντηση: "Καλή" ή "ψαγμένη". Με άλλα λόγια, Κότσιρα :lol:

Reaction score
2.202
RDoherty said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
και ποιος σου είπε εσένα ότι οι χαΙεντάδες δεν απολαμβάνουν όλα τα είδη μουσικής ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.685
RDoherty said:
Εναλλακτική απάντηση: "Καλή" ή "ψαγμένη". Με άλλα λόγια, Κότσιρα :lol:
Όχι άλλη "κουλτούρα" !!!
Έχουμε και τον Αντρέα με τα επαναστατικά του banners, μόνο για πορείες δεν έχουμε βγει ακόμα! :D

Reaction score
297
xfader said:
Έχουμε και τον Αντρέα με τα επαναστατικά του banners, μόνο για πορείες δεν έχουμε βγει ακόμα! :D
Παιδιά σηκωθείτε
να βγούμε στους δρόμους
με κόρνες και λάμπες
και πάνελ στους ώμους
στο πάναγνο πρίμο
πάντα πιστοί
στου μπάσσου το βάθος
που μας προσκαλεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ