Οι απορίες ενός φτωχού...

Reaction score
2
στο οτι οι κατασκευαστες μιλανε για power conditioners και οχι για καλωδια ρευματος.......
κατα τα αλλα ολα καλα....... :lol:

Reaction score
2
:lol: :lol: :lol: και paradise και CAVO.....
εχω ξεκαθαρισα τη θεση μου απο το πρωτο μυνημα και ζητησα κατανοηση........ :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχουν βγει οι ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και λενε οτι τα καλωδια ρευματος δεν κανουν διαφορες. ΟΚ. Παιδια οτι πειτε.
Bob , ας πουμε οτι οι "κουφοι και ασχετοι" λενε οσα ισχυριζεσαι.
Απαντησε μου φιλε μου με οση ειλικρινεια διαθετεις , ακομα και εαν ειναι ετσι οπως τα λες εχουν το δικαιωμα της αποψης τους , ναι η οχι?
Πρεπει ταχα να τους φιμωσουμε το στομα?
Πρεπει να φιμωσουμε μηπως το δικο σου στομα που ισχυριζεσαι το αντιθετο?
Νομιζω πως ειμαστε αρκετα μεγαλοι πλεον για να κρινουμε ποιο ειναι το σωστο και ποιο οχι.
Διχως χαρακτηρισμους!

Η κατηγορια για αλλη μια φορα θα μαραζωσει
Γιατι , ποτε ηταν η αλλη φορα?
Εκτος εαν αναφερεσαι σε αλλο φορουμ :wink:

Ιδιοκτητες μαζεψτε τους γιατι θα σας κλεισουν το μαγαζι
Δεν αποδεχομαι τον ορο "μαγαζι"."Μαγαζια" υπηρξαν και υπαρχουν αλλου.Πιστευω να εχεις ηδη καταλαβει πως εδω δεν υπαρχουν.
Και τελος μεταφερω την ερωτηση σε εσενα.
Εαν εσυ ησουν ιδιοκτητης θα "τους μαζευες"?
Φιμωμα της μιας πλευρας και απολυτη ελευθερια της αλλης?
Αυτο το φορουμ ονειρευεσαι?
Σε ξαναρωτω ακομα μια φορα:"Aκομα και καποιος που δεν εχει ακουσει σχεδον τιποτα στην ζωη του εχει το δικαιωμα να αναφερει τα των πρωτων του εντυπωσεων , ναι η οχι?"
Μονοπλευρες συζητησεις δεν υπαρχουν!
Η διαφωνια ειναι υγεια!

Να εισαι καλα :wink:

Reaction score
2
Αντρεα κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας...και αυτο ειναι κακο για το φορουμ κυριως..δυστυχως υπαρχει πιστεψε με παρα μα παρα πολυς κοσμος που δεν γραφει επειδη αντι να γραφουμε για κανα hi-end θεμα ασχολουμαστε συνεχως με τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ του hi-end οπως τα καλωδια,οι γραμμες απο τον πινακα και ποσο ακριβα ειναι....ελεος......τα εχουμε συζητησει 500 φορες.....ας πουμε και τιποτα για το hi-end.....καθε θεμα καταληγει στο αν ακουμε διαφορες με τα καλωδια...... :(

ο bob απλα τα ειπε οπως ειναι......

Reaction score
2
και ναι Αντρεα εγω θα τους μαζευα γιατι η συγκεκριμενη κατηγορια θελει πολυ ιδιαιτερη μεταχειριση ωστε να ειναι επιτυχημενη,,,,δυστυχως γραφουν πιο πολυ αυτοι που ΔΕΝ πιστευουν στο hi-end και οτι αυτο σημαινει.....
φιλικα παντα.... :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Καλή η κριτική, αλλά αν εμπεριέχει και μερικές δόσεις αυτοκριτικής θα ήταν καλύτερη. :wink:
Αν θέλεις Μιχάλη να το πω πιο χοντρά, από τις ανώνυμες ακουστικές εντυπώσεις κάποιου (όχι ότι με πειράζει ή κρατάω και κακία δηλαδή...), προτιμώ την άποψη της Kelly από την accuphase...

Το ίδιο και από τα αυθαίρετα συμπεράσματα του ριβιούερ για του οποίου το άρθρο ξεκίνησαν δύο πρόσφατα θέματα.

- Πάντως αν διαβάσει κανείς τα θέματα από την αρχή έως το τέλος, δεν θα δει κανέναν να λέει ότι τα καλώδια δεν ακούγονται. Οι πιο φανατικοί είναι οι κατασκευαστές οι οποίοι εν ολίγοις μας είπανε άντε ακούστε λίγη μουσική, υπονοώντας σε αντίθεση με τον ριβιούερ, ότι ένα καλώδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ μπορεί να χαντακώσει ένα ΚΑΛΟ μηχάνημα. Αυτές είναι αλήθειες που έχουν υποθεί.

Συνεπώς τα γρήγορα συμπεράσματα κάποιων, μου θυμίζουν έναν καθηγητή φυσικής που είχα και στο τέλος του προβλήματος έλεγε "Άρα ή Άραγε?"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
p.s. Ρε σεις αυτό το "πιστεύω στο hi end" ή όχι, μήπως να το κόψουμε καλύτερα? Σαν λέξη το "πιστεύω" προϋποθέτει φαινόμενα ανεξήγητα. Ίσως είναι καλύτερο το "αναγνωρίζω"... Τι λέτε?

Reaction score
2
Συμφωνω μαζι σου Νικο απλα εκανα καποιες γενικες παρατηρησεις......δεν μπορεις παρα να συμφωνησεις αφου και εσυ εχεις εκφρασει παρομοιους προβληματισμους στο παρελθον....... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Μιχάλη μου εγώ αγαπάω το άθλημα και το υπερασπίζομαι όσο μπορώ.Ο τρόπος μου ίσως να μην αρέσει σε κάποιους αλλά ο καθένας όπως μπορεί. Απλά εκεί που κάποιοι βλέπουν υποτιθέμενους φίλους του σπορ, εγώ βλέπω τρομερούς και τρισάθλιους εχθρούς. Σε ότι έχει να κάνει με τα κ@λοκαλώδια, σε κάθε 2ο μήνυμα λέω ότι ακούγονται αλλά φυσικά δεν είναι το μυστικό της ζωής που ισχυρίζονται κάποιοι...

- Αυτό στο οποίο πάντα θα είμαι κάθετα αντίθετος, είναι η... ανεξήγητη, ανθρώπινη υπερβολή, πέραν από το audio ή το video ή το... τάβλι. 8)

Reaction score
313
Νίκος Τσαρουχάς said:
...δεν είναι το μυστικό της ζωής που ισχυρίζονται κάποιοι...
Μπορεί να το ανακάλυψαν σε κάποιο ταξίδι τους στο Θιβέτ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.886
Members
38.255
Νεότερο μέλος
grMarios