Οι απορίες ενός φτωχού...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Και τι ειναι ο Κογιας?Ψειρες εχει? :lol: :lol: :lol:
Τι εννοείς απλά: ψείρες? :lol: :lol:

- Μιλάμε για τρελό σκύλο με ψείρες.
- Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι
- Το τέρας του βάλτου.
- Ο Φρέντυ Κρούγκερ του hi end.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. Κι εγώ στο γάμο σου Κώστα θα παίζω κλαρίνα με στραντιβάρια, FBI και κάτι καλωδιάτζες σαν βόες. :lol: :lol:

Reaction score
250
Σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία!

Αν ένα "εξαιρετικό" δίμετρο καλώδιο τροφοδοσίας μπορούσε

να κάνει θαύματα που δεν μπορούν να καταφέρουν καλοσχεδιασμένα

και πανάκριβα τροφοδοτικά τότε τι θα εμπόδιζε τον κατασκευαστή

να το ενσωματώσει στην συσκευή του (εσωτερικά);

Επί της ουσίας είναι προφανές ότι συμφωνώ με τον Doherty

και με τις ενστάσεις του Τσαρουχά στα σημεία που "ερεθίστηκε"

από το κείμενο του περιοδικού.....

Reaction score
297
Τσαντουλής Βασίλης said:
τότε τι θα εμπόδιζε τον κατασκευαστή να το ενσωματώσει στην συσκευή του (εσωτερικά);
Έλα μου ντε!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.900
Νίκος Τσαρουχάς said:
BRYSTON:

All Bryston amplifiers contain high quality, dedicated circuity in their power suppliesto reject RF, line spikes and opther power line problems. Bryston power amplifiers DO NOT require any specialized power line conditioners. Simply plug the amplifier directly into its own wall socket.
Αυτό λέγεται ευθύτητα και τιμιότητα έναντι του πελάτη. Αυτός λέγεται ικανός κατασκευαστής, που κατέχει το αντικείμενό του, αλλά δεν εκμεταλλεύεται την άγνοια του πελάτη του, για να του πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και, πάνω απ' όλα, αυτό σημαίνει σοβαρός κατασκευαστής, που δεν έχει ανάγκη τις δοξασίες του κάθε αλαφροΐσκιωτου που "την είδε" ρεβιούερ.

Reaction score
297
Αλαφροήσκιωτε καλέ, για πες απόψε τι είδες?
- Νύχτα γιομάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια ...
:lol:

Reaction score
0
Κώστας Κόγιας said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
BRYSTON:

All Bryston [size=10pt]amplifiers [/size]contain high quality, dedicated circuity in their power suppliesto reject RF, line spikes and opther power line problems. Bryston power amplifiers DO NOT require any specialized power line conditioners. Simply plug the amplifier directly into its own wall socket.
Αυτό λέγεται ευθύτητα και τιμιότητα έναντι του πελάτη. Αυτός λέγεται ικανός κατασκευαστής, που κατέχει το αντικείμενό του, αλλά δεν εκμεταλλεύεται την άγνοια του πελάτη του, για να του πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και, πάνω απ' όλα, αυτό σημαίνει σοβαρός κατασκευαστής, που δεν έχει ανάγκη τις δοξασίες του κάθε αλαφροΐσκιωτου που "την είδε" ρεβιούερ.
Μιλάμε για τελικούς και μόνο (νομίζω)
Γιατί στις πηγές, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά - ΙΜΟ

Reaction score
2
οι περισσοτερες σοβαρες εταιριες ηχειων ειτε παραγουν τα δικα τους καλωδια ειτε προτεινουν καποια αλλα......(sonus faber,kharma,mbl,pipedreams,κλπ..)....εδω εχουμε να κανουμε με καθαρο σημα απο τον ενισχυτη στο ηχειο.....
ισως οι εταιριες ενισχυτων, επειδη διαπραγματευομαστε με ρευμα,που σε αλλες περιοχες ειναι καλο σε αλλες αθλιο και αλλος εχει υποσταθμο σπιτι του οποτε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες απο καλωδια...οποτε τι να σου προτεινει???
o γρυπαετος δεν ειχε ουτε απλο καλωδιο ρευματος μεσα.....σου λεει..."βρες τι σου ταιριαζει...".....;)

καλως σας βρηκα.... :)
μετα απο 10 μερες Μυκονο τα βλεπω ψιλοθολα ολα...... :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Ωπ!
Καλώς τον ρε τον μαύρο (ελπίζω να μαύρισες). Άντε να μεζευτείτε να σηκωθώ πάλι να φύγω. :lol: :lol:

Ενδιαφέροντα και τα της gryphon. Προφανώς ο Μιχάλης έχει διαβάσει το manual αλλά τα βάζω για τους υπόλοιπους...

Gryphon:

Choice of Cables
Because your Diablo integrated amplifier is a high-resolution Gryphon audio device, it will immediately reveal the characteristics and possible limitations of the other components in your system, as well as hose of the interconnects and loudspeaker cables used to connect your system. Wiring should never be utilized
as "equalizers" to correct errors elsewhere in the system. Instead, any error should be corrected
at the source, so that interconnects and loudspeaker cables can be selected solely on the basis of sonic neutrality. For this reason, we employ Gryphon's own range of interconnects and cables in every stage of the design of every Gryphon product.
...

Because the electrical power coming out of your wall fluctuates wildly in terms of voltage
and distortion, Gryphon incorporates heavily regulated multistage power supplies that act as
effective mains conditioning filters. Displays and control circuits are fed by a separate power supply
to isolate any digital noise artifacts and effectively prevent them from contaminating the signal
path.

...
Wiring should never be utilized as "equalizers" to correct errors elsewhere in the system.
Instead, any error should be corrected at the source, so that interconnects and loudspeaker
cables can be selected solely on the basis of sonic neutrality. For this reason, we employ
Gryphon's own range of interconnects and cables in every stage of the design of every
Gryphon product.
...

Reaction score
297
Τι να μας λένε μωρέ και οι Δανοί. Ούτε φέτα της προκοπής δεν ξέρουν να φτιάξουν. Εδώ υπάρχουν καλώδια ακριβότερα από τον Gryphon. Συνεπώς (α) τα καλώδια είναι καλύτερα και (β) οι Δανοί είναι τσίπηδες. :lol:

Reaction score
3
Υποθέτω,οτι απο αλλού ξεκίνησε το θέμα και αλλού πάει... :)

Τελικά θα μας πεί κάποιος καθαρά ξάστερα και τεκμηριωμένα απο ελεγχόμενες ακροάσεις,εαν τα καλώδια ρεύματος έχουν κάποιο μερίδιο ευθύνης για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα?, οι όλοι εμείς που ακούμε μεγάλες διαφορές,είμαστε κουφοί τυφλοί και μαλθάκες!!! :?: :?: :| :(,γιατί μάλλον κατα εκεί πάει το πράγμα,με αποτέλεσμα να σταματήσουμε όχι να ψαχνόμαστε,αλλά να γράφουμε. :|
Ας μας πει ο καθένας τι εμπειρίες προσωπικές έχει επι του θέματος και μετά το συζητάμε.

Απο εμένα,μέχρι να γράψει ο καθένας τις πραγματικές του εμπειρίες και όχι αυτά που διάβασε ή του είπαν,το θέμα σταματάει εδώ. :|
Προσωπικά το θεωρώ υποτιμητικό για το άτομό μου και για αυτούς που έχουν φάει ώρες και ώρες ψάχνοντας για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα,την αμφισβήτηση και την κοροϊδία.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να γεμίσουμε το κεφάλι κάποιων δι'αλληλογραφίας την στιγμή που είναι προκατειλημένοι ή νομίζουν ότι κάνουν πλάκα κοροϊδεύοντας αυτούς που γράφουν τις πραγματικές τους εμπειρίες μέσα απο συνακροάσεις και όχι αυτές που διαβάζουν στα "επιστημονικά" βιβλία. :|

RDoherty,δεν μπορώ να γνωρίζω,αλλά ούτε και με ενδιαφέρει απο που βγάζεις αυτά που γράφεις.
Μια συνακρόαση θα έλυνε πολλές απορίες.
Αν μπορείς να μας αντέξεις φυσικά. :|

Ευχαριστώ για την κατανόηση. :)

Reaction score
297
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
RDoherty,δεν μπορώ να γνωρίζω,αλλά ούτε και με ενδιαφέρει απο που βγάζεις αυτά που γράφεις.
Δεν έχω τις απορίες πού νομίζεις. Άλλες έχω:
RDoherty said:
Δεν αμφισβητώ τα αυτιά σου. Η ερμηνεία με ενδιαφέρει. Εάν δεν υπάρξει μία θεωρία που να ερμηνεύει ικανοποιητικά το γιατί προκύπτει η όποια διαφορά, δεν έχουμε τρόπο ούτε να προσανατολιστούμε στο παρόν, ούτε να πετύχουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Με άλλα λόγια (ας το ξαναπώ μπας και γίνω κατανοητός) η όποια, απολύτως σεβαστή και κατά τεκμήριο αληθινή, εμπειρία σου μου είναι αδιάφορη διότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμη σε μένα.

Reaction score
3
RDoherty said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Δεν έχω τις απορίες πού νομίζεις. Άλλες έχω:
RDoherty said:
Δεν αμφισβητώ τα αυτιά σου. Η ερμηνεία με ενδιαφέρει. Εάν δεν υπάρξει μία θεωρία που να ερμηνεύει ικανοποιητικά το γιατί προκύπτει η όποια διαφορά, δεν έχουμε τρόπο ούτε να προσανατολιστούμε στο παρόν, ούτε να πετύχουμε κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Με άλλα λόγια (ας το ξαναπώ μπας και γίνω κατανοητός) η όποια, απολύτως σεβαστή και κατά τεκμήριο αληθινή, εμπειρία σου μου είναι αδιάφορη διότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμη σε μένα.
Γι'αυτόν τον λόγο γράφουμε εδω μέσα,για να μεταφέρουμε τις εμπειρίες που πραγματικά ζούμε.
Εαν δεν σε καλύπτει αυτό,τότε μάλλον θα περιμένεις πολύ καιρό,μέχρι η επιστήμη να σε καλύψει,αν σε καλύψει ποτέ.
Δεν μου απαντάς όμως για την συνακρόαση.

V

VaD

Guest
Και γιατί ρε 'σεις πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές βάζουν καλώδια van den hull κ.α μέσα στις συσκευούλες τους και όχι του κιλού;
Έλα μου ντε!! Τι ξέρουν αυτοί ρε , ξέρουν μόνο όσοι επιλέξαμε ΕΜΕΙΣ καλέ μου. Οι άλλοι είναι μάπα κατασκευαστές , οι δικοί μας είναι καλοί.
Θα μπορούσα να ορίσω δια του οριζομένου ("μπαρμπούτσαλα είναι ό,τι λέει ο VaD"), αλλά δεν θα το κάνω για λόγους ηπιότητος
Φίλε μου ,αν δεν ξέρεις την απάντηση , μη προσπαθείς άδικα. Διάβασε μόνο ξανά αυτό που έγραψες κι αν καταλάβεις σφύρα μου.
Δεν έχεις το δικαίωμα να με συμπεριλαμβάνεις στους χαρακτηρισμούς σου
Που τους είδες τους χαρακτηρισμούς απ' την πλευρά μου; Δείξε μου έναν!! Αλλα ξέχασα, σου αρέσει ν' αφήνεις εντυπώσεις.
Αντίθετα εγώ έχω δείγματα δουλειάς των τυχάρπαστων και των προς-τυχόντων που τυγχάνει να υπερασπίζεσαι.
Οι τυχάρπαστοι που λές ότι υπερασπίζομαι ( πάλι χάριν εντυπώσεων) , έχουν δώσει δείγματα γραφής και κρίνονται. Δώσε κι εσύ ένα δικό σου , για να δούμε τι υποστηρίζεις εσύ! Αλλά μάλλον έχεις μάθει να πυροβολείς εκ του ασφαλούς.

V

VaD

Guest
we employ Gryphon's own range of interconnects and cables in every stage of the design of every Gryphon product.
Γιατί άραγες; Βάλτε βρε ότι να' ναι, το ίδιο είναι! Έχουμε και μαρτύρους , αμ πως !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan